- 15 Ocak 2012
- 1.462
- 211
Bu arada dün okumuştum bi yerde duvara sırtını verip, ayak ayak üstüne atamıyorsan bebek 2 gün içinde doğarmış, ben dün atamıyordum ama oğluşum gelmiyo
Nasil yani oturup mu vercez sirtimizi ayaktami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada dün okumuştum bi yerde duvara sırtını verip, ayak ayak üstüne atamıyorsan bebek 2 gün içinde doğarmış, ben dün atamıyordum ama oğluşum gelmiyo
Otur canım.
Dimdik duvara ver sırtını, şimdi yine denedim, bu defa dünden daha beter, hiç yakınına getiremiyorum
kız bu halimizle normal otururken ayak ayak üstüne atamıyorzda bide duvara sırtımızı verip nasıl durcaz
Otur canım.
Dimdik duvara ver sırtını, şimdi yine denedim, bu defa dünden daha beter, hiç yakınına getiremiyorum
Valla epey zor oldu alma oldu solu daha kolay attim Ama sagi atarken epey zorlandim DA bence gobegin buyukluguyle alakli gibi geldi bana
Valla epey zor oldu alma oldu solu daha kolay attim Ama sagi atarken epey zorlandim DA bence gobegin buyukluguyle alakli gibi geldi bana
Valla bir umut canım, ben dün daha iyiydim, bugün hiç atamadım...
Kııııııızzzzlllaaarrrr ben doğurdum :) Cuma günü kontrole gittik son kontrolümüzdü. 11 eylülde sezeryanla gelecekti bebeğim ama küçük prensesim erkenci davrandı.o sabah nst de 1 tane sancım çıktı.Doktorum hissediyor musun dedi ama ben pek hissetmiyordum.açıklık kontrolü yaptı ve 4 cm açıklığım çıktı :) Doktorumda şaşırdı ve acil sezeryan için ayarlamalar yapıldı hemen yatış yapıldı.kontrol diye gidip 3 saatte kendimi ameliyathanede buldum:) 12:38 de küçük prensesim dünyaya geldi. 38+2 de 3248 gr 50 cm boyunda doğdu EYLÜL ' üm. Çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hamile olan arkadaşlarıma sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.
Bir ebek daha geldi, hayırlı evlat olsun canım.
Sancılsrın kaça vuruyordu hatırlıyormusun, benim 60'tı çok önemsemedi...
Kiz masallahh.kontrole gidiyon dogum yapiyon.gecen hafta da benim 90lrda sancim cikti ama hecbisey yapmadiydi gerci dogurcak durumda olsam simdiye dogururdum.saglikli gine buyutursunuz insallahcanım 40 a vuruyordu ilk önce bebek çok hareketli değildi uyuyordu.ama yatış yapıldıktan sonra nst ye 80-90 a vurdu.ama ben yinede çok şiddetli hissetmiyordum.hemoroid im olmasa heralde normal doğurabilirmişim.zaten 4 cm açıklığım vardı hemen epidural vurulacaktı.ama nasip böyleymiş sağlıkla kucağıma aldım ya hayırlısıyla ağrısını çekicem artık. baş ağrım var sadece.alnımdan giriyo, boynum ve omuzlarım dökülüyo.spinal den olabilir mi sizce? yaslanmadan emziremiyorum bile
bennn cokkk rahat attiriverdim ayacimlarimi ..Bacak değil canımcım sadece ayak...
bol su ve kahve icmek iyi gelirmis agrilara ve vucuddan narkoz turu seylerin atilmasinacanım 40 a vuruyordu ilk önce bebek çok hareketli değildi uyuyordu.ama yatış yapıldıktan sonra nst ye 80-90 a vurdu.ama ben yinede çok şiddetli hissetmiyordum.hemoroid im olmasa heralde normal doğurabilirmişim.zaten 4 cm açıklığım vardı hemen epidural vurulacaktı.ama nasip böyleymiş sağlıkla kucağıma aldım ya hayırlısıyla ağrısını çekicem artık. baş ağrım var sadece.alnımdan giriyo, boynum ve omuzlarım dökülüyo.spinal den olabilir mi sizce? yaslanmadan emziremiyorum bile
geçmiş olsun güzel anne ben hiç emziremedim hala daha emmiyor. sabah gece hiç vazgeçmeden sağp biberonla besliyorum kızçemi. sarlık olmadık be sebeple. uyurken bile dayadım biberonu. Allah şifa versin. kolaylık versin inş
tecrubelı annelere bı sorum var kızım bugun 13 günlük. memeden ayrılamıyoruz. meme emerken uyuyoryerıne koyduğum an uyanıyor. sureklı meme arayışı ıcınde. doymuyor dıye mama da yapıyorum çıkarıyor ağzından. yapışık ıkız gıbı dolaşıyoruz cok yoruldum. yok mu bır cozumu bunun??
kızlar bugün benimde günüm doldu perşembeye epidural sezeryan için gün aldık hiçbir belirti olmadan suni sancı bi işe yaramıyormuş... çok bekleyipte bebeği riske sokmakta istemiyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah sizler ne düşünüyosunuz doktorlarınız ne diyor?
kısslar naslsnız?yarın sezeryan oluyorum saat 11 de 8.30 da tahlıller ws.için hastaneye gıdecegım.cok heyecanlıyım kızımı allahın ıznı ıle kucagıma alacagım.bıras da korku var sanırsam kalbım kut kut atıo:)