- 23 Aralık 2013
- 73
- 1
- 34
doğumdan sonra kaç kilo aldınız. kaçını werdıniz
14 kilo aldım 9 verdim 5 i hala benle malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğumdan sonra kaç kilo aldınız. kaçını werdıniz
hepinize ii geceler.. hep takip ediyorum ara ara yazıorum hala.. Asel kızım 3 eylül doğumlu.. oturmaya çalışıyor da oturtma filan diyorlar sizin bebişleriniz oturuyor mu ?? sakıncalı mı sizce ?? bi de geceleri sütüm yetmiyo gece çayı içiriyorum kandırmaca yani onunla uyutuyorum başka ne yapabilirim sizce ?? henüz beş aylık olmadık..
Ben yaklasik bir aydir kizim ne zaman isterse ozaman emziriyorum.hic bir varlik acliga dayanamaz.eger bebeginizin kilosu normal ise birakin bebeginiz nezaman isterse ozaman yesin .bebegini dinle o sana yol gosterir.slm kızlar nasılsınız epeydir ugramıyordum sayfaya.bebişleriniz nasıl ek gıdalara geçtinizmi.kardeşim anasaglıkta çalıştıgı için herşeyi ona soruyorum .yogurtla başla diyor. kızlar bebeğimi artık emzirmiyorum iki ay dolu dolu emzirdim sonrasında azalmaya başladı.mama verdim aptamil.ama artık ondanda bıktı sanırsam emmek istemiyor mamasınımı degiştirsem bebelac nasıl kızlar ona geçsem olurmu kafamda binlerce soru dolaşıyor .120 ml verdikten 4 saat sonra veriyorum emmiyor 5 saat olunca emiyor erkenmi veriyorum geçmi anlamış degilim bebegim kucagımda kızlar durmuyor tek elle yazıyorum.son sorum prima 4.9 kullanıyorum acaba bir büyük numarasınamı geçsem
hepinize ii geceler.. hep takip ediyorum ara ara yazıorum hala.. Asel kızım 3 eylül doğumlu.. oturmaya çalışıyor da oturtma filan diyorlar sizin bebişleriniz oturuyor mu ?? sakıncalı mı sizce ?? bi de geceleri sütüm yetmiyo gece çayı içiriyorum kandırmaca yani onunla uyutuyorum başka ne yapabilirim sizce ?? henüz beş aylık olmadık..
Canim bazen 2saat bazen 1 saat bazende yarom saat bilemiyorum benimki biraz dengsiz bu konuda.sabah ta 7 de ayaktayiz malesef gece erken de yatsak gecte yatsak 7de uyaniyoruzbenim de tam tersi desene ben gündüzleri uyutuyorum çok uzun uyumuyor ama ara ara uyuyor sürekli ama gece ne oluyorsa anlamıyorum uyutamıyorum.[/QUOTE
Aynen canım..Gündüz uykusu da önemli..uyumazlarsa huzursuz oluyolar oyun haısında basıyo yaygarayı..seninki ne kadar uyuyo canım benim oğlan çok dakik bu konuda tam yarım saat
Tamam canim bir vakit bulamadimki bakayim bu gece izleyecem.yaa onu birakip ta gitmiyorumki yaninda yatayim o oyle uyusun yeterki bunu istiyorum ben ama olmuyor(((Videolar i izleyebilirsen nedmek istediği mi anlayabilicen.2 yasina kadar bebek mumkun oldugu kadar anneye doymaliymis.eksik bişey yazarsam yanlis anlasilabilirim
kımse kılo almadı sanırım ben 18 kılo aldım.13 kılo werdım
çok mutsuzum forumun şişkosu benim yanı...herkes maşallah nasıl wermiş...bu arada bence çocuklar bu ayda oturtulmaz.bana sorarsanız herkesin dediği kulaktan dolma şeyleri yapıp çocuklarınızı mahvetmeyın....bende aptamil kullanıyorum kimisi bebelac kullanıyormuş.sanırım hangi hastane neyle anlaşmalı ise onu öneriyorlar...biz aptamile başladık öyle gidiyor.
çok mutsuzum forumun şişkosu benim yanı...herkes maşallah nasıl wermiş...bu arada bence çocuklar bu ayda oturtulmaz.bana sorarsanız herkesin dediği kulaktan dolma şeyleri yapıp çocuklarınızı mahvetmeyın....bende aptamil kullanıyorum kimisi bebelac kullanıyormuş.sanırım hangi hastane neyle anlaşmalı ise onu öneriyorlar...biz aptamile başladık öyle gidiyor.
kımse kılo almadı sanırım ben 18 kılo aldım.13 kılo werdım
20 kilo aldım 18 kilo verdim,bol bol su içiyorum
Ben yaklasik bir aydir kizim ne zaman isterse ozaman emziriyorum.hic bir varlik acliga dayanamaz.eger bebeginizin kilosu normal ise birakin bebeginiz nezaman isterse ozaman yesin .bebegini dinle o sana yol gosterir.
Oturma derken zaten saatlerce oturamaz ben kizimi 5 dk falan destekli oturtuyom ama oyle tam oturma degil yari sekilde.bir yakinim erkek bebekler oturtulmaz ama kizlar yavas yavaş destekli oturtulabilr demisti ama bu konuyu doktorunuza sorun yada ebe ye.
Bende oglumu kucagimda oturtuyorum canim. Hatta carsamba gunu doktora sordum mama sandalyesine oturtabilirmiyim diye kucaginda oturuyorsa olur neden olmasin hafif egimle dedi. Benim oglumda hic yatmak istemiyor bende en kisa zamanda sandalye alip oturtacagim.Bende oglumu kisa kisa destekli oturtmaya baslaxim 4. Ay muayenemizde doktorumuz bir mama sandalyesi alip 3. Kademesinde kisa süreli oturtabilirsin demisti kucagimdayken falanda kisa sureli oturtuyorum artik koca cocuk oldular sürekli yatmak istemiyolarki bunaliyolar yazik
Bende oglumu kucagimda oturtuyorum canim. Hatta carsamba gunu doktora sordum mama sandalyesine oturtabilirmiyim diye kucaginda oturuyorsa olur neden olmasin hafif egimle dedi. Benim oglumda hic yatmak istemiyor bende en kisa zamanda sandalye alip oturtacagim.