- 1 Aralık 2012
- 1.165
- 127
Oh ne güzel fırsat buldukça yatacaksın tabiki. Zaten geceleri uykusuz kalıyoruz. Ben maalesef o lüksü yaşayamıyorum. Büyük oğlanı öğlen uyutuyorum, ben de biraz yatayım diyorum, küçük uyanıyorbazen büyüklerimiz bizi bu konuda üzüyor benim bebeğin kakası cıvık gibi onu sorduydum sütün yaramıyordur ondan öyledir diyorlar..ama kilo almış diyor bu ne tezatlık ozman Kafadan ninni uydurmaya başladım az önce kucağımda ninni söyleyerek uyuttum yatırdım beşiğine ..sende maşallah güclü gacıymışın azmine hayran kaldım mama verebilirdin sözlerini dinleyip bugünde tembelliğin dibine vurdum ben kızımla sabahtan beri yatıyoruz
Bak o kaka meselesini de iki gün önce internette birşeyler araştırırken tesadüfen okudum. Eğer bebek iyi besleniyorsa kakası sarı renk ve cıvık olurmuş. Eğer çok beslendiyse sarının içinde açık yeşil renge de rastlanırmış. Bak benim oğlan iyi besleniyor ve kakası senin dediğin gibi; hiç kulak asma bence, moralini de bozma
Emzirme konusunda ilkinde gerçekten de çok direndim, onun için bu seferkinde kimsenin sesi çıkmıyor
Ben onun için topikte böyle emzirmedim, mama verdim falan deyince şaşırıyorum; ne çabuk vazgeçiyorlar diye!