Kızım SeZeryan ile saat 9:04 de dünya ya geldi buayda ek gıda ya gecmeye çalışıyoruz.
ben yaklaşık 3 haftadır elma suyu armut suyu weriyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım SeZeryan ile saat 9:04 de dünya ya geldi buayda ek gıda ya gecmeye çalışıyoruz.
terliyor olabilir mi?
elma suyuve yogurdu severek yiyebiliyorfakat doktorun asıl vermemi istedigi aptamil 1 mamaya yemiyor beni emmeyi bırak abilir diye biberon vermemiştim acaba biberon mu kullansam .yoksa kasık mamaları mı yedirsem? Doktora sormalıyım sanırım.ben yaklaşık 3 haftadır elma suyu armut suyu weriyorum.
elma suyuve yogurdu severek yiyebiliyorfakat doktorun asıl vermemi istedigi aptamil 1 mamaya yemiyor beni emmeyi bırak abilir diye biberon vermemiştim acaba biberon mu kullansam .yoksa kasık mamaları mı yedirsem?
hayır canım ya ter degıl ateslendıgını dusun kafası ve elı hep oyle
elma suyuve yogurdu severek yiyebiliyorfakat doktorun asıl vermemi istedigi aptamil 1 mamaya yemiyor beni emmeyi bırak abilir diye biberon vermemiştim acaba biberon mu kullansam .yoksa kasık mamaları mı yedirsem? Doktora sormalıyım sanırım.
ben yaklaşık 3 haftadır elma suyu armut suyu weriyorum.
elma suyuve yogurdu severek yiyebiliyorfakat doktorun asıl vermemi istedigi aptamil 1 mamaya yemiyor beni emmeyi bırak abilir diye biberon vermemiştim acaba biberon mu kullansam .yoksa kasık mamaları mı yedirsem?
tatlım benim bebeğim hiç emmedi ben hep sağıp da werdım hala da.aptamilin tadı değişik gelmiştir belki, az az wer bence alışma surecinde. gece uykuda belki alır...tabi biberonla..
Senin kızın kac kilo cnm
çok teşekkür ederim bilginiz için ilk bebek olunca pek bilmiyorum.sağlıklı mı acaba bende wersem mi ki?gerçi sağlıksız bulsanız wermezsınız...gece bu mamaları werınce sabaha kadar bebeğinize bişey weriyor musunuz.
tabiji saglikli cnm.ama daha kucukler diye bi olcek veriyorum bn.sonra kabiz olmasin ardindan mamasini iciriyorum 4 saat sonra bn uyandiriyorum ba idaha mams veriyorum uyurken gece 2 gibi bidaha kalkmiyor sabah 8 e kdr.gece yatarken bi olcek tattir bnce kasikla sewerse yedir tamamini ama bi olcek dedigim gbi.hicbisicik olmaz cok saglikli.bnm bebegim elma armut suyu corba ve yogurtta yiyor
deneyeceğim hemen yarın.çorba ve yoğurdu nasıl werıyorsunuz.ayrı bebek için mı yapıyorsunuz
benimkide 3 hafta önce 6.200 idi. Her ay yarım kulo kadar alabildi.sınırda sayılır kilomuz.bunun icin doktor mama vermemi söyledi fakat içmiyor mamayımı değiştirsem bilemedim bu durumda olanınız varmı arkadaşlar?3 hafta önce 6 kılo idi yarın doktora götürcem yarın tekrar yazarım.benim bebeğim 12 günlükken 8 gun hastanede yattı kılo kaybetti 700 grm.emmediği için.o yüzden bıraz sınırda gidiyor.YA senin bebeğin
tatlım yogurdu doktor söyle medi.ben gunluk süt ile mayaladıgım yoğurttan tazeiken tattırıyorum henüz 5_6 çay kaşığı kadar.tatlım yoğurdu wer diye doktor mu söyledi.nasıl yapıyorsun birde
benimkide 3 hafta önce 6.200 idi. Her ay yarım kulo kadar alabildi.sınırda sayılır kilomuz.bunun icin doktor mama vermemi söyledi fakat içmiyor mamayımı değiştirsem bilemedim bu durumda olanınız varmı arkadaşlar?