2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar..
kızım 7.5 aylık ...71 cm 9 kilo ...ama bugünlerde çok iştahsısız çünkü normal dişlerimiz çıkmadan 3 tane azı diş çıkarıyoruz...
geçen hafta ateşiimiz 39,5 kadar çıktı..doktora gittik çok fena bir salgın varmış aman dikkat edin bebişlere...
asıl demek istediğim başka bir şey... kız bebek anneleri kızlarınızın alt tarafını mutlaka kontrol edin kapanmaya başlamış kızımın ...lütfen altını alırken arada bakın kapanma olabilir bu huysuzluk , ateş , karında ağrı , idrar yolları intihalbı yapabiliyor....

bu atylarda baslanıyomuş bardakla tanışmaya ondan sordum. bızımkıde suyla gargara yapmayı keşfettı

Aynısını bizimki de yapıyor :))Daha su içmeyi öğrenmeden oyun öğrendi bunlar ya!... Bakalım neler göreceğiz daha..

benım drum 9 damla dedı bana fazla gbı geldı 6yı gecmedım.sızde kansızlık çıktı mı yoksa her bebekde kılo basına 1 damlamı

Tahlil yapılmadı, ilaca başlarken öyle söyledi, hatta 4.ayın sonunda verdi de ben kullanamadım sevmedi tadını, 6.ayda meyveyle karıştırırsın demişti. Ferrum kullanıyoruz.

arkadaşlar bebeğime park beşik kullanıyorum..üst katında ha bire dönüyor kafasını vuruyor vs...alt katına ındırdım ondada hiç rahat edemedı.Alt katı sankı daha geniş oldu gıbı bacağını yatakla beşik arasına sokuyor..nıtekım tekrar ust kata çıkardım ama böyle olmuyor..Park beşik kullananlar varsa lütfen yorum yapın

Canım benim oğlan 7 buçuk aylıkken emeklemeye başladı şu an kanepelerden sehpalardan tutunup kalkıyo,ama doktorumuz o zaman dedi biraz önden gidiyo normal olanı bu aylarda daha yeni desteksiz ooturmaya başlaması lazımdı dedi,her bebek farklı vee bu günlerin kıymetini bil canım inan o zaman hiç bi şey yokmuş şimdi nerde zarar var nerde kablo var parmak sokmak derdinde :) sık sık karnının üzerine yatır debelensin :)
Canım bende park yatak kullanıyorum bende indirdim çünkü kalkıp kafayı sallandırmaya başladı bi gece bi uyandım kalkmış uzatmış kafayı bana bakıyo ertesi gün indirdim ve park yatak aldığıma şükrettim dediğin giibi indirince daha bi geniş oldu sanki benimkisi yadırgamadı korumalıkları falan varmıydı çıkardınmı?Birde altındakii yatak süngeri çift değil mi yoksa demir poposuna batar:)

Arkadaslar sizin bebisler hecelere basladi mi? Benim kizin sadece mem dedigini duydum ba, de daha yok dislerimiz de yok daha. Park yatak cok rahat ama benim kiz surekli tutunup ayaga kalkiyor. hala orda uyutma konusunda bir cabam olmadi ne kdr istesem de biraz buyuk bir park yatak gece uyanip oynar durur diye korkuyorum

Canım benimki da da ba ba ma ma hatta me me bile diyo ama anlamlandırılma söylemiyo bunları bu hafta doktora gittim baba diiyor onu babası ile anlamlandırması lazım dedi bana çok saçma geldi ne bileyim. Bellimde doğrudur ama benimki şahsen öyle anlamlı kullanmıyor sadece söylüyor. Sende takılma söyler. Bizimde altta iki dişimiz bar başka yok . Bizimki de emeklemiyor mesela. Park yatakta yatıyor üst katta öyle kalkması galanda yok. Zaten uyarınca zılgıtı bir nasıyor ki dönmesine fırsat tanıtmıyor ki. Alıyorum hemen . Tabi yerde falan dönüyor takılma yani

