2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğini sadece anne sütüyle besleyen arkadaşlara bir sorum olacak. Bebeğinizin kakası nasıl? Ilk doğduğu zamanlardaki gibi sarı ve içinde tanecikler var mı? Benim bebeğimin bu aralar sümüksü bi kalası vardı ve bağırsakları çok gurulduyordu biraz netten baktım inek sütü alerjisi olabilir yazıyordu bende dünden beri süt ürünleri içeren hiç bir şey yemiyorum ve kakanın içinde tanecikler olmaya başladı. Acaba bi alerji testi yaptırsam mı bebişime?

Bebeğini sadece anne sütüyle besleyen arkadaşlara bir sorum olacak. Bebeğinizin kakası nasıl? Ilk doğduğu zamanlardaki gibi sarı ve içinde tanecikler var mı? Benim bebeğimin bu aralar sümüksü bi kalası vardı ve bağırsakları çok gurulduyordu biraz netten baktım inek sütü alerjisi olabilir yazıyordu bende dünden beri süt ürünleri içeren hiç bir şey yemiyorum ve kakanın içinde tanecikler olmaya başladı. Acaba bi alerji testi yaptırsam mı bebişime?

Şimdi sen yazınca farkettim dönem dönem benim oğlumun da öyle oluyo..ama zaten bazı ırkların inek sütüne karşı alerjisi olabiliyo..türk ırkı da öyle maalesef sütün içindeki laktozu bizim ırkımız sindiremiyo..benim bile süt içince rahatsızlığım artar hamileyken çok sorun yaşamıştım..yani test yaptırsan da alerjisi varsa ömür boyu süt içtiğinde karın gurultusundan ve gazından kurtulamıcak..

Benimde bu aralar kizimds benzer kaka yapiyor ben kizimin hasta olmasina bagladim.biryerde okumustum bebekler balgami kaka ile atar diye. .bir süre sut ürünleri yeme bakalım bir degisim olacakmı.bizide habersiz birakma

Kizlar ben yaklaşık 1aydir camasir makinesinde yumuşatıcı yerine elma sirkesi kullandim.camasirlarimin daha hijyenik olduguna karar verdim. Çünkü eşimin vücudunun bir bölgesinde yara gibi bisey cikiyordu artik onlar çıkmıyor.

canım benimde oğlumda oluyor dönem dönem öyle sümüksü kakası.bende o zamanlar çok sık emziriyordum.sık emdiğinde öyle olduğu kanısına vardım.birde biraz üşüttüğümüz zamanda değişebiliyor kakası çok sulu ve uzayabiliyor.ben öyle süt ürünlerini zaten çok fazla tüketemiyorum benimki kesinlikle alerjiden değildir yani...
Kizlar ben yaklaşık 1aydir camasir makinesinde yumuşatıcı yerine elma sirkesi kullandim.camasirlarimin daha hijyenik olduguna karar verdim. Çünkü eşimin vücudunun bir bölgesinde yara gibi bisey cikiyordu artik onlar çıkmıyor.

aaa böyle birşeyi ilk kez senden duyuyorum...e kokusu nasıl oluyor peki.sirke kokuyor mu çamaşırlar.bende denerim...

Benimde bu aralar kizimds benzer kaka yapiyor ben kizimin hasta olmasina bagladim.biryerde okumustum bebekler balgami kaka ile atar diye. .bir süre sut ürünleri yeme bakalım bir degisim olacakmı.bizide habersiz birakma

Ilk gördüğümde doktorumuza sorduk öksürükleri balgamı varsa ondan olabilir dedi. Yok dedim ben o zaman bağırsaklardaki fazla salgıyı atıyorduk dedi. Dünden beri kesinlikle süt ürünü tüketmiyorum sümüksü kıvam azaldı ve eskisi gibi tanecikler olmaya başladı kafkasında. Yarında kontrol etcem eğer iyice azalırsa sümüksülük doktora götürüp alerji testini yaptırcam.

arkadaşlar benim bebeğim hem anne sütü hem elma suyu hem de mama ile besleniyor. bebişim de bebeğimin kakası tanecikli katı ve hafif yeşil oluyor..ferrum ilacı da kaka rengini değiştiriyormuş..ayrıca üşüttüğü zamanda kakası yeşil olurmuş,doktor dedi.

yaşamım arkadaşım.:KK8: ben süzgeç kullanıyorum.cam rendeden sonra süzgeçten geçirip öyle bebeğime weriyorum meyve sularını.

canım benimde oğlumda oluyor dönem dönem öyle sümüksü kakası.bende o zamanlar çok sık emziriyordum.sık emdiğinde öyle olduğu kanısına vardım.birde biraz üşüttüğümüz zamanda değişebiliyor kakası çok sulu ve uzayabiliyor.ben öyle süt ürünlerini zaten çok fazla tüketemiyorum benimki kesinlikle alerjiden değildir yani...

aaa böyle birşeyi ilk kez senden duyuyorum...e kokusu nasıl oluyor peki.sirke kokuyor mu çamaşırlar.bende denerim...

