2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben yaklaşık 3 haftadır elma suyu armut suyu weriyorum.
elma suyuve yogurdu severek yiyebiliyorfakat doktorun asıl vermemi istedigi aptamil 1 mamaya yemiyor beni emmeyi bırak abilir diye biberon vermemiştim acaba biberon mu kullansam .yoksa kasık mamaları mı yedirsem? Doktora sormalıyım sanırım.

elma suyuve yogurdu severek yiyebiliyorfakat doktorun asıl vermemi istedigi aptamil 1 mamaya yemiyor beni emmeyi bırak abilir diye biberon vermemiştim acaba biberon mu kullansam .yoksa kasık mamaları mı yedirsem? Doktora sormalıyım sanırım.

ben yaklaşık 3 haftadır elma suyu armut suyu weriyorum.

Senin kızın kac kilo cnm

elma suyuve yogurdu severek yiyebiliyorfakat doktorun asıl vermemi istedigi aptamil 1 mamaya yemiyor beni emmeyi bırak abilir diye biberon vermemiştim acaba biberon mu kullansam .yoksa kasık mamaları mı yedirsem?

tatlım benim bebeğim hiç emmedi ben hep sağıp da werdım hala da.aptamilin tadı değişik gelmiştir belki, az az wer bence alışma surecinde. gece uykuda belki alır...tabi biberonla..

çok teşekkür ederim bilginiz için ilk bebek olunca pek bilmiyorum.sağlıklı mı acaba bende wersem mi ki?gerçi sağlıksız bulsanız wermezsınız...gece bu mamaları werınce sabaha kadar bebeğinize bişey wer:KK16:iyor musunuz.

tabiji saglikli cnm.ama daha kucukler diye bi olcek veriyorum bn.sonra kabiz olmasin ardindan mamasini iciriyorum 4 saat sonra bn uyandiriyorum ba idaha mams veriyorum uyurken gece 2 gibi bidaha kalkmiyor sabah 8 e kdr.gece yatarken bi olcek tattir bnce kasikla sewerse yedir tamamini ama bi olcek dedigim gbi.hicbisicik olmaz cok saglikli.bnm bebegim elma armut suyu corba ve yogurtta yiyor

tabiji saglikli cnm.ama daha kucukler diye bi olcek veriyorum bn.sonra kabiz olmasin ardindan mamasini iciriyorum 4 saat sonra bn uyandiriyorum ba idaha mams veriyorum uyurken gece 2 gibi bidaha kalkmiyor sabah 8 e kdr.gece yatarken bi olcek tattir bnce kasikla sewerse yedir tamamini ama bi olcek dedigim gbi.hicbisicik olmaz cok saglikli.bnm bebegim elma armut suyu corba ve yogurtta yiyor

deneyeceğim hemen yarın.çorba ve yoğurdu nasıl werıyorsunuz.ayrı bebek için mı yapıyorsunuz

deneyeceğim hemen yarın.çorba ve yoğurdu nasıl werıyorsunuz.ayrı bebek için mı yapıyorsunuz

ewet cnm corbaya yarim patates yarim havuc koy once bi bardak suda hasla haslanmaya yakin bi tatli kasigi irmik koy pisince blendirdan gecirim bi tatli kasigida zeytinyagi koy cigden.bi iki kasikla basla.acken wer ama ki reddetmesin ustune mamadini werursin yada emxirirsin bilmiyorum hangisi.3 gun sonra bu corbanin icine kabak ilave et 3 gun sonra maydaniz boyle 3 er gun arayla ispanak pirasa vs ilave et gun gun de arttir werdigin corvayi cok israrci olma yemiyotsa ertesi gun dene ki secici olmasin.yigurduda kndim mayaliyorum taze inek sytu geliyo bna koyden onla yapiyrm ama boyle bi imkanin yoksa marketlerdeki organik sutlerdende yapabikirsin.bn bi kavanoz yapiyorum.kucuk 3 gune anca bitiyo.sutu kaynatiyorum once sinra parmagimi yakmayacak ama cokta soguk olmayacak sekilde sogutyorum.icine bi cay kasigi yogurdu. cirparak tabi dokup sarip sarmalayip agzini sikica kapatip sicak odada savaha kdr bekletiyorum sbhta buzdolabina aliyorum.nette degisik yapanlarda var firindada mayaliolar mesela bn hic denemedim.biyle cnm:)))azcik uzun pldu ksra bkma:)))

Slm kizlar su meyve suzgecinden soyluyordum ya size aldim eczaneden silikon uçlu olandan wee nin.cok memnun kaldim.guzel birsey ogluma verdim oyle guzel yediki.hemde dislerini de kasiyor elma koydum içine. Hiç püre yapmayla ugrasmaya gerek yok meyve icin.pure olarak o emdikce geliyor agzina.ben memnun kaldım tavsiye ederim.simdi daha azar azar verdiğimiz için yeterli oluyor.

3 hafta önce 6 kılo idi yarın doktora götürcem yarın tekrar yazarım.benim bebeğim 12 günlükken 8 gun hastanede yattı kılo kaybetti 700 grm.emmediği için.o yüzden bıraz sınırda gidiyor.YA senin bebeğin
benimkide 3 hafta önce 6.200 idi. Her ay yarım kulo kadar alabildi.sınırda sayılır kilomuz.bunun icin doktor mama vermemi söyledi fakat içmiyor mamayımı değiştirsem bilemedim bu durumda olanınız varmı arkadaşlar?

Son düzenleme:
kızlar Oğlum Ata uyudukça size Yarım kundak tavsiyesinde bulunmaya devam edeceğim. Karnı tok altı tedi ve sağlıklı olduğu halde uyumayan Bebislerin anneleri bi kerecik deneyin yarım kundak yapıp uyutmayı ben yaklaşık 1 haftadır en uzun uykularımı uyuyorum geceleri :)

benimkide 3 hafta önce 6.200 idi. Her ay yarım kulo kadar alabildi.sınırda sayılır kilomuz.bunun icin doktor mama vermemi söyledi fakat içmiyor mamayımı değiştirsem bilemedim bu durumda olanınız varmı arkadaşlar?

bizde 4 subatta tam 5 aylik olcaz suan 7100 kiloyuz 4 aylikken 6 civariydik memeye alismis kuzun bosuna baska mama deneme bence biberonu reddediyordur
mama icmiyorsa dogal besle biz ek gidaya gectik kahvalti meyve corba u
yogurt kasik mamasi 5 ogun yedigi kadar gece ve az yer istersede devam sutu keyfe gorede tatli niyetine beni emiyor

Hayırlı sabahlar güzel insanlar. Sizden ricam bebekleriniz için yaptığınız çorbaların tariflerini ve önerilerinizi yazmanız. Bu sayede sağlıklı bebişler için birlikte fikir sahibi olunur. Öpüldünüz

X