kızlar ben uzun süredir giremesem de eylül annesiyim .grubumuzdan uzak kaldım bir süredir.bir facebook sayfam var .adı minik giysin.katılırsanız sevinirim.grup .adı minik giysin (yurtdışından bebek ihtiyaçları)

umarım heceler anlamlı olması şart değil çok heyecanla bekliyorum valla

bugun hastaneye gııttım bebeğim 7.400 72 cm ya cok mutsuz oldum.ınsan hıc mı kılo almaz ya

benm kız da 7530 sağlıklı olsun ayda 400 gr civarı alıyor ama mutlu iştahsız olmasına rağmen sağlıklıysa üzülcek birşey yok derm ben

Bebeğine balık yağı ,arı sütü, veya polen kullanan varmı... ? Varsa hangi marka kullnıyorsunuz

bugun hastaneye gııttım bebeğim 7.400 72 cm ya cok mutsuz oldum.ınsan hıc mı kılo almaz ya

canım benım lutfen kendını uzme benım kızım 72 cm ve aylardır hala 6bucuk kılo hıcbı sorunun olmadıgını soyluyorlar ya ben ne yapayım çok ama çok uzuluyorum elımdn bısey gelmıyo

kızlar yarın dr kontroluumuz var ıns bı sorun çıkmaz..
bu arada kızım artık babasına bakıp baba dıyor çok mutlu oluyoruz ıns sızlerde yakın zamanda duyarsınız

kızlar yarın dr kontroluumuz var ıns bı sorun çıkmaz..
bu arada kızım artık babasına bakıp baba dıyor çok mutlu oluyoruz ıns sızlerde yakın zamanda duyarsınız

merhaba cnm Liya hanıma yarın bızımde kontorlumuz var.sizın saat kaçta?? ınş sorun cıkmaz cnm korkma sen
benımkı surkelı heceler cıkarıyo ama farkında olmadan anane dıyo 4 alıktan berı anne dıyerek ağlıyo sankı ama ben anlamını bılerek soylemedıgı surece heyecanlanmıyorum okadar.senınkı babasına bakıp soyluyosa maşallah yanı.çok erken cunku
park yatak benım hala ustte ama bende alta kaydıracagım.gece bı bakıyorum emekler pozisyona gelmış ( daha emekleyemıyor) korkuyorum aşağı ındırecegım ama ben park yatak aldıgıma çok pişman oldum.gacır gucur ötüyo sallarken sınır oluyorum

canım ben gece sersemlemısım yarın demısım bugundu kontrol kızım gene kılo almamıs bu defa dr. infatrini diye numune bi mama verdi..60 tane yazılacak ve raporla verıecek pahalı bısey sanırım iyi gelsinde onemlı degıl yavruma sıfa olsun ıns.. persembe gunu bırde ultrasonumuz var ıns temız çıkar..senınle gorusmeyı ısterdım canım ya nasıp ıste denk gelmedık

Son düzenleme:

anladım cnm.pekı kılo almamasına ne dıyo Lıya hn??
bızımde burun akıntımız var braz.ben o burun spreylerını pek sevnıyorum can acıtıyo gbı duşunuyorum .gecen sefer Lıya hn yağ gbı bırşey onerdı oğlumada kullanıyorum dedı hakkatende yag gbı kızım burnuna sıkınca ağlamadı .ıyı geldı gbı bakalım bızımde yarın kontorlumuz var

canım çok hareketlı oldugunu farkettı ama hareketlı olsa da iştahlı olup yemesı gerektiğiini soylüyo... ayına gore gerı kalmaması gerekıgını ıştahsız olmasının sebebını bulmamız gerektiğini soyluyo..allah sıfa versın yavruna canımm.. çok ılgılı bı dr.memnunum ya

amın cnm cumlemızınkıne şifa versın.bende memnunum 1 yasına kadar her ay göturcem.sonra gereklı oldugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…