2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardimcin olsun arkadasim ben yogurt veriyodum hem yagli hem saglikli en kilo yapici sey diye bir de tahilli sutsuz mamalardan aldim arada veriyorum aksamlari da pirinc unlu muhallebi yapiyorum arada. Daha da toparlamis degil ama cok sukur kilo almaya basladi. İnsallah bulunur sebebi

Carlson aldım bende çevremdekiler garip karşılayınca yanlış mı yapıyorım diye düşündüm ...

Olur mu canım..biz dr. Tavsiyesiyle başladık..doktorumuz normalde 6 ayda başlıyoruz ama sizin bebeğiniz 6 aylık gibi kilosu boyu hemen başlayabilirsiniz dedi..her götürdüğümüzde de özellikle soruyo balık yağına sevam değil mi diye..aynı markayı kız kardeşim de 6 yaşındaki kızı için kullanıyo eczacının tavsiyesiyle..benim oğlanda ne etki yaptı bilmiyorum zaten iri bi bebek ama kız kardeşim iştaha boya iyi geliyo diyor..ama arı sütü polen için erken bence alerji yapabilir aman dikkat..

Son düzenleme:

öncelikle çok geçmiş olsun.

alt tarafta kapanan şey nedir ben anlayamadım

bebeğim 6 eylül doğumlu
8 kg 400 gram almış
boyuda 70 cm olmuş. gelişimi iyi normal dedi doktorumuz

kan alıp kan sayımı tahlili yaptılar.
kan testi sonucuna görede kan damlasını bırakın kullanmanıza gerek yok artık Devit'e devam edin dedi

öncelikle çok geçmiş olsun.

alt tarafta kapanan şey nedir ben anlayamadım

Sağolun..

Vajinal yapışıklık deniyor .ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi.ileride adet göreceği yer kapanıyor diyeyim.. Dikkatli bakılınca blli oluyor Zatem...

Onları bir yaşından sonra kullanmaya karar verdim balık yağını kullanıyorum... Çevre ister istrmrz etkiliyo .. Ben özel yemek yapıyorum kızıma ne gerek var kendi yemeğinin içine patates koy yedir diyorlar.. Moralim çok bozuluyor bir çocuk bendemi varmış

Bize 1 yaşında yapıcaz dedi dr.kan tahlillerini alerjik tahlilleri

boşver sen oyle dıyenlerı...banada kendı annem dahıl herkes yok tuz yok yok sızın yemeklerden yesın nolcak dıyo.sız yedınızde noldu dıyo annem ama olsun ben yedırmem kızımınkı tuzsuz salçasız ona ozel.hem tuz zatn zararlı bırşey ya

Ya bu milletin patates tutkusu nedir anlamadım gitti..aynen ver yemiğinin patatesinden yesin diye tutturuyolar sanki çocuğun sadece patatese ihtiyacı var valla desinler hiç umursamıyorum ben çocuğumun yemeğini özel yaparım tamamdır. Ben hatta dışarı çıkacağımız zaman küçük bi saklama kabına koyuyorum götürüyorum k.valideme bile. Çok biliyolar

Hanımlar merhaba çok sık yazmaya fırsat bulamıyorum ama enazından yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Genel olarak balık yağı kullanıyorsunuz sanırım.dün 8.ayımız bitti ama biz henüz başlamadık. ben izmir medical park taki Ayşe hanıma götürüyorum kızımı. Ama Basmane Şifa hastanesi de iyi diyorlar. Orda önerebileceğiniz bir doktor var mı? sanırım birkaç arkadaş oraya gidiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.Nasıl bir doktor mesela doktorlarınız bana biraz fikir verebilir misiniz? rutin muayenelerde neler yapıyor? istediğiniz zaman email yada telefon yoluyla ulaşabiliyormusunuz mesela? bunlar benim için önemli. şimdiden teşekkürler kızlar öpüyorum sizi ve minik prens ve prensesleri

Ben medicalde dogum yaptigimdan oraya goturelim istedik ama dr.u begenmedik acikcasi biz yeni dogum yapmis bir anneye o ay icerisinde nelerle karsilasabilecegini anlatan dr istedik ve tabi ki icapci olacak bir hastane.bebek bu hasta olsa kimse yok hastanede. Esimin arkadasi tavsiyesiyle park polikliginden serdar beye gitmeye basladik behcet uz.dan emekli gayet sakin sizinle konusan anlatan hemen ilaca yonelmeyip takip eden bir dr. Tel ile ulasabiliyoruz acil oldugunda cepten aradik hastasi olmadiginda hemen geri dondu. Genelde biz randevu kismini arayip konusmak istedigimizi belirtiyoruz onlar da iletiyorlardi musait durumda ariyor gun icerisinde.vizite ucretinin iki katiyla eve bile cagirabilirsiniz sanirim fiyat panosunda ev icin de ucret var. 11 e kdr acik esim calistigindan aksam gidiyoruz ama yogun oldugunu soylemem lazim surekli hastasi var.bi arkadasin da ayse hnm.a goturuyor gayet memnun aslinda siz neden memnun kalmadiniz ki?genc anlasabilecegimiz biri demisti

basmane şifada uzmn dr lıya hanıma gdyorum.htta bıraz once geldım.ben memnunum bırz soğuk gbı ama ılgılı.rutın kontrolumuzdu kılo boy olçuldu yemekler hakkında knuşuldu kuçuk bı kıtapçık verdı
ama ıstedıgımız zaman ulaşamıyoz cebını ıstemedım ama vermez sanırım hastanede odasının telını verıyo

Cevap için teşekkür ederim. Ayşe hanımdan bende çok memnunum. Sadece hastanenin yeri bana ters kalıyor biraz. Sadece arabamızla gidebiliyoruz. Evka-4 te oturuyorum.eşim olmadığı zamanlarda götürmek çok sıkıntı adamda herzaman izin alamıyor haliyle.yarın ayşe hnm da kontrolümüz var zaten. Birde medicalde çocuk acil yok o kötü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…