- 6 Nisan 2013
- 73
- 1
basmane şifada uzmn dr lıya hanıma gdyorum.htta bıraz once geldım.ben memnunum bırz soğuk gbı ama ılgılı.rutın kontrolumuzdu kılo boy olçuldu yemekler hakkında knuşuldu kuçuk bı kıtapçık verdı
ama ıstedıgımız zaman ulaşamıyoz cebını ıstemedım ama vermez sanırım hastanede odasının telını verıyo
Teşekkür ederim canım genel olarak tavsiye edilen liya hanım sanıyorum. Gidip denemek lazım :)
gıdeceksen randevusuz gıtme baya beklersın cnm.randevuyla gıttınmı nerdeyse saatınde alıyorlar.
ucrete zam gelmış bu arada 45 tl olmuş bana fazla gbı geldı.diğer yerde kaçtı?? kadın doğum olmuş 70 tlyakında gıdıcemde fıyatlara bakayım dedım uçmuşlar
Biz medicalde sanırım 2.ayımızdan beri 66 veriyoruz canım önceden 36 idi sanıyorum kadın doğumda aynı olması lazım o da 70 civariydı sanırım. Bu %200 muhabbetinden sonra zamlandı. Tam zamanında doğurmuşuz yoksa onlarda zamlandı :)
Biz medicalde sanırım 2.ayımızdan beri 66 veriyoruz canım önceden 36 idi sanıyorum kadın doğumda aynı olması lazım o da 70 civariydı sanırım. Bu %200 muhabbetinden sonra zamlandı. Tam zamanında doğurmuşuz yoksa onlarda zamlandı :)
bebeğim 6 eylül doğumlu
8 kg 400 gram almış
boyuda 70 cm olmuş. gelişimi iyi normal dedi doktorumuz
kan alıp kan sayımı tahlili yaptılar.
kan testi sonucuna görede kan damlasını bırakın kullanmanıza gerek yok artık Devit'e devam edin dedi
Arkadaşlar sorum olacaktı sizlere doğum yapalı 8 ay oldu iki sefer adet oldum bu ay adetim 10 gün gecikti hala olmadım 5 gün geçtiktwn sonra test yapmıştım negatif çıktı. Korkmalı mıyım yoksa gecikme normal midir. Strese girdimmm...
Kızlar doğumdan beri hiç adet olmayan var mı? ben henüz olmadım da merak ettim..
Arkadaşlar sorum olacaktı sizlere doğum yapalı 8 ay oldu iki sefer adet oldum bu ay adetim 10 gün gecikti hala olmadım 5 gün geçtiktwn sonra test yapmıştım negatif çıktı. Korkmalı mıyım yoksa gecikme normal midir. Strese girdimmm...
Canim baya olmus sen bunu yazali epeydir bende ziyaret edemiyordum ama dikkatimi cekti cevabin sen duzenli ek gidavermiyor musun emzirmekle ne alakasi varMaşallah bebisine.siz böyle yazarken arada imreniyom bende yedirsem mi diye ama sonra vazgeciyom.bi yakinim 1 yasinda bebegi var halen emziriyor arada iste istediklerinden veriyor.cok hosuma gitti o halleri bende kismetse emebildigi kadar emsin diyorum
bu cagriyi ben de yapmistim canim ama kizlar sanirim pek yuzyuze gorusme yanlisi degil sadece iki arkadas cevap verdi onlarla da istanbulun farkli yakalarinda ciktikKızlar izmirdeki eylül anneleriyle buluşalım diyorum havalarda düzeliyor nasıl olsa.Daha önce buluştunuz mu bilmiyorum ama ben sizleri ve bebişlerinizi merak ediyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu cagriyi ben de yapmistim canim ama kizlar sanirim pek yuzyuze gorusme yanlisi degil sadece iki arkadas cevap verdi onlarla da istanbulun farkli yakalarinda ciktik
hanımlar merhaba çok sık yazmaya fırsat bulamıyorum ama enazından yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Genel olarak balık yağı kullanıyorsunuz sanırım.dün 8.ayımız bitti ama biz henüz başlamadık. Ben izmir medical park taki ayşe hanıma götürüyorum kızımı. Ama basmane şifa hastanesi de iyi diyorlar. Orda önerebileceğiniz bir doktor var mı? Sanırım birkaç arkadaş oraya gidiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.nasıl bir doktor mesela doktorlarınız bana biraz fikir verebilir misiniz? Rutin muayenelerde neler yapıyor? Istediğiniz zaman email yada telefon yoluyla ulaşabiliyormusunuz mesela? Bunlar benim için önemli. şimdiden teşekkürler kızlar öpüyorum sizi ve minik prens ve prensesleri
gıdeceksen randevusuz gıtme baya beklersın cnm.randevuyla gıttınmı nerdeyse saatınde alıyorlar.
Ucrete zam gelmış bu arada 45 tl olmuş bana fazla gbı geldı.diğer yerde kaçtı?? Kadın doğum olmuş 70 tlYakında gıdıcemde fıyatlara bakayım dedım uçmuşlar
kızlar doğumdan beri hiç adet olmayan var mı? Ben henüz olmadım da merak ettim..
evet.bıraz soguk gbı duruyo ama ılgılı bı dr.ınş bıter cnm tahlller temız ya onemlı olan o sıkma canını