Sirke kokusu olmuyor hiç. Kötü falan da kokmuyor.yumusatici gözünün 3 biri kadar kullaniyorum.kizimin çamaşırlari inda da kullanmaya basladim.

yaşamım arkadaşım.:KK8: ben süzgeç kullanıyorum.cam rendeden sonra süzgeçten geçirip öyle bebeğime weriyorum meyve sularını.
Tamam canim.ben de bu aksam su meyve suzgeclerinden siparis verdim hem dis kasimadindada kullanir diye dusundum cok kasiyor dislarini cunku ne yapacagini bilemiyor yavrum. Bende 5. Haftamiz ayin 2de dolacak o zaman verecem yavas yavas bekliyorum daha vermedim hic.
Sirke kokusu olmuyor hiç. Kötü falan da kokmuyor.yumusatici gözünün 3 biri kadar kullaniyorum.kizimin çamaşırlari inda da kullanmaya basladim.

Tamam canim bende deneyecem bakalim.
Benim esimdede biyle bazen alerjik birseyler oluyor kasiniyor bajalim faydasini goruruz belki.

Slm arkadaşlar.. Bu günlerde bebeğimin elleri sürekli ağzında. Dişleri kaşınıyor sanırım. Ciyak ciyak sesler çıkarıyo, huzursuz. Az önce emerken de göğsümün ucunu çekiştirip durdu, çok acıttı... Diş kaşıyıcı almak istiyorum da, sizlere sormak istedim. Hangi marka aldınız?

Bende oglumu kucagimda oturtuyorum canim. Hatta carsamba gunu doktora sordum mama sandalyesine oturtabilirmiyim diye kucaginda oturuyorsa olur neden olmasin hafif egimle dedi. Benim oglumda hic yatmak istemiyor bende en kisa zamanda sandalye alip oturtacagim.

Canım görüşemedik nkadar zaman oldu otumaya mı başlayacaksın yavruşun maşallah ona
Bende dün mama sandalyesi aldım bugün uzun zamandan beri ilk defa yemekt sonra mutfak topladım rahat yemek yedim kesinlikle tavsiye ederim :)

Eğer burnu tıkalıysa mümümklerini yutuyo olabilir ben sadcw serum fizyolojik kullanıp pompayla çekemezsem yutuyo kakafan çıkıyo ondan olabilir yani tabi takip etmekte fayda var

Merhaba arkadaşlar bend. Eylül annesi hamileyken buralaadaydım sürekli şimdi tekrardan girecem inşalla. 2 Eylül doğdu bebişim..5 aylık olacaz inşallah.çok gazlı dönemimiz vardı erkek bebeğim.şimdi azalma var. ama uykuda ne oluyorsa acı ağlamayla uyanıyor gaz gündüz o kadar değil uykuda mı daha rahatsız ediyo. Başka bişesi mi var acaba sizde öyle olan varmı.gece uykuları nasıl ben emziriyorum geçmedik henüz ek gıdalara gece sürekli uyanıyor bi açlığa bi sancıya galiba. Sabaha doğru saatte bir uyanıyor emziriyorum her uyanmasında emmiyor fazla ama uykuya öyle dalıyor

Merhaba arkadaşlar bend. Eylül annesi hamileyken buralaadaydım sürekli şimdi tekrardan girecem inşalla. 2 Eylül doğdu bebişim..5 aylık olacaz inşallah.çok gazlı dönemimiz vardı erkek bebeğim.şimdi azalma var. ama uykuda ne oluyorsa acı ağlamayla uyanıyor gaz gündüz o kadar değil uykuda mı daha rahatsız ediyo. Başka bişesi mi var acaba sizde öyle olan varmı.gece uykuları nasıl ben emziriyorum geçmedik henüz ek gıdalara gece sürekli uyanıyor bi açlığa bi sancıya galiba. Sabaha doğru saatte bir uyanıyor emziriyorum her uyanmasında emmiyor fazla ama uykuya öyle dalıyor

Belki seni ozluyor yaninda olmani istiyordur :KK16:

X