- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
Teşekkür ederim canım yorumun içinAntibiotigi ver yada verme diyemem ama denizsuyu icin etrafimdaki cogu kisi ise yaramiyor dedimisti ben almamistim.burnunu tam temizleyemiyon galiba en azindan temizledikten sonra bir sure o hirilti kesilir kesilmiyorsa benim aklima ya temizleyemiyom burnu yada bronsit baslamis der ilaci veriridim.kuzum havalar bi anda sogudu biz buyukler hasta oldhkta bebeklerin olmasida normal.farkinda olmadan ziyarete gelen birinden nezle falan bulasmistir.doktorumm bana cocuklar duse kalka buyuyecek panik yapma demisti.bebeklerimiz dusundugumuzden daha kuvvetli annesi o yuzden kendini suclama.tez zamanda iyilesecek jnsallah guzel gine cunku annesi bebisine cok iyi bakiyor
Dün eczacı onermisti ama almamistik bugün çok aglayinca eşim gidip aldı ve iyi ki almisiz bebeğim kendine geldi daha uygularken bile huzurluydu minigimbüyük kızımdada aynı sorunları yaşıyorduk minik burun aspiratörü çok derinleri temizlemiyor bu yüzden hırıltı yapıyor demişti eczaneden otribebe deniz suyu ve otribebe burun aspiratörü seti var ondan al biz çok rahat ettik şuan derin içinde otribebe kullanıyoruz damlayı kullanıyoruz bi boru var ucunda süngerli kısmı bebeğin burnuna sokup benim eşim güçlü nefes işini hallediyo ağzınla hüp diyosun süngere ne kadar sümük varsa birikiyo bi süre kullanınca zaten hırıltı kalmıyor sadece hırıltı için değil burun temizliğinde otribebe en iisi
Fiyati nedir o setin
Fiyati 16tl canim bizde serum vardı sadece burun pompasıni aldik 20tl olan paketi de var içinde 5tane serum var