2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba rumeysa, cesitli doktorlara gittim emmemesiyle ilgili bir sorun bulamadilar, tahliler falanda yapildi, bebegin bana olan guvenini yitiricek bilerek bisey yapmadim, dogdugundan beri beraberiz, kendi nasil istiyorsa hep oyle uyuttum agladigi zamanlar olsada hep aglatmaya calistim zor bir durumdayim artik biberona alissa sagip veririm mama veririm, ama memeye agladigi gibi biberonada agliyor
Canim benim hangi anne bilerek bebisini uzmek isterki.seni kıracak bisey soylediysem Özür dilerim

Tamda adem gunesin dogal ebeveynlik kitabini okurken ustune geldi. Bu konu hakkinda yorum yaptigini bilmiyordum hemen bulup dinliyim tesekkur ederim dua edin bebegim sakin sakin guzel guzel emsin ve buyusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O kitaba bende basladim ama bi turlu devamini getiremedim.

Ayni olayi ayni ayda ben de yasadim sonuc olarak sutun eskisi gibi fazla olmadigini anladim sut var ama yetmiyormus idrar yolu enfeksiyonu da gecirmisiz ates olmadigindan anlamamisiz kilo alamadigindan tahlill yaptirinca ortaya cikti bir de bebeklerin depoladigi demir bu aylarda bitip istahsizlik yapiyormus rutin kontrol de bunu kanitladi.ben de dondurucudan sut cikarip surekli enjektorle vermeye calistim istemedi biberon asla agzina almadi ben zorladim birakmadim.ek gidaya basladik oyle oyle toparladi. Yavas yavas kilo almaya basladi. Sakin birakma uyurken de olsa emzir

Meraba rumeysa, cesitli doktorlara gittim emmemesiyle ilgili bir sorun bulamadilar, tahliler falanda yapildi, bebegin bana olan guvenini yitiricek bilerek bisey yapmadim, dogdugundan beri beraberiz, kendi nasil istiyorsa hep oyle uyuttum agladigi zamanlar olsada hep aglatmaya calistim zor bir durumdayim artik biberona alissa sagip veririm mama veririm, ama memeye agladigi gibi biberonada agliyor

ben guven meselesı oldugunu sanmıyorum. prof da olsa açıkcası sacma gelıyo bana ..gıg dedıklerınde yanlarında bıtıyoruz guvenlerını sarsacak bır sanıye hareketımız bıle olmuyo bence hepımız boyleyız.soruna malesef ben cevap veremeyeceğim basıma gelmedı ama şunu soyleyebılırım kızım iştasız oldugu dönemde diş çıkarıyormuş haberım yokmuş.5 aylıkken çıkardı.belkı sendede bu durum vardır cnm
bu arada kızlar bızım 3 ustten 1 alttan dışımız patlamış. 2 tane zaten vardı.4 ude yenı patlamış :nazar:

Kızlar oğlum 5 gündür kakasını yapamıyo armut suyu elma suyu yoğurt bol bol su popoyu yağladım ama yok :KK43: ferrum kan ilacı yaptı galiba neler yapabilirim?

ben guven meselesı oldugunu sanmıyorum. prof da olsa açıkcası sacma gelıyo bana ..gıg dedıklerınde yanlarında bıtıyoruz guvenlerını sarsacak bır sanıye hareketımız bıle olmuyo bence hepımız boyleyız.soruna malesef ben cevap veremeyeceğim basıma gelmedı ama şunu soyleyebılırım kızım iştasız oldugu dönemde diş çıkarıyormuş haberım yokmuş.5 aylıkken çıkardı.belkı sendede bu durum vardır cnm
bu arada kızlar bızım 3 ustten 1 alttan dışımız patlamış. 2 tane zaten vardı.4 ude yenı patlamış :nazar:

Gözünüz aydın hayırlı olsun incileriniz bizim iki alttan bi tanede üstten patlamış oyun yapacam diye göğsümün ucunu çok ısırıyo bağırıyorum pis pis gülüyo bide :KK1:

merhaba uzun zamandır takipteyim hep okuyorum sizleri yazmak bugüne nasipmiş benim bebeğimde 4 eylül doğumlu bizimki mama yerken ağzını kilitliyor ağzına pütürlü bişey geldimi kusuyor sizin bebekler pütürlü şeyler yiyebiliyormu artık

Bebeklerimiz aynı günde doğmuş ben artıkherşeyi veriyorum canım geçen karnıbahar yemeği vardı ondan verdim küçük küçük parçalardan bi güzel yedi şehriye çorbasının şehriyelerini yiyo masada ne varsa veriyorum 6. ay aşılarını vurdururken doktor parça parça ver yoksa hep püre vermek zorunda kalırsın dedi peynirden başlamıştım cnm

Bebeklerimiz aynı günde doğmuş ben artıkherşeyi veriyorum canım geçen karnıbahar yemeği vardı ondan verdim küçük küçük parçalardan bi güzel yedi şehriye çorbasının şehriyelerini yiyo masada ne varsa veriyorum 6. ay aşılarını vurdururken doktor parça parça ver yoksa hep püre vermek zorunda kalırsın dedi peynirden başlamıştım cnm

ben tatırıyorum ama tadımlık gecrkte bızım yemeklerımızden vermıyorum.dr salça tuz yasak dedı.arada ağzına yumurta sarısı gbı şeyler verırken bend ekorkuyorum pütürlu dıye.2 alt dısımız var 4 tanede yenı patladı

arkadaslar bebeklerınıze suyu nasıl verıyorsunuz.ben çay kaşığıyla verıyorum ama bardaga gecmek ıstıyorum.plastık bardak aldım ama beceremıyo kızım bende beceremıyorum baya su dökuyoruz ustune:26: vazgecıp kaşıkla verıyorum gene.bıberon kapakları varya onu bardak gbı duşundum kuçukya onla verdım gene döktum çok içmeyı bılmıyo dılını çıkarıyo dökuluyo sular. ama çok heves edıyo bardakla içmeye.

