2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize ii geceler.. hep takip ediyorum ara ara yazıorum hala.. Asel kızım 3 eylül doğumlu.. oturmaya çalışıyor da oturtma filan diyorlar sizin bebişleriniz oturuyor mu ?? sakıncalı mı sizce ?? bi de geceleri sütüm yetmiyo gece çayı içiriyorum kandırmaca yani onunla uyutuyorum başka ne yapabilirim sizce ?? henüz beş aylık olmadık..

slm kızlar nasılsınız epeydir ugramıyordum sayfaya.bebişleriniz nasıl ek gıdalara geçtinizmi.kardeşim anasaglıkta çalıştıgı için herşeyi ona soruyorum .yogurtla başla diyor. kızlar bebeğimi artık emzirmiyorum :KK43: iki ay dolu dolu emzirdim sonrasında azalmaya başladı.mama verdim aptamil.ama artık ondanda bıktı sanırsam emmek istemiyor mamasınımı degiştirsem bebelac nasıl kızlar ona geçsem olurmu kafamda binlerce soru dolaşıyor .120 ml verdikten 4 saat sonra veriyorum emmiyor 5 saat olunca emiyor erkenmi veriyorum geçmi anlamış degilim bebegim kucagımda kızlar durmuyor tek elle yazıyorum.son sorum prima 4.9 kullanıyorum acaba bir büyük numarasınamı geçsem

hepinize ii geceler.. hep takip ediyorum ara ara yazıorum hala.. Asel kızım 3 eylül doğumlu.. oturmaya çalışıyor da oturtma filan diyorlar sizin bebişleriniz oturuyor mu ?? sakıncalı mı sizce ?? bi de geceleri sütüm yetmiyo gece çayı içiriyorum kandırmaca yani onunla uyutuyorum başka ne yapabilirim sizce ?? henüz beş aylık olmadık..

oturtmak için erken bence bildigim kadarıyla 6 aydan sonra oturuyorlar

slm kızlar nasılsınız epeydir ugramıyordum sayfaya.bebişleriniz nasıl ek gıdalara geçtinizmi.kardeşim anasaglıkta çalıştıgı için herşeyi ona soruyorum .yogurtla başla diyor. kızlar bebeğimi artık emzirmiyorum :KK43: iki ay dolu dolu emzirdim sonrasında azalmaya başladı.mama verdim aptamil.ama artık ondanda bıktı sanırsam emmek istemiyor mamasınımı degiştirsem bebelac nasıl kızlar ona geçsem olurmu kafamda binlerce soru dolaşıyor .120 ml verdikten 4 saat sonra veriyorum emmiyor 5 saat olunca emiyor erkenmi veriyorum geçmi anlamış degilim bebegim kucagımda kızlar durmuyor tek elle yazıyorum.son sorum prima 4.9 kullanıyorum acaba bir büyük numarasınamı geçsem
Ben yaklasik bir aydir kizim ne zaman isterse ozaman emziriyorum.hic bir varlik acliga dayanamaz.eger bebeginizin kilosu normal ise birakin bebeginiz nezaman isterse ozaman yesin .bebegini dinle o sana yol gosterir.

Oturma derken zaten saatlerce oturamaz ben kizimi 5 dk falan destekli oturtuyom ama oyle tam oturma degil yari sekilde.bir yakinim erkek bebekler oturtulmaz ama kizlar yavas yavaş destekli oturtulabilr demisti ama bu konuyu doktorunuza sorun yada ebe ye.

benim de tam tersi desene ben gündüzleri uyutuyorum çok uzun uyumuyor ama ara ara uyuyor sürekli ama gece ne oluyorsa anlamıyorum uyutamıyorum.[/QUOTE

Aynen canım..Gündüz uykusu da önemli..uyumazlarsa huzursuz oluyolar oyun haısında basıyo yaygarayı..seninki ne kadar uyuyo canım benim oğlan çok dakik bu konuda tam yarım saat
Canim bazen 2saat bazen 1 saat bazende yarom saat bilemiyorum benimki biraz dengsiz bu konuda.sabah ta 7 de ayaktayiz malesef gece erken de yatsak gecte yatsak 7de uyaniyoruz
Videolar i izleyebilirsen nedmek istediği mi anlayabilicen.2 yasina kadar bebek mumkun oldugu kadar anneye doymaliymis.eksik bişey yazarsam yanlis anlasilabilirim
Tamam canim bir vakit bulamadimki bakayim bu gece izleyecem.yaa onu birakip ta gitmiyorumki yaninda yatayim o oyle uyusun yeterki bunu istiyorum ben ama olmuyor:KK43:(((

:KK5: çok mutsuzum forumun şişkosu benim yanı...herkes maşallah nasıl wermiş...bu arada bence çocuklar bu ayda oturtulmaz.bana sorarsanız herkesin dediği kulaktan dolma şeyleri yapıp çocuklarınızı mahvetmeyın....bende aptamil kullanıyorum kimisi bebelac kullanıyormuş.sanırım hangi hastane neyle anlaşmalı ise onu öneriyorlar...biz aptamile başladık öyle gidiyor.

