2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım birdahaki aya oraya götürücem nasipse. Bugün medicale 66 tl bayıldım da :) sorunumuz yok çok şükür şimdilik hafif bi pişik dışında. 71 cm 8700 gr olmuş prenses. 2 ayda 700 gr almış.iyi dedi doktor ama bana 8 li kilolarda takıldık gibi geliyor. Neyse sağlıklı olsun da. Zaten hareketlendikleri için yakıyolar

Canim şöyle anlatmaya calisayim örneğin kizim 9 da uyandi yarim saat sonra falan emer ondan sonra 3 4 saatte bir emer.gun icinde arada eline salatalik havuc veririm.aksam 8 9 gibi eşim gelince sofrada ne varsa uygun gorurusem 4 5 kasik yediririm.eline ekmek veririm kemirir yumusatir.mesela bugun saat 4 gibi teyzesi mercimek corbasi yedirdi.yemek tadından ihmal etmiyorum ama doyumluk degil.benim düşüncem ek gidayi doyumluk versem anne sütü alimi azalacak.anne sutunu omru boyunca enfazla 2 sene alabilcek ama diger gidalari ömrü boyunca alicak.mesela benim kizim sofra kuruldumu super heyecanlanir verdigimi hic sorun çıkarmadan yer.istemedigi biseyi hic zorlamam.zahide yetise katilan bir cocuk doktoruna bir anne sordu bebeği ek gida alirken cok zorlanirmis hiç istemezmis ama anne sütünü alirmis.doktor 1 yasina boyle devam edebilirsin ama yemeklerden yediğikadar yedirmeyi ihmal etme cignemeyi ogrensin dediydi.

Canim ya bugun bişey okuduydum bebeklerde kilo alimi az ise şu hastalik olabilir diye ama bir türlü aklima gelmiyor off bulsamda yazsam sana.gerci yeni doktorundan memnunsun

sorma cnm ya.dr bı tane şurup verdı ılaca yuklenmeyelım basıt gecırırse dedı sevıdım bende.burnunu aç serum fızyolojıkle dedı.daha once nazalmen burun spreyı vermıştı yag gbı yakmıyo onu sıktım burnu kanadı bıraz once:26: çok uzuldum yakmasın dıye serum fızyolojık bıle sıkmadım.şimdi kanadıda hiç sıkamam napcam bılmıyom moralım bozuldu

Gecmis olsun.burnu mu tikali bebisin eher oyleyse sogani 4 e bol mumkun oldugu kadar yakininda tut bebegin soganin kokusu ile hapsuruk yapar burnu açılabilir

Gecmis olsun.burnu mu tikali bebisin eher oyleyse sogani 4 e bol mumkun oldugu kadar yakininda tut bebegin soganin kokusu ile hapsuruk yapar burnu açılabilir

işe yararsa ne ıyı olur.yapayım cnm.ben onu bılıyom ama tıkanmaması ıcın dıye bılıyom.tıkanan buruna faydası varmı bılmıyom.bıde ınş soğanı görmez ne bulsak agzımıza atıyoruzda:26:

teşekkür ederım canım ...bızımkıler ılerde manken olacaklar anlaşılan

ben hala adet olmadım

asis merhaba uzun zamandır yoktun, ben de çok sık giremiyorum arada geçmişi okuyorum.
Yemeklerle aranız nasıl, kızın uslu mu?.......
gündüz uykuları çok kısaldı. geceleri çok rahattım. çok uyurdu şimdi saat başı uyanıyor

kızım uslu ama büyüdüğü için yerinde durmuyor artık. geri geri emekliyor. sürekli ilgi istiyor.

Kızlar doğumdan beri hiç adet olmayan var mı? ben henüz olmadım da merak ettim..
8 ay oldu doğum yapalı hala adet olmadım. 40 gün süren kanamamda çok az oldu. aşırı kanamam hiç olmadı

teşekkür ederım canım ...bızımkıler ılerde manken olacaklar anlaşılan

Sanirim oyle olcaklar bu zamanlarda bebeklerin yag depolari olusurmus bizimkiler yese yag olcak da iste. Eline havuc verip agzina atacakken o arada buldugum firsatta kasik agzina girerse iyi :) yoksa agzini acmiyor. Oyle boyle yediriyorum az cok

Benim kizin yeni gecti burun tikanikligi ne zor biseydir o oyle serum fizyolojik ise yaramiyor soyleyeyim. Denedik olmadi.dogal yolla olmuyorsa otri bebe nin deniz suyu solusyonlari var biraz pahali sanirim ama deger ilac icmesinden daha iyidir. Emmek iskence olmustu kizima. Bir haftadan fazla surdu ( insallah cabuk gecer

çok tıkalı degıl ama genede var.bıde burnunda yara olmuş galba yag sprey damlatırken kanadı serum fızyolojık hayatta sıkmam.tuzlu su dahada yakar:26: dr balgam var dedı aferın şurup yazdı bende elma kaynatıyom balgamı atar dye duydum

Kızlar hepimizin anneler kutlu olsun.gece gece içİm bi garip oldu. Kuzucuğuma kavuşmak için 3 yıl boyunca çektiğimiz sıkıntılar aklıma geldiçok zor günlerdi. Çok şükür kucağımda odasında uyuyor diye sevinirken facede bi arkadaşım minicik 3 çocuğu arkada kalan ablası için yazdığını okudum. Minikler anne diye ağlıyormuş. Snra etrafımda bebek özlemiyle yanan arkadaşlarım geldi aklıma. Ne bilim işte böyle bi günün varlığına sevinmeli mi üzülmeli mi bilemedim. Neyse ben gidip odasına kuzucuğumu seyredip, onun kokusunu içime çekeyim en iyisi...

bırçoğumuz ilk anneler gununu kutladı.bebişlerimizle eşlerimizle sağlıkla kutlayacagımız nıce anneler gunlerımız olsun ınş
benım sıpa balkonda içerş gırdımmı ağlıyo hep dışarıyı ıstıyo.bugun yuruyuşe çıkatcam bakalım

En nihayetinde oğlum öne doğru emeklemeye başladı (geri geri gidiyordu) adına emekleme denirse tabi sürünerek öne doğru ittiriyor kendini :))
En güzel anneler günü hediyesi oldu.
Dişimiz hala yok..

En nihayetinde oğlum öne doğru emeklemeye başladı (geri geri gidiyordu) adına emekleme denirse tabi sürünerek öne doğru ittiriyor kendini :))
En güzel anneler günü hediyesi oldu.
Dişimiz hala yok..

yazdığın tum belırtıler kızımdada var hala diş yok..ama hareketli çok

Maşallah size ya bizim daha 2 dişimiz var,emekliyo hatta tutunacak yer bulup kalkıyo ellerini bırakıyo sanki ayakta durcak

benım sıpa çok gayret edıyo totoşu kaldırıyo ama gövdeyı kaldırmayı bılemıyo beceremeyınce aglıyo.fakat döne döne her yere gıdıyo.yere yatıyo yata yata dönuyo.ilk gördugumde emekledı sandım baktım döne döne gıdıyo ben cok heves edıyorum ınş emekler.emeklemeden yurusun ıstemıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…