bu arada kan damlası kullanan arkadasların gunde kaç damla verdıgını öğrenebırlır mıyım?? mama sandalyesı sorulmuş ben almadım ne bılım gereklı gelmedı sankı
Dr umuz kilo başı 1 damla demişti, 8 i geçmediğimiz için 7 damla kullanıyoruz biz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada kan damlası kullanan arkadasların gunde kaç damla verdıgını öğrenebırlır mıyım?? mama sandalyesı sorulmuş ben almadım ne bılım gereklı gelmedı sankı
arkadaslar bebeklerınıze suyu nasıl verıyorsunuz.ben çay kaşığıyla verıyorum ama bardaga gecmek ıstıyorum.plastık bardak aldım ama beceremıyo kızım bende beceremıyorum baya su dökuyoruz ustune:26: vazgecıp kaşıkla verıyorum gene.bıberon kapakları varya onu bardak gbı duşundum kuçukya onla verdım gene döktum çok içmeyı bılmıyo dılını çıkarıyo dökuluyo sular. ama çok heves edıyo bardakla içmeye.
Benim oğlumda biberonla içmeyi beceremiyor bazen ağzına sokup elimle sıktırıyorum genelde ben de çay kaşığıyla veriyorum suyu, birkaç kaşıktan sonra ebüf diye ses çıkartarak suyu püskürtüyor, oyun oynuyor aklınca :) Zorla vermeye çalışıyorum, bardakla hiç denemedim, çok küçük suluklar var onu düşünmüştüm bende ama daha alıp denemedim, içebilir mi ki.
Dr umuz kilo başı 1 damla demişti, 8 i geçmediğimiz için 7 damla kullanıyoruz biz.
Kızlar oğlum 5 gündür kakasını yapamıyo armut suyu elma suyu yoğurt bol bol su popoyu yağladım ama yok ferrum kan ilacı yaptı galiba neler yapabilirim?
arkadaslar bebeklerınıze suyu nasıl verıyorsunuz.ben çay kaşığıyla verıyorum ama bardaga gecmek ıstıyorum.plastık bardak aldım ama beceremıyo kızım bende beceremıyorum baya su dökuyoruz ustune:26: vazgecıp kaşıkla verıyorum gene.bıberon kapakları varya onu bardak gbı duşundum kuçukya onla verdım gene döktum çok içmeyı bılmıyo dılını çıkarıyo dökuluyo sular. ama çok heves edıyo bardakla içmeye.
alıştırma bardakları var ben onunla içiriyorum bazende çay bardağıyla içiriyorum önlük varken yada tam üzerini değiştiriceğim zaman içiriyorum sorun olmuyo
alıştırma bardakları ne oluyo acaba??
canımm şu damla akıtmaz suluklar var alıştırma bardağı diye geçiyo eczaneden almıştım
netten baktım şimdi.bendede var ondan canım ama beceremıyo onu ...daha cok dokuyo
canım yaa öyle böyle öğrencekler :) bu arada arkadaşının göğsü nasıl oldu acaba görüştünmü
Kızlar slm bebekleriniz emeklemeye başladılar mı benimki 7 ay 9 günlük ama hiç tık yok vallahi iyice endişe etmeye başladım dün bi ara poyu kaldırdı tamam dedim hop yine düştü sadece dönüyor emeklemeye gelince tık yok sizde durumlar nasıl.
canım yaa öyle böyle öğrencekler :) bu arada arkadaşının göğsü nasıl oldu acaba görüştünmü
bızım bugun 8 ay doldu sadece dönuyo emeklemıyo.nıye korkuyorsun vallahı anlamadım ya....her bebek bırmı....
Canım popoyu kaldıramıyor yerde yüzüstüneyken dönüyor ya basıyor çığlığı istiyorki kucağımdan inmesin :)
şmdı sordum hala aynı dedi senın cabuk mu gecırmıştı cnm
benımkıde kaldıramıyo ama ben hıç takmıyorum cnm.her bebek aynı olmaz.ben 11 aylıkken az emekleyıp yurumuşum.düşün 11 ay yaşıma gırcekken yanı. kızımda bana cekecek galıba.senınkı 11 ayı beklese napıcan
hemen geçermi yahuu bir hafta kullansın yavaşyavaş iyileşecek inşallah :)