- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
canım gözün aydın olsun.. sağlıklı bir şekilde kavuşmuşsunuz şükür.. inşallah sütünde en kısa zamanda gelir..Merhaba kizlar dun kontrolum vrdi plesanta yaslanmam ilerlemis suyumu azaltmis canim kizim kilo kaybetmis doopler yaptilar acil beni sezxeryana aldilr kizim 2300 dogdu normalde 38 haftalikken 35 haftaliga gerilemis birkac saat kuveze alindi simdi iyi taburcu olduk ama sezeryanda zormus yaa krnimin agrisindan olecem hala sutum gelmedi mama veriyoz rabbim sizi de kuzulariniza kavusturur biran once insallah
ayyy maşallah canım ya doğdu da göbeği bile düşmüş bizimkide bekliyor bişeyi bakalım ama neyi bekliyor göreceğiz..teyzeleri göbüşümüz düştü dün akşam sonunda rahatladık
şimdi ananesinin kucağında keyif çatıyor :)
eminegül85 canım benim az kaldı inşallah hem gözün aydın annende gelmiş belki ananesini beklemiştir
fadiyez canım son 4 gün kaldı Rabbim tamamına erdirsin inşallah ağrısız sızısız olur inşallah canımm
bizde açıklık olduğunu falan öğrenince beşiğini yatağını falan herşeyini kurduk ama diyorum hadi artık ananen geldi yatakta hazır gel diye ama sözümü dinleyen pek yok gibi
canım benimde pzt doluyor günüm. çrş doktora sordum pzt ye kadar olmazsa ne olacak diye 1 hafta bekleyecekmişiz.. galiba o bir haftada da gelmezse suni sancı onunlada olmazsa sezeryan olacakmış.. geçen sene bir arkadaşın böyle olmuştu.. bu bize uygulanacak durum. bilgin olsun diye yazdım ama tabi en doğrusuna senin doktorun karar verir.. inşallah hakkında hayırlısı olsun..Kizlar benim salı günü 40 haftam doluyor normal doğum istiyorum ama eğer istersem doktor sezaryen yaparız dedi eşimle eger saliya kadar gelmezse 41.haftayi da bekleyelim diyoruz sizce ne yapmalıyız