- 5 Eylül 2012
- 441
- 1
Merhaba Eylül anneleri biz bebeğimle zorlu bir süreçten sonra nihayet bir aylık olduk :) İşte oğlumun resmi
http://imageshack.com/scaled/800x600/845/3tfm.jpg
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ptsi doğum yaptim sali duş aldım hemşireler pansumani yeniledi cumaya kadar dus alma dedi doktor o gün kontrolde bandaji aldı ve artık duş alabilirsin dedi cumadan beri de gün aşırı duş alıyorum bandajim mandajim da yok yaranin üstündeSezeryan olan arkadaşlar ne zaman banyo yaptınız dikişler alındıktan sonra mı? Bi de bant falan yapıştırdınız mı su geçirmez
Mrb arkadaşlar doktor bebişime devit3 verdi hergün damlat dedi ama gaz yapabilir dedi.kullanan varmı ve gaz yapıyomu gerçdkten??
kızlar bebişlerinizin göbeği ne zaman düştü? bizim 14. günümüz ve daha düşmedi bi düşseydi artık...
canım uzuldum ya hıc uyuyan bebege dokunulurmu ya .bence artık sesını cıkar çokta opturme benım yegenımın oplmekten yuzunde yaralar çıkmıstı daha 2 aylık ıken cıkan yaralarda 6 7 aylık ıken gectı ... eger uyarmazsan boyle devam eder canım..
canım rezene cayını bebegede ıcırıyorlarmıs denedınmı hıc ben bıraz tedırgınım ıcırme konusunda
bı sıkıntmda şu bebegım sarılık olunca yarım saatte bı emzırmem gerekıyordu saatlerce mısıl mısıl uyuyan bebegı uyandırıp emzırdım sımdı sarılık gectı fakat bebegım artık uyumuyo hep huzursuz ve süreklı meme ıstıyo ..dra gıttık bugun vıtamınlerıne baslanıldı durumu dra ssoyledım oda aglasada mızmmızlansada 2 saatten önce meme verme dedı malesef meme vermeyınce susmuyo kucagımda uyuyo yatagına koyunca uyanıyo aglıyo bu konuda ne yapıcam bılmıyorum
Merhaba Eylül anneleri biz bebeğimle zorlu bir süreçten sonra nihayet bir aylık olduk :) İşte oğlumun resmi
selam arkadaslarinsaallah yarin sabah sezeryanla bebegime kavusacam.ins cok kolay gecer.bu gece uyku yok...
ilk emzirme icin ne dersiniz tavsiyeleriniz varmi. meme uclari hic belirgin degil.
Hiç sorma canım. Benim de ikinci bebeğim. Nedense rahat olacağımız yerde, daha çok pimpirikleniyoruz. Belki de daha bilinçli olduğumuz için. Bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt canım
amin cnm saol sende aynı şekidlesin demek:)ilki kaç yaşında ben arayı kısa tuttum inş ii olur herşey buarada ekim annesi olucakken 13 eylülde geldi miniğim:)hepimiziin yavrularını korusun Rabbim sağlıkla büyüsünler inş
arkadaşlar hala doğum yapamadım, kramp da yok, yavaş yavaş gerilmeye başladım
Aynı şeyi biz de yaşıyoruz. Doktor bize damla verdi 5 gündür kullanıyoruz, çok azaldı. Ben de masaj yapıyorum.kızlar ya benım bebegımın gozlerı çapaklanıyo devamlı dr sıl ve masaj yap dedı uyguluyorum ama gecmıyo tekrarlıyo ..bu durum benı çok uzuyo ne yapıcam bılmıyorum
bende papatya çayı aldım ama senin gibi tedirginim daha vermedim hiç.çok zor durumda kalmazsam da vermem ben kendim rezene çayı içiyorum günde 2 kere