- 2 Eylül 2011
- 937
- 8
Internet baglantimda bir sorun oldu gec yazdim.ne kuruyon kafanda dokuver bize
Size döküyorum zaten içimi eşim artık çekemez oldu sen bir doğuracaksın bize dokuz doğurturuyorsun diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Internet baglantimda bir sorun oldu gec yazdim.ne kuruyon kafanda dokuver bize
Size döküyorum zaten içimi eşim artık çekemez oldu sen bir doğuracaksın bize dokuz doğurturuyorsun diyor
canım gözün aydın olsun.. sağlıklı bir şekilde kavuşmuşsunuz şükür.. inşallah sütünde en kısa zamanda gelir..
ayyy maşallah canım ya doğdu da göbeği bile düşmüş bizimkide bekliyor bişeyi bakalım ama neyi bekliyor göreceğiz..
bizde açıklık olduğunu falan öğrenince beşiğini yatağını falan herşeyini kurduk ama diyorum hadi artık ananen geldi yatakta hazır gel diye ama sözümü dinleyen pek yok gibi
canım benimde pzt doluyor günüm. çrş doktora sordum pzt ye kadar olmazsa ne olacak diye 1 hafta bekleyecekmişiz.. galiba o bir haftada da gelmezse suni sancı onunlada olmazsa sezeryan olacakmış.. geçen sene bir arkadaşın böyle olmuştu.. bu bize uygulanacak durum. bilgin olsun diye yazdım ama tabi en doğrusuna senin doktorun karar verir.. inşallah hakkında hayırlısı olsun..
Kızlar süt pompasi ve ates ölçer alicaz da bebişimize sizler hangi marka modeli kaca aldınız ?? Kullananlar arkadaşlar memnun mu acaba tecrübelernze ihtyacm var
Ben genel anestesi olacaktım ama spinal olanlar da çok memnun bilmiyorum kafam karıştı yine en son sözü doktor söyler...
Bu aksam saat 9 da suyum ve kanamam geldı acıl gıttık ve ac olmadıgım ıcın spınal anestezı ıle bebısımı aldım suan memesını emdı uyuyor benımde agrılarım basladı az az ınsallah toparlanır bıran evvel gıderız evımıze pzt olacak olan dogumumuz surprız oldu bu gece darısı dogumu bekleyen dıger arkadasların basına saglıkla kolaylıkla ınsallahhhh
Slm herkese bende 3 Eylül'de suyumun gelmesi sonucu suni sancıya doğum yaptım darısı tüm doğum yapacakların başına
kızlar günaydın bu arada kaç kişi kaldık doğurmadık benim bugün 40 bitiyor bakalım hayırlısı olsun
Bu aksam saat 9 da suyum ve kanamam geldı acıl gıttık ve ac olmadıgım ıcın spınal anestezı ıle bebısımı aldım suan memesını emdı uyuyor benımde agrılarım basladı az az ınsallah toparlanır bıran evvel gıderız evımıze pzt olacak olan dogumumuz surprız oldu bu gece darısı dogumu bekleyen dıger arkadasların basına saglıkla kolaylıkla ınsallahhhh
canım benimde 40 doluyor bugün.Dün dr daydım.Bebeğin başı daha tam aşağıya yerleşmemiş. O nedenle sezeyana yeşil ışık yakıyorlar. Biraz moralim kaçmadı değil.Şu an bebeğin bir mucize yaratması gerekiyormuş.
kızlar günaydın bu arada kaç kişi kaldık doğurmadık benim bugün 40 bitiyor bakalım hayırlısı olsun
Bnm bebeğim 3500 gr.di en son ölçümdeArkadaslar benimde bugun son yarin 40 haftam doluyo.yarin yine nst bakalim ne olucak.bendede herhangi bir hareket yok.oglan yerini cok sevdi sanirim.zaman gectikce korkularim dahada artmakta.40 haftasi dolan ya da dolmak uzere olan arkadaslar, bebekleriniz kac kg acaba paylasirmisiniz???
Bendee dogurmadimmmm