Evet bizde ilk defa 4.ay aşısında ateşlendik. 37,4 oldu üzerini incelttim bende calpol verdim ilk defa yarım ölçek düştü çok şükür. Ateşlenmeden yada aşı öncesi ilaç vermek bana mantıklı gelmiyo zaten. çocuğun bağışıklığını düşürüyoruz boşu boşuna.
Bize 4 damla verdi 9 sanki bana da çok geldi. Kilosu nasıl bizimki 8750 gr çıktı belki kiloya göre veriyorlardır.
Geçmiş olsun . Aşı sonrasi ateş olabiliyor. Ortam isisini 21 22 dereceye düşür bebegi kalin giydirme atesi yarim saat te bir olc daha da yukselirse eklem yerlerine soguk kompres uygula.bazi anneler 38.5 bucuk olmadan ilac vermiyor.yarimcay kasigi limona ayni ölçekte su katıp icir ates düşürürMrh arkadaslar bizde dun olduk asimizi.kan damlaso verdiler 7damla dediler bize de.benim oglumun atesi var bu aksamda 38 i gorduk paranox fitil verdin yarim ama kakasini yapti fitil iceri gittimi gitmedimi bilemedim.hala atesi var.sizin de oldu mu boyle ates yukseldi mi
Geçmiş olsun . Aşı sonrasi ateş olabiliyor. Ortam isisini 21 22 dereceye düşür bebegi kalin giydirme atesi yarim saat te bir olc daha da yukselirse eklem yerlerine soguk kompres uygula.bazi anneler 38.5 bucuk olmadan ilac vermiyor.yarimcay kasigi limona ayni ölçekte su katıp icir ates düşürür
Sagol rumusum.bakalim takipteyiz.sen daha yaptirmadin heralde.ev 22 derecede zaten.uzerinde ince tek giysi var
arkadaşlar bebeğim 600 gram kilo aldığı için 2 gün önce aptamil mama aldım.
günde 2 kere sabah ve akşam vereyim diyorum. bebeğimin durumuna bağlı bazen saat başı bazen 2 saatte bir emziriyorum.
ama dişleri kaşındığı için 3-5 dk emip bırakıyor. emerken bir yandan parmaklarını ağzına sokuyor canım benim :))))))))))
bebeklerine mama verenler kaç cc veriyorsunuz. ??????
6 eylül doğumlu 4 ayımız bitti. ,3 aylığa göre hazırladım içmedi.
yeni doğan bebeğe göre 60 ml yazıyor hazırlıyorum yarısını bile içmiyor.
ikinci sorum şu olacak hazırladığım mamayı kaç saatte tüketebilirim.
sabah hazırladığımı 5-10 dk arayla hep versem olur mu. bir iki yudum alıp kafasını sağa sola çeviriyor mama hep çöpe gidiyor döküyorum içmiyor
Geçmiş olsun . Aşı sonrasi ateş olabiliyor. Ortam isisini 21 22 dereceye düşür bebegi kalin giydirme atesi yarim saat te bir olc daha da yukselirse eklem yerlerine soguk kompres uygula.bazi anneler 38.5 bucuk olmadan ilac vermiyor.yarimcay kasigi limona ayni ölçekte su katıp icir ates düşürür
Yok bizim aşı 5 gun sonra ve çok tedirginmbirim.5 aşı karma aşı olcak.senin ki ne asisiydi
Benimkide 5li karma asisi canim.Dun gece rahat geçmişti ama bu aksam ateşi epey cikti calpol verdim düştü çok şükür.
Aşıdan önce şurup vermedim ama ebe aşıdan sonra 1 çay kaşığı ver mutlaka dedi bende verdim şu anda herşey normal hatta o kadar normal ki akşam üstü alışveriş merkezine bile gittik ateş yok huysuzluk yok yarın da böyle devam ederse atlattık
Bu arada doktor geçen ay benim bebeğime de atopik dermatid olabilir demişti ama çok kuru cildi var ondan oluyor dedi kozmetik krem verdi çok iyi geldi şimdi hiç kaşınmıyor yüzü. Bana yediklerimle ilgili bişey soylemedi doktor
Sut ve sut urunleri yumurta gibi seylere 10 gun ara ver dedi ben yumurta hergun tuketiyodum yumurtayi kesince yavrumun kasintilari ve yuzundeki kizariklar gecti bizim gozumuz cok kasiniyodu oyleki gozunun icini hep yirtiyodu tirnaklarini kisa tutmama ragmen hatta goz dr gittik dr tavsiye etti cunku gozu cok kotuydu bi krem verdi 3 gun kullandik cunku biraz kortizonluydu sukurku gecti bende tekrar sorun yasamayalim diye hala sut urumlerini cok az yumurtayi ise hic tuketmiyorum umarim bir daha yasamayiz Allahim hic kimsenin yavrusuna yasatmasin buarada siz hangi kremi kullandiniz bize dr vermedi sadece niveanin vucut sutunu kullanabilir dedi
Keske ateşi cikmadan vermeseydin gereksiz olarak ilaç kullanmak bence vucuda yarar saglamazki.atesin cikmasi vücudun o aldigi mikroba karsi antikor üretiyor demektir.
Bende şimdi sana bakiyordum sukurler olsun düşmüş. Bende 4 gun sonra bel icin emara giricem dun aksam belim ve sol bacagim cok ağrıdı desene sira bizde aşı telaşı
arkadaşlar bebeğim 600 gram kilo aldığı için 2 gün önce aptamil mama aldım.
günde 2 kere sabah ve akşam vereyim diyorum. bebeğimin durumuna bağlı bazen saat başı bazen 2 saatte bir emziriyorum.
ama dişleri kaşındığı için 3-5 dk emip bırakıyor. emerken bir yandan parmaklarını ağzına sokuyor canım benim :))))))))))
bebeklerine mama verenler kaç cc veriyorsunuz. ??????
6 eylül doğumlu 4 ayımız bitti. ,3 aylığa göre hazırladım içmedi.
yeni doğan bebeğe göre 60 ml yazıyor hazırlıyorum yarısını bile içmiyor.
ikinci sorum şu olacak hazırladığım mamayı kaç saatte tüketebilirim.
sabah hazırladığımı 5-10 dk arayla hep versem olur mu. bir iki yudum alıp kafasını sağa sola çeviriyor mama hep çöpe gidiyor döküyorum içmiyor
Bende şimdi sana bakiyordum sukurler olsun düşmüş. Bende 4 gun sonra bel icin emara giricem dun aksam belim ve sol bacagim cok ağrıdı desene sira bizde aşı telaşı
ilk kuzum 6 ay civariydi yuzunde egzema vardi doktor bebek egzamasi demisti hipokort kullandik gecti
Bizim vücudumuzun hemen heryerinde var ve kızrıklık şeklinde hipokortu da kullandık ancak hiç bir faydası olmadı gitmediğimiz cilt doktoru kullanmadığımız krem kalmadı kremi kullanınca düzeliyor kremi kullanmayı kestin mi tekrar başlıyor