Canım ben karışık verdim bikaç sefer midesi bulandı zorlamadım..şimdi tek tek veriyorum ağzına o zaman yiyo..peynirini, yumurtasını ağzına veriyorum sesi çıkmıyo..sevmedi benim oğlan öyle karışımlar
Kizlarda olabileceğini duymustum ama her ihtimale karsi doktora danisin derim.kakasinda falan degil dimi ebe veya aile hekiminizin telefonu varsa bir sorun
bnm bebeğimdede oldu bağırsaklarında mikrop varmış şurup verdi doktor geçti..
Canım bezin iç kısmına gecmiyorsa korkma kızına şu iciriyor musun eğer bezin üst kısmında kaliyorsa daha çok turuncumsu bir kirmiziysa bol bol su ver bnm doktorum öyle demişti çok şükür geçti ama tabi önce kendi doktoruna Danış
buarada hafta sonu ıkea dan parmak kukla aldım müthiş ...aceyıp dıkkatını çekti.parmağımı yakalayıp yemeye kalkıyor.dıkkatle ızlıyor.kesinlikle deneyın
arkadaşlar gec kaldım belkı bunun ıcın ama güzel defter bulamamıştım ıkea dan aldım.bebeğime günlük tutuyorum.çok keyıflı ılerde buyuyunce doğum gününde hedıye edıceğim ölmezsem
nasıl yanı kendı yedıgınız çorbalardan ver dedı.eee tuz yasak salça yasak....benım drum salçasız tuzsuz dedı
Allah göstermesin canım, sen de yani. Mesajını okuyunca ilk yorumum şu oldu:" Tövbeeeee "
Günlük tutmayı çook istiyorum ama bir türlü başlayamadım. Hiç geç filan diye düşünme, çok iyi yapmışsın. Ne güzel, çok anlamlı bir hediye olacak inşallah
esup benım bebeğim yenı doğduğunda ıdararında kırmızılık pembelik wardı oyle mı
Evet evet kendi yediğimiz corbalardan dedi aynen bende tuz Salça diye sordum yer artık o farketmez dedi doktorumuz çok denegimlidir daha önce başhekimlik falanda yaptı ona güvenirim ama ben yinede üsenmeyip kızima ayrı çorba yaparım tabiki
keşke eylül annelerı ve bebeklerı gunu yapsak ....net gunu olurmu kı
biz günlük patates havuç arada prinç arada erişte arada şehriye ekleyip tek tek kabak pırasa ıspanak brokoli enginar domates karnıbahar mantı ekleyip çorba yiyoruz mutlaka hergün kıyma haftada 1de ciger koyuyorum bende evde ne pişerse veriyorum 4 martta 6 aylık olduk ama bizim çorbalar biraz sulu ya ben kızıma doyurucu besleyici olsun diye katı pişiriyorum mutlaka pişmeye yakın irmik koyuyorum 7 aylık olsun un kavurup domates çorbası yapıyorum kendimize ondan doyurucu vercem prinçli yogurt çorbası ve domates çorbasını bebekler çok sever tarhanayı çok sevmedi kızım artık büyüdüler damak tadı oturuyor bizde sakınmıyoruz doktorumun tavsiyesi ablamız da sorun yaşamadık bugün ciger patates havuç ıspanak şehriye irmik yaptım 1 kase yedi kahvaltıyıda karışım seviyor yogurt ve muhallebi sevmiyor bende kahvaltı meyve mutlaka muz ve kivi mandalina yada portakal karıştırp veriyorum sonrada çorba kahvaltıda tam yumurta sarısı koyuyorum 3 saat civarı ara oluyo ve diger öğünler süt gecede isterse besliyorum gayet sağlıklı 3 dişimiz var desteksiz oturuyoruz ve emekliyoruz
biz günlük patates havuç arada prinç arada erişte arada şehriye ekleyip tek tek kabak pırasa ıspanak brokoli enginar domates karnıbahar mantı ekleyip çorba yiyoruz mutlaka hergün kıyma haftada 1de ciger koyuyorum bende evde ne pişerse veriyorum 4 martta 6 aylık olduk ama bizim çorbalar biraz sulu ya ben kızıma doyurucu besleyici olsun diye katı pişiriyorum mutlaka pişmeye yakın irmik koyuyorum 7 aylık olsun un kavurup domates çorbası yapıyorum kendimize ondan doyurucu vercem prinçli yogurt çorbası ve domates çorbasını bebekler çok sever tarhanayı çok sevmedi kızım artık büyüdüler damak tadı oturuyor bizde sakınmıyoruz doktorumun tavsiyesi ablamız da sorun yaşamadık bugün ciger patates havuç ıspanak şehriye irmik yaptım 1 kase yedi kahvaltıyıda karışım seviyor yogurt ve muhallebi sevmiyor bende kahvaltı meyve mutlaka muz ve kivi mandalina yada portakal karıştırp veriyorum sonrada çorba kahvaltıda tam yumurta sarısı koyuyorum 3 saat civarı ara oluyo ve diger öğünler süt gecede isterse besliyorum gayet sağlıklı 3 dişimiz var desteksiz oturuyoruz ve emekliyoruz
Cnm ya nasıl başarıyosun bu kadar çok şeyi yedirmeyi. Biraz bahsedersen sevinirim.benim doktorumda yer dedi ama ben yediremiyorum sadece emiyo.ne yaparsam yapayım 4- 5 çay kaşığı kadar yiyor.zorlarsam onuda kusar. Ya emdiği yetiyor yada hep yemek sececek herhelde. Önemli değil de benim derdim kan degerleri düşük olursa o zaman kan damlası verirler. Ne gerek var dogal yollardan almak varken.yani vitamin ve mineralleri.