ooohh maşallah annesi napcaksınız göbeğini değişik adetker var mı
ben istanbul üniversitesinde okudum arasın göbeğini de oraya gömeceğim :) annesini izinden gitsin yavrucak
Arkadaşlar şu bebeğin isim konusuyla ilgili bir şey danışıcam sizlere biz agah nebil istedik ismini ama çevredeki insanlar çok ağır agah koyma diyorlar moralim bozuldu agah isminin anlamı arapça kelime osmanlı döneminde yaşamış bir devlet adamı anlamı bilgili akıllı zeki anlamında ne gibi bir sakıncası olabilir ki...
nebil ismini çok severim ben agahında söylenişi çok güzel canım sen o diyenlere aldırma aras için kıl-yün demek bile demişlerdi bana yinede vazgeçmedim :)
senin hoşuna gittiyse koy bence canım keşke dememek için.
ayyyy arkadaşlar yaa iyiki bu kadınlarklubünü keşfetmişim sizler olmasanız bu 9 ay nasıl geçiçekmiş bilmiyorum buralar şuan sessiz ya nasıl canım sıkılıyo anlatamam
aynen canım ya hala fırsat buldukça geliyorum baksana halime :)
sende doğumunu yapınca artık rahatlayacaksın ondan sonra sayfa daha yavaş akar ama akar yinede inşallah :)
ben doğum yapalı 15gün oldu göğüslerim çok yara oldu. kullanmadığım krem kalmadı geçmiyo
bepanthol kullan dedi bi yakınım acaba bebeğe zararı olur mu göğüsüme sürdükten sonra emzirebilir miyim ?
canım onu yıkaman gerekiyor bildiğim kadarıyla bebekte zaten kremli haliyle almayabilir memeyi
bende lansinohu aldım fayda etmedi
madecassolü sürüp memeyi açıkta bırakıyorum 10 dk boyunca sonra yıkayıp kuruluyorum
ıslak kaldıkça çatlaklar artıyor unutma sütün çok geliyