Sa hanımlar. Bebeğim 4,5 aylık oldu çok şükür.
1-Cildinde (En fazla karın bölgesi) aşırı kuruluk var. Arkadaşım nemlendirici kullanmamı söyledi sizlerden kullanan varmı?
2- Sürekli ağzı akıyor elini yalıyor yada battaniyesi ağzında oluyor. mani olamıyorum.elini yaladığı için yüzü hep soğuk. önlükle yatıp kalkıyoruz artık göğsü ıslanmasın diye.
3- kafasının arkası kel kaldı:) sanırım yatmaktan
4- devamlı oturmaya çalışıyor yatmaya tahammülü yok. bi türlü anlatamıyorum daha 4,5 aylık olduğunu:)
5- kan damlasına başladık kakamız su gibi.
Selam ve dua ile
Eğer gündüz uykusu uyuyorsa uyanır uyanmaz emzir ve 3 saatte bir emzir benim bebişte azalttı artk önceden ne zaman versem durmadan emiyordu şimdi kendi isterse emiyor o da tahmini 3 saate denk geliyor sıkma sen canını çok su iç süt azaldı bebek de istemiyor diye birakma sakın
Yoksam hamilemisinBana da herkes en az 3 ay süt korur demişti tabi doğum doktorum şiddetle bu söze karşı çıkmıştı. Doktorumun dediği oldu hiç bişey korumadı beni:)
Bir de aklima geldi, ben daha olmadim gerci ama acaba adet olacaksin da o nedenle sutun mu azaldi? Sanki oyle soyluyorlardi.. Belki sut gecici olarak azalmistir, bebegin de o yuzden boyle yapiyordur
Yoksam hamilemisin
canım orda hem hamilelik var hemde doğum günü için var sen anasayfada bak.
kız yeni 3 haftalık çıktı ya:) delircem hahahaha
nasılsınız..kızımın dun 4 aylık asısı yapıldı fakat çok huzursuz hafıf ateslenıyo sonra kendılıgınden dusuyo uyumuyor sabah 9 dan berı daha yenı uyutabıldım sızde boyle sorunlar yasadınızmı acaba..bu arada boyu 64 cm kılosu 6 olmus sızce ıyımıdır bana gore az almıs .druda mama vverme dıyo kılo alımı ıyı dıyo ama benım ıcım rahat etmıyo
Benim bebeğime de çarşamba günü aşı yapıldı. Akşam bu saatlerde huysuzlanmaya başlamıştı. Saat 19.00 gibi ateşi 38 olunca biz de üzerindeki giysileri biraz incelttik ,bir ölçü de calpol verdik. Rahatladı baya. Geçmiş olsun miniğine..
her asidan once yarim fitil koy sorun olmaz 4 ay asisi agir olur ilk bebem kivranmisti kilosu canim genetik bu durumlar helede bizimkiler kiz ben ve esim zayifiz kiloyu kilolu bebegi sevmeyiz bi zihniyet var kilo demek saglik demek saniyolar alakasi yok 5 aylik olunca meyve corba yedirirsin dogal toparlar benim kizda 6.100 doktor ii diyor acim diye aglamiyosa sorun etmenasılsınız..kızımın dun 4 aylık asısı yapıldı fakat çok huzursuz hafıf ateslenıyo sonra
kendılıgınden dusuyo
uykusuda bozuldu uyumuyor sabah 9 dan berı daha yenı uyutabıldım sızde boyle sorunlar yasadınızmı acaba..bu arada boyu 64 cm kılosu 6 olmus sızce ıyımıdır bana gore az almıs .druda mama vverme dıyo kılo alımı ıyı dıyo ama benım ıcım rahat etmıyo
Biz salı günü yaptırcaz siz aşıya gitmeden önce şurup yada fitil verdiniz mi bebişlere ben 2.ay aşılarında vermiştim hiç ağrı sızı ateş olmadı. Verem aşı çok huzursuz yapar demişlerdi onu bile yapmadı. Yine öyle mi yapsam acaba
Biz salı günü yaptırcaz siz aşıya gitmeden önce şurup yada fitil verdiniz mi bebişlere ben 2.ay aşılarında vermiştim hiç ağrı sızı ateş olmadı. Verem aşı çok huzursuz yapar demişlerdi onu bile yapmadı. Yine öyle mi yapsam acaba
dun asıdan gelınce yarım fıtıl verdım gunduz normaldı gece çok sık uyandı ..bugun hıc uyumadı bı saattır uyuyo sımdıtsk canım sagol ıldın ıcın.Benim bebeğime de çarşamba günü aşı yapıldı. Akşam bu saatlerde huysuzlanmaya başlamıştı. Saat 19.00 gibi ateşi 38 olunca biz de üzerindeki giysileri biraz incelttik ,bir ölçü de calpol verdik. Rahatladı baya. Geçmiş olsun miniğine..
her asidan once yarim fitil koy sorun olmaz 4 ay asisi agir olur ilk bebem kivranmisti kilosu canim genetik bu durumlar helede bizimkiler kiz ben ve esim zayifiz kiloyu kilolu bebegi sevmeyiz bi zihniyet var kilo demek saglik demek saniyolar alakasi yok 5 aylik olunca meyve corba yedirirsin dogal toparlar benim kizda 6.100 doktor ii diyor acim diye aglamiyosa sorun etme
Kızlar asla yapmam dedigim biseyi yaptım ama iyikide yapmışım 4 gündür bebeğim kabizdi ve gündüzleri emmiyo demiştimya o kabızlıklıktan olur dedi bi yakınim onun bebegide oyle olmus cok az minicik bir parça sabunu zeytinyagina batırıp oglumun poposuna ittim ilk önce biraz huzursuzlandi korktum yanlismi yaptim diye ama 5 dk icinde kakasini yapti cok sakinledi zaten bütün gün cok huzursuzdu kabizlik yormustu herhalde yavrumu hemen emmek istedi sasirtici sekilde sonrada uyuyakaldi nasil mutlu oldum anlatamam ama babamiza bu durumdan bahsetmiycem sabun koydugumu duyarsa parcalar benikendisi biraz pinpirikli de
Kızlar asla yapmam dedigim biseyi yaptım ama iyikide yapmışım 4 gündür bebeğim kabizdi ve gündüzleri emmiyo demiştimya o kabızlıklıktan olur dedi bi yakınim onun bebegide oyle olmus cok az minicik bir parça sabunu zeytinyagina batırıp oglumun poposuna ittim ilk önce biraz huzursuzlandi korktum yanlismi yaptim diye ama 5 dk icinde kakasini yapti cok sakinledi zaten bütün gün cok huzursuzdu kabizlik yormustu herhalde yavrumu hemen emmek istedi sasirtici sekilde sonrada uyuyakaldi nasil mutlu oldum anlatamam ama babamiza bu durumdan bahsetmiycem sabun koydugumu duyarsa parcalar benikendisi biraz pinpirikli de