amın cnm cumlemızınkıne şifa versın.bende memnunum 1 yasına kadar her ay göturcem.sonra gereklı oldugunda
bız mecburen goturucez zaten canım ıns problemlerımız bıter..bı de dr bızı gorunce tanıyo ya çok hosuma gıdıyo
Benim kiz idrar yolu enfeksiyonundan iki ay hic kilo alamamisti sizin tahlil ve kulture de bakildi mi acaba
Canım biz 5 aylıktan beri kullanıyoruz..multitab markası da
Carlson aldım bende çevremdekiler garip karşılayınca yanlış mı yapıyorım diye düşündüm ...
bız mecburen goturucez zaten canım ıns problemlerımız bıter..bı de dr bızı gorunce tanıyo ya çok hosuma gıdıyo
iyi akşamlar..
kızım 7.5 aylık ...71 cm 9 kilo ...ama bugünlerde çok iştahsısız çünkü normal dişlerimiz çıkmadan 3 tane azı diş çıkarıyoruz...
geçen hafta ateşiimiz 39,5 kadar çıktı..doktora gittik çok fena bir salgın varmış aman dikkat edin bebişlere...
asıl demek istediğim başka bir şey... kız bebek anneleri kızlarınızın alt tarafını mutlaka kontrol edin kapanmaya başlamış kızımın ...lütfen altını alırken arada bakın kapanma olabilir bu huysuzluk , ateş , karında ağrı , idrar yolları intihalbı yapabiliyor....
öncelikle çok geçmiş olsun.
alt tarafta kapanan şey nedir ben anlayamadım
Olur mu canım..biz dr. Tavsiyesiyle başladık..doktorumuz normalde 6 ayda başlıyoruz ama sizin bebeğiniz 6 aylık gibi kilosu boyu hemen başlayabilirsiniz dedi..her götürdüğümüzde de özellikle soruyo balık yağına sevam değil mi diye..aynı markayı kız kardeşim de 6 yaşındaki kızı için kullanıyo eczacının tavsiyesiyle..benim oğlanda ne etki yaptı bilmiyorum zaten iri bi bebek ama kız kardeşim iştaha boya iyi geliyo diyor..ama arı sütü polen için erken bence alerji yapabilir aman dikkat..
Carlson aldım bende çevremdekiler garip karşılayınca yanlış mı yapıyorım diye düşündüm ...
Merhaba carlsonu bende 7 yasindaki ogluma kullaniyorum. Kizima da kullansam olur mu dedim dr a 1 yasindan once onermiyorum. Icinde civa olabiliyor demişti
bebeğim 6 eylül doğumlu
8 kg 400 gram almış
boyuda 70 cm olmuş. gelişimi iyi normal dedi doktorumuz
kan alıp kan sayımı tahlili yaptılar.
kan testi sonucuna görede kan damlasını bırakın kullanmanıza gerek yok artık Devit'e devam edin dedi
Onları bir yaşından sonra kullanmaya karar verdim balık yağını kullanıyorum... Çevre ister istrmrz etkiliyo .. Ben özel yemek yapıyorum kızıma ne gerek var kendi yemeğinin içine patates koy yedir diyorlar.. Moralim çok bozuluyor bir çocuk bendemi varmış
Onları bir yaşından sonra kullanmaya karar verdim balık yağını kullanıyorum... Çevre ister istrmrz etkiliyo .. Ben özel yemek yapıyorum kızıma ne gerek var kendi yemeğinin içine patates koy yedir diyorlar.. Moralim çok bozuluyor bir çocuk bendemi varmış
Hanımlar merhaba çok sık yazmaya fırsat bulamıyorum ama enazından yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Genel olarak balık yağı kullanıyorsunuz sanırım.dün 8.ayımız bitti ama biz henüz başlamadık. ben izmir medical park taki Ayşe hanıma götürüyorum kızımı. Ama Basmane Şifa hastanesi de iyi diyorlar. Orda önerebileceğiniz bir doktor var mı? sanırım birkaç arkadaş oraya gidiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.Nasıl bir doktor mesela doktorlarınız bana biraz fikir verebilir misiniz? rutin muayenelerde neler yapıyor? istediğiniz zaman email yada telefon yoluyla ulaşabiliyormusunuz mesela? bunlar benim için önemli. şimdiden teşekkürler kızlar öpüyorum sizi ve minik prens ve prensesleri
Hanımlar merhaba çok sık yazmaya fırsat bulamıyorum ama enazından yazılanları takip etmeye çalışıyorum. Genel olarak balık yağı kullanıyorsunuz sanırım.dün 8.ayımız bitti ama biz henüz başlamadık. ben izmir medical park taki Ayşe hanıma götürüyorum kızımı. Ama Basmane Şifa hastanesi de iyi diyorlar. Orda önerebileceğiniz bir doktor var mı? sanırım birkaç arkadaş oraya gidiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.Nasıl bir doktor mesela doktorlarınız bana biraz fikir verebilir misiniz? rutin muayenelerde neler yapıyor? istediğiniz zaman email yada telefon yoluyla ulaşabiliyormusunuz mesela? bunlar benim için önemli. şimdiden teşekkürler kızlar öpüyorum sizi ve minik prens ve prensesleri
Ben medicalde dogum yaptigimdan oraya goturelim istedik ama dr.u begenmedik acikcasi biz yeni dogum yapmis bir anneye o ay icerisinde nelerle karsilasabilecegini anlatan dr istedik ve tabi ki icapci olacak bir hastane.bebek bu hasta olsa kimse yok hastanede. Esimin arkadasi tavsiyesiyle park polikliginden serdar beye gitmeye basladik behcet uz.dan emekli gayet sakin sizinle konusan anlatan hemen ilaca yonelmeyip takip eden bir dr. Tel ile ulasabiliyoruz acil oldugunda cepten aradik hastasi olmadiginda hemen geri dondu. Genelde biz randevu kismini arayip konusmak istedigimizi belirtiyoruz onlar da iletiyorlardi musait durumda ariyor gun icerisinde.vizite ucretinin iki katiyla eve bile cagirabilirsiniz sanirim fiyat panosunda ev icin de ucret var. 11 e kdr acik esim calistigindan aksam gidiyoruz ama yogun oldugunu soylemem lazim surekli hastasi var.bi arkadasin da ayse hnm.a goturuyor gayet memnun aslinda siz neden memnun kalmadiniz ki?genc anlasabilecegimiz biri demisti