arkadaslar bebeklerınıze suyu nasıl verıyorsunuz.ben çay kaşığıyla verıyorum ama bardaga gecmek ıstıyorum.plastık bardak aldım ama beceremıyo kızım bende beceremıyorum baya su dökuyoruz ustune:26: vazgecıp kaşıkla verıyorum gene.bıberon kapakları varya onu bardak gbı duşundum kuçukya onla verdım gene döktum çok içmeyı bılmıyo dılını çıkarıyo dökuluyo sular. ama çok heves edıyo bardakla içmeye.

Ben suyu bardakla veriyom ama bizde doke saça iciyoz zamanla ogrenirler diye düşünüyorum

Aynen ya tutarsa diye surekli meme teklif ediyorum ama nafile bazen arada tutuyor emiyor, bizimde kilo alimimiz cok yavasladi 5. Ayda malesef ek gidaya baslicaz suan yine agliyorum bu durumdan cok yoruldum, kasik enjektor neler yaptim agliyor sıkiliyor :KK43: bende ilerde duzelir umudu yasiyordum ama cokta umutlanmiyim degilmi ek gidayla kiloya cozum buldunuz mu ?.

bence aglama ben hiç boyle birsey için aglamadım nihayetinde o emmeye devam edecektir birsekilde sadece bu sürecte seni biraz yoracaktır okadar benim oglum suanda 8 aylık emmeye devam ediyor sükür ancak benim ğlum hiçbirzaman çok kilolu olmadı şimdide cok degil ortalama 8 bucuk kilo civarı ama şükür saglıklı ve neseli bir bebek sende hiç kendini üzme sütünü sagıp bir sekilde bebeğine vermeye calış

Ben suyu bardakla veriyom ama bizde doke saça iciyoz zamanla ogrenirler diye düşünüyorum

bizim minik suluk var onla içiyo cok seviyo onunla içmeyi wee marka 4 liraya eczaneden almıstım brde biberon gibi suluk varya üzerine dökülmeyen sadece bebek cekince su geliyo ondanda aldım ama oğlum onu pek beceremedi cünkü suyu cıkarmak için baya içine cekmesi gerekiyo zorlanıyo yavrumu altı üstü su içmek için okadar yormak istemedim yine önceki sulugunu veriyorum :)

Selam sevgili eylul anneleri, ben aralik annesiyim sizin tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum 5 mayista oglum 5 aylik olucak ins. Ben yaklasik 3 aydir bebegimi zorla uyurken emziriyorum uyanikken emmiyor vede biberon ve mamada istemiyor:KK43: basina boyle birsey gelmis olan varmi artik cok yorumdum fikir ve yardimlariniza ihtiyacim var bebegimi 2 saatte bir sallayip emziriyorum 2 saatte bir tek tarafi aliyor aradan gecen 2 saat sonrada diger tarafi yine uyurken emzirebiliyorum..

canım biz 7 aylık olduk ve aynı sorunu şu şekilde yaşıyorum. iki aydan beri memeyi emmek istemiyor ve emmiyor.başta süpürge sesi gibi şeylerle kandırarak ve uykuda emzirdim.emmediğinde mama verdim.bir dönem biberonu da kabul etmemişti.ama o çok uzun sürmedi. şimdi hala emmeyi hiç ama hiç istemiyor.ben şimdiye kadar hep sağarak sütümü korudum ve sütümü verdim. tavsiyem düzenli olarak sağman ve vermen ben birgün isteyerek emeceği konusunda hala umutluyumm

bizim minik suluk var onla içiyo cok seviyo onunla içmeyi wee marka 4 liraya eczaneden almıstım brde biberon gibi suluk varya üzerine dökülmeyen sadece bebek cekince su geliyo ondanda aldım ama oğlum onu pek beceremedi cünkü suyu cıkarmak için baya içine cekmesi gerekiyo zorlanıyo yavrumu altı üstü su içmek için okadar yormak istemedim yine önceki sulugunu veriyorum :)

bizde aventin suluğu var çekince su gelenlerden benim kız da beceremedi ordan içmeyi biz de içindeki su akmasını önleyen plastiğini çıkardık şimdi zorlanmadan benim tutmamla içiyor suyu bir deneyin isterseniz bardakla sürekli önünü ıslatıyor yaz olsun o da kolaylaşır artık :)

mınık suluk nekı..anlamadım:26:

Selam sevgili eylul anneleri, ben aralik annesiyim sizin tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum 5 mayista oglum 5 aylik olucak ins. Ben yaklasik 3 aydir bebegimi zorla uyurken emziriyorum uyanikken emmiyor vede biberon ve mamada istemiyor:KK43: basina boyle birsey gelmis olan varmi artik cok yorumdum fikir ve yardimlariniza ihtiyacim var bebegimi 2 saatte bir sallayip emziriyorum 2 saatte bir tek tarafi aliyor aradan gecen 2 saat sonrada diger tarafi yine uyurken emzirebiliyorum..

aynı sorunu ben de yaşadım biberon almıyodu 4 aylıkken 7 çeşit mama denedim almadı memeyi de verdiğimde basıyodu çığlığı ben de herkese sorduğumda alır alır diyolardı inanmıyodum:)ama geçici bi durum emin olabilirsin etrafımda duyuyorum bebekler belli bi dönem almıyolar geçiyo sonra

X