Gecmis olsun. İnsallah rahatsizlanmaz bebegin...
Kan damlasi bize de verdi hemsire. 9 damla ver dedi. Cok gibi geldi bana. Size kac damla dedi?
Benim kızımın da gozleri akiyor gözyaşı damar i dar olduğu için. Masaj yapiyorum hemen gecmiyormus 1 yasina kadar duzelir dedi doktorumBizde cumartesi kontrole gittik öksürük hırıltı geçti çok şükür üstüne basa basa buhar makinesi diyo doktor yani odayı nemli tutmaya bakın,bide gözü sürekli akıyodu göz kanalı tıkanmıştır masaj yapın ılık suyla silin dedi sanki burdan bi arkadaşın daha olmuştu geçtimi acaba?bu arada benim oğlumda elini emiyodu bide dudak emme başladı 4 tane emzik vardı evde bi türlü alıştıramamıştım aldı şokoldum inanamadım ek gıdayı sordum doktora elma suyu falan başlasam içiyo istiyo dedim sakın dedi ister tabi anne sütü tatsız tuzsuz bişey elmayıda suyunuda ilerde çok içecek ama anne sütü ilk 6 ay çok önemli dedi ama ben doyumluk değil tadımlık veriyorum sofrada ne varsa bakıyo çocuk2 kaşık çorba falan veriyorum.
Evet bizde ilk defa 4.ay aşısında ateşlendik. 37,4 oldu üzerini incelttim bende calpol verdim ilk defa yarım ölçek düştü çok şükür. Ateşlenmeden yada aşı öncesi ilaç vermek bana mantıklı gelmiyo zaten. çocuğun bağışıklığını düşürüyoruz boşu boşuna.
Benim kızımın da gozleri akiyor gözyaşı damar i dar olduğu için. Masaj yapiyorum hemen gecmiyormus 1 yasina kadar duzelir dedi doktorum
Size sadece ilac mi verdiler.olabilir cunku ben ilacı biraktim diblerde sari akinti gibi bişeyler olmaya basladi bende pamuga anne sutu dokup temizliyomEvet bizede aynısını söylediler masajla içindeki çapak dediğimiz akıntıyı çıkarmazsak içeride birikip enfeksiyon yapıyormuş.Bize öncesinde masaj ile ilgili pek bilgi verilmediği için yapmadık belkide ondan çoğaldı enfeksiyon oldu
Size sadece ilac mi verdiler.olabilir cunku ben ilacı biraktim diblerde sari akinti gibi bişeyler olmaya basladi bende pamuga anne sutu dokup temizliyom
biz ilk doğduğumuzda damla kullandık yeşildi akıntı.sonra sarıya dönünce doktorumuz damlayı kesti.3,5 aylık olana kadar çapak devam ediyodu ama pek akıntı yoktu akıntı başladıktan bikaç gün sonra gözümüz alttan morarmaya başladı sabah akşama kadar şişti moraradı küçüldü.hemen acile gittik.gözyaşı kesesi enfeksiyonu olmuş.netira diye bi damla birde antibiyotik iğne verdiler.
Cok geçmiş olsun ayni damlayi kullanmisiz.
Kızlar yarın k.valideme gidiyorum..doğum paramı çekmek için dışarı çıkcam hazır çıkmışken ve oğluşum bakılıyoken biraz dolaşayım diyorum doğumdan sonra ilk kez..emzirir çıkarım oğlumu ama süt de bırakayım nolur nolmaz..bugünden sütü sağsam yarına kadar bişey olmaz değil mi?
merhaba arkadaşlar bebeklerinizde seboreik dermatit tedavisi gören var mı ?