2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ev de olmak bana çok değişik şeyler yaptırıyor...mantıklı mı yoksa saçmalıyor muyum bilmiyorum.. dikişe merak saldım. makine alsam mı acaba .....sizde de böyle şeyler oldumu:KK43:

Yok canım ben nete takılıyorum zaten sıpadan hiç bişey yapamıyorum ki siz iyi vakit buluyorsunuz

tatlım ben öğretmenim...aynen ücretsiz izindeyim. yanımda hiç tanıdığım yok. ewden çıkmıyorum. napacagımı sasırdım..sureklı bıseyler yapmak istiyorum....bebegım cok huysuz degıl..basta yaptı yapacağını simdi akıllandı..v:KK9:mantıklımı diyorsun yanı

Canım bu yetenek meselesi..elinden geliyosa neden olmasınn. Ama bence makine almadan önce onsuz yapabileceğin şeylerden başla hem böylece görürsün gerçekten isteyip istemediğini..benim ablam da polis memuru yiğenim doğduğunda 1yıl ücretsiz izin almıştı o dönem örgüye sarmıştı..sonra çeşitli şeyler yaptı boncuktan takımlar v.s..hala devam eder çok zel şeyler yapar..

tatlım yazılarını okudum da bebeğine yoğurt werıyormusun

Sorunun muhatabı ben isem vermiyorum canım..ebemiz 6ay hiç bişey verme dedi..anne sütü alıyo oğlum kilosu da iyi olunca birde hazirana kadar evdeyim ek gıda gerektirecek acil bi durumunuz yok dedi..bekliyoruz 2 ay daha:KK34:

kusura bakma beyser sana demiştim evet..yanlış gordum demekki. benım kızım 11 eylül doğumlu ben elma suyu werıyorum.benım bebegım emmiyor.sağıp werıyorum anne sutunu :KK17:

kusura bakma beyser sana demiştim evet..yanlış gordum demekki. benım kızım 11 eylül doğumlu ben elma suyu werıyorum.benım bebegım emmiyor.sağıp werıyorum anne sutunu :KK17:

Benim oğluşum da 15eylül..vurada ek gıdaya başlayan arkadaşlar var onlar sana yardımcı olurlar canımm..biz sizin deneyimlerinizden faydalanacağız daha sonra..:KK76:

Allah bağışlasın.Sağlıkla cümlesiyle inşallah.benimde ewliligimin 3.yılı doldu fakat ben istememiştim Allah nasip etmedi doğrusu..ilk bebek.ama en güsel ilkim...Allah herkese nasip etsin :KK24:

Allah bağışlasın.Sağlıkla cümlesiyle inşallah.benimde ewliligimin 3.yılı doldu fakat ben istememiştim Allah nasip etmedi doğrusu..ilk bebek.ama en güsel ilkim...Allah herkese nasip etsin :KK24:

Çok saol canımm..Rabbim herkesin evladını annesine babasına bağışlasın içinde de bizimkileri..Allahım isteyen herkese nasip etsin

X