- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
Bende evdeyken hiç mama vermedim işe başlayınca 100 cc bi öğün öyle olunca birikti.evet parça parça toplamda 3 kere sağıyorum ikisinide okadar çıkıyo ben mama vermedim hep emziriyodum evde o yüzden pek sağamadım evdeyken
120 cc sağıyorum bi kerede iki göğüsten çıkan bu,bi 9 buçuk 10 gibi bide 2. buçukda eğer öğlen eve gitmezsem öğlende sağıyorum canım yani benim de ancak 300 cc anca oluyo o yüzden senin iyi bence maşallahnisanbu sen ne kadar sağabiliyosun
awentin anne memesine benzeyen biberonu var onu dene istersen..Ya arkadaşlar ben akşamları yatmadan önce mama vermeye başladım doymuyo gibi geldi hem sütüm de dolsun diye, ama biberon almıyo kesinlikle ağzında oynuyo sonra kusacak gibi yapıyo. Mecbur kaşıkla vrriyorm sonra. Biberona nasıl alışteabilrm, biberln değişikliği mi yapsam
yemeklerine biraz kimyon döksen yada direk bi çay kaşığı iç arkadanda su sütüne geçer çok güzel gaz çıkarttırıyo bebeğe çörekotu da yiyebilirsin rezene içebilirsin,doğadan rezene çayınını içinde anasonda var güzel uyku yapıyo kızlar aklınızda bulunsun. ayaklarından falan üşümüyo demi?kızlar benim oğlumun gaz sancıları tekrar artmaya başladı hani ilk ayda sabaha doğru kıvranırlardıya deli gibi son zamanarda yine aynı durum olmaya başladı ters giden nedir anlayamadım hani erkek bebeklerin gaz sorunu daha çok olur derler ama bizimki baya arttı yaklaşık 1 aydır böyle ne yapacagımı şaşırdım düzeleceği yerde arttı sizin bebeklerinizin muhtemelen gaz sorunu kalmadı aranızda benim gibi olan var mı bizimki çok mu anormal bişey acaba yakında 4 ayımız bitecek yediklerime çok dikkat etmiyorum açıkçası ama kuru fasulye nohut ve sarımsaklı bişeyler asla yemiyorum siz neler yapıyosunuz ekstra yaptığınız bişeyler var mı bebeklerinizin hala sancısı varmııı??????
neydi o sitenin adı ?kızlar burda bi aradaş yazmıştı facede ek gıda anneleri var diye kim yazmıştı hatırlamadım ama çok güzel bilgiler var haberiniz olsun yakında ek gıdaya geçeceğiz hepimiz
orda üye olan kimse varmı burda ?