- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
peynirli gibi kusuyor olmasina bisey diyemem ama bebegin cok sIk ve uzun sureli emziriyorsan ondan olabilir belki.benim kizim gece daha az araliklarla emdigi icin dsha az kusuyor hatta kusmadigi bile oliyor.gunduz daha cok kusuyor.emme araligimiz daha az gunduz uyumak icin memeyi istiyor o yuzxdn dsha cok kusuyor.bebeginde emme isteksizligi yoksa kilo kaybetmiyorss sanirsam kusmasi normal ama sen genede doktora sor en azinda aile hekimine danis.emzirirken bebeginin durusuds onemliymis.kafa kisminin biraz yuksekte olmasi gerekirmis.emzirdikten sonra hemen yatirmamak gerekirmis.bide sag tarafina yatirin diyorlar yedikten sonra.burun icin sadece okyonus suyumu kullaniyosun.burun pompasiyal temizlese bebek daha rahat eder sanki.ben bazende kulak temizleyicisinin pamugunu inceltiyom burnun ondeki ic kisimlari oyle temizlyom.sahsi fikrim okyonus suyu kullanmak yerine pompa kullanmak daha iyi .aile hekimimiz boyle demisti bana da mantikli geldi.arkadaşlar 38 günlük bebeğim var yaklaşık 10 gündür peynirli kusuyor. çok emdiği zaman daha çok kusuyor farkındayım. 2 gündür burnundan fışkırıyor adeta midesindekilerin hepsini çıkarıyor. bu arada burunları da tıkalı okyonus damlası kullanıyruz bu sefer kusmuğunda balgam oluyor. üşüttü mü reflü mü bilmiyorum yardım edin lütfen.
Son düzenleme: