hamilelik yorucu bir yolculuktu. Son haftalar bitmek bilmedi sanki. Ağrılar arttı geceler olmasın diye dualar edildi. Derken gün çattı geldi. Hastaneye götürülecekler tekrar tekrar gözden geçirildi. Ve sabah senden bir parçayı kucağına almak için yolculuk başladı:) hastaneye varp doktorunun yanına gittiğinde heyecan korku gözlerinden hemen okunuyor:) sakin ol birazdan bebeğini vereceğiz' dese de dr hanım içimi bi hüzün kapladı. 'ya bi aksilik olursa' odamıza çıktık yerleştik. Geride kalanlar öpüldü. Süsler teslim edildi. Yavruma giydirilecekler verildi ameliyat önlüğü ve sedye ile odadan ayrıldık. O an eşimden başka birşey görmedi gözüm. Annem beni öpüyor ben eşimi:) gözlerden yaş süzüldü. Buz gibi odalar. Her ameliyathanede masada yatan hastalar. Müzik sesleri. Hopp koyulduk ameliyat masasına. Belden iğnemiz yapıldı. Her an her adım ürkmeyeyim diye anlatıldı. 'şimdi sırtına ilaç süreceğiz korkma. şimdi ayaklarını hissetmeyeceksin. Korkarsan eğer söyle uyuturuz seni' telkinleri verilerek sohbet başladı. önüme perde geldi. Bi 5-10 dk sonra kızımın çığlığını duydum:) yanağıma getirdiler sıcacık yüzünü. Hemen öptüm ağzını:) karnımdan taş çıkmıştı sanki. O nasıl hafiflikti ya rab ! Sonra bir anons 'acil kan lazım. Kanaması çok. Rahim yırtılmış. Hastayı unutun. Eşini bulun' o an içim ürperdi. Gözlerim meleğimi aradı. Görmeden ölmim dediğim laf kabul mü olmuştu yoksa. Ne yarım laftı.ne eksik duaydı. Nolur olmasın mevlam dedim. Başımı geriye eğdim. Cihaza baktım 7-3 tansiyon. Başkada birşey görmedim. Gerisi flu... Kızım 11.20 de dünyaya geldi. Ben odaya çıktığımda 13.00 sonrası yine kan takviyesi. Ikimizde sağlıklıyız hamdolsun. Ancak en son kızımızı dr a götürdüğümüzde bir bey eşimin yanına gelerek 'abi slm. Gecen sizin hn doğuma girince bizde bekliyorduk. Aynı hoca ameliyat yapacaktı çünkü. Bi anda panik oldu ortalık. Hastanın kalbi durdu denildi. çok dua ettik ağladık. Yenge nasıl' deyince şok olduk. Kalbimde durmuş meğer doğumda. Doktor bunu neden demedi nasl demez şokunu atamadık üzerimizden. Hala daha sorma imkanımızda olmadı. Işte böyle teyzeler. Hastane günleri kalabalık bol çiçekli geçti:) evimiz hep kalabalıkta ikram izzet telaşasında hala devam ediyor. Allah doğum yapacak kardeşlerimin yardımcısı olsun. Sadece anın tadını çıkarın. Kendinize iyi bakın. Siz sağlıklı olun ki bebeğinizi iyi besleyin. Selamlar