:KK5: çok mutsuzum forumun şişkosu benim yanı...herkes maşallah nasıl wermiş...bu arada bence çocuklar bu ayda oturtulmaz.bana sorarsanız herkesin dediği kulaktan dolma şeyleri yapıp çocuklarınızı mahvetmeyın....bende aptamil kullanıyorum kimisi bebelac kullanıyormuş.sanırım hangi hastane neyle anlaşmalı ise onu öneriyorlar...biz aptamile başladık öyle gidiyor.

kızım 4 subatta 5 aylık olacak 1 kez bile oturtarak bile tutmadım kucakta yada yatar pozisyonda oldu hep ilk kızımıda aynı şekilde büyüttüm doktorum 6. ayı bekle demişti öylede oldu 6. ayda arada destekleyerek oturdu 7 8 ay civarı desteksiz bi oturdu hiç yatmadı aceleye gerek yok

Benim oğlum 3.250gr doğdu ama doğumdan sonra bende sadece 3kg gitmiş görünüyodu..vücudum ödem yaptı vücudum çok şişti..spinal doğum sebep olmuş..ama zamanla doktorumun tavsiyesiyle bol su içerek ödemlerim azaldıkça hamile kaldığım kiloya düştüm..emzirmenin ve huysuz oğlumun çok faydası oldu vermeme:KK9:

ben oturtuyorum çünkü yatmak istemiyo hiç hep kalkmaya çalışıyo.

en azindan 6 aya kadar oturtma. biberon aliyo sanirim bebegin sutun yetmiyosa en azindan gece uykusuna gecerken veya gece uyaninca yazik mama ver gece cayi az icir uyumuyosa yok uyuyosa verme cay yazik mama ver bos doldurma karnini yada kasik mama yedir uykudan kalktiginda emzir

Son düzenleme:
Ben yaklasik bir aydir kizim ne zaman isterse ozaman emziriyorum.hic bir varlik acliga dayanamaz.eger bebeginizin kilosu normal ise birakin bebeginiz nezaman isterse ozaman yesin .bebegini dinle o sana yol gosterir.

Oturma derken zaten saatlerce oturamaz ben kizimi 5 dk falan destekli oturtuyom ama oyle tam oturma degil yari sekilde.bir yakinim erkek bebekler oturtulmaz ama kizlar yavas yavaş destekli oturtulabilr demisti ama bu konuyu doktorunuza sorun yada ebe ye.

Bende oglumu kisa kisa destekli oturtmaya baslaxim 4. Ay muayenemizde doktorumuz bir mama sandalyesi alip 3. Kademesinde kisa süreli oturtabilirsin demisti kucagimdayken falanda kisa sureli oturtuyorum artik koca cocuk oldular sürekli yatmak istemiyolarki bunaliyolar yazik

Kızlar bendede 5 6 kilo kaldı gobegim var onu eritmek icicn mekik cekmeye basliycam aranizda mekik cekip memnun kalan varmi gobek eritme konusunda fikriniz varmi neler yapilabilir

Bende oglumu kisa kisa destekli oturtmaya baslaxim 4. Ay muayenemizde doktorumuz bir mama sandalyesi alip 3. Kademesinde kisa süreli oturtabilirsin demisti kucagimdayken falanda kisa sureli oturtuyorum artik koca cocuk oldular sürekli yatmak istemiyolarki bunaliyolar yazik
Bende oglumu kucagimda oturtuyorum canim. Hatta carsamba gunu doktora sordum mama sandalyesine oturtabilirmiyim diye kucaginda oturuyorsa olur neden olmasin hafif egimle dedi. Benim oglumda hic yatmak istemiyor bende en kisa zamanda sandalye alip oturtacagim.

Hic mutsuz olma canim ben 15 kilo aldim 10 kilo verdim. sut olsun diye yemekten 5 kiloyu geri aldim:KK43: merak etme yani suan 10 kilo fazlam var ama hic belli olmuyor nerede bu kilolar anlamadim gitti???simdi ben mutsuz olabilirim:) ama takmiyorum sende bosver 6-7 aydan sonra sporla veririm.

Bende oglumu kucagimda oturtuyorum canim. Hatta carsamba gunu doktora sordum mama sandalyesine oturtabilirmiyim diye kucaginda oturuyorsa olur neden olmasin hafif egimle dedi. Benim oglumda hic yatmak istemiyor bende en kisa zamanda sandalye alip oturtacagim.

Sandalyede sadece biz yemek yerken oturtuyorum oazaman pek mızmızlanmiyo

X