2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar bebeklerınıze suyu nasıl verıyorsunuz.ben çay kaşığıyla verıyorum ama bardaga gecmek ıstıyorum.plastık bardak aldım ama beceremıyo kızım bende beceremıyorum baya su dökuyoruz ustune:26: vazgecıp kaşıkla verıyorum gene.bıberon kapakları varya onu bardak gbı duşundum kuçukya onla verdım gene döktum çok içmeyı bılmıyo dılını çıkarıyo dökuluyo sular. ama çok heves edıyo bardakla içmeye.

Benim oğlumda biberonla içmeyi beceremiyor bazen ağzına sokup elimle sıktırıyorum genelde ben de çay kaşığıyla veriyorum suyu, birkaç kaşıktan sonra ebüf diye ses çıkartarak suyu püskürtüyor, oyun oynuyor aklınca :) Zorla vermeye çalışıyorum, bardakla hiç denemedim, çok küçük suluklar var onu düşünmüştüm bende ama daha alıp denemedim, içebilir mi ki.

Benim oğlumda biberonla içmeyi beceremiyor bazen ağzına sokup elimle sıktırıyorum genelde ben de çay kaşığıyla veriyorum suyu, birkaç kaşıktan sonra ebüf diye ses çıkartarak suyu püskürtüyor, oyun oynuyor aklınca :) Zorla vermeye çalışıyorum, bardakla hiç denemedim, çok küçük suluklar var onu düşünmüştüm bende ama daha alıp denemedim, içebilir mi ki.

bu atylarda baslanıyomuş bardakla tanışmaya ondan sordum. bızımkıde suyla gargara yapmayı keşfettı:KK1:

Kızlar oğlum 5 gündür kakasını yapamıyo armut suyu elma suyu yoğurt bol bol su popoyu yağladım ama yok :KK43: ferrum kan ilacı yaptı galiba neler yapabilirim?

Benimde başıma geldi geçenlerde 3 gün kaka yapmadı 3 tane gün kurusu(kuru kayısı siyah olandan) suyla haşlayıp ezdim yedirdim suyunu da içirdim 5-6 saat sonra yaptı kakasını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaslar bebeklerınıze suyu nasıl verıyorsunuz.ben çay kaşığıyla verıyorum ama bardaga gecmek ıstıyorum.plastık bardak aldım ama beceremıyo kızım bende beceremıyorum baya su dökuyoruz ustune:26: vazgecıp kaşıkla verıyorum gene.bıberon kapakları varya onu bardak gbı duşundum kuçukya onla verdım gene döktum çok içmeyı bılmıyo dılını çıkarıyo dökuluyo sular. ama çok heves edıyo bardakla içmeye.

alıştırma bardakları var ben onunla içiriyorum bazende çay bardağıyla içiriyorum önlük varken yada tam üzerini değiştiriceğim zaman içiriyorum sorun olmuyo

kızlar artık kuzuma ana kucağından oto koltuğunua terfi ettirmenin zamanı geldi :):) bakıyorum ama ne olması önemli nasıl birşey almayalım karar veremedim aranızda karar veripte alan var mı ? önerilerinizi bekliyrum :):)En Büyük KK

Kızlar slm bebekleriniz emeklemeye başladılar mı benimki 7 ay 9 günlük ama hiç tık yok vallahi iyice endişe etmeye başladım dün bi ara poyu kaldırdı tamam dedim hop yine düştü :KK43: sadece dönüyor emeklemeye gelince tık yok sizde durumlar nasıl.

Kızlar slm bebekleriniz emeklemeye başladılar mı benimki 7 ay 9 günlük ama hiç tık yok vallahi iyice endişe etmeye başladım dün bi ara poyu kaldırdı tamam dedim hop yine düştü :KK43: sadece dönüyor emeklemeye gelince tık yok sizde durumlar nasıl.

bızım bugun 8 ay doldu sadece dönuyo emeklemıyo.nıye korkuyorsun vallahı anlamadım ya....her bebek bırmı....

Canım popoyu kaldıramıyor yerde yüzüstüneyken dönüyor ya basıyor çığlığı istiyorki kucağımdan inmesin :)

benımkıde kaldıramıyo ama ben hıç takmıyorum cnm.her bebek aynı olmaz.ben 11 aylıkken az emekleyıp yurumuşum.düşün 11 ay yaşıma gırcekken yanı. kızımda bana cekecek galıba.senınkı 11 ayı beklese napıcan:KK1::KK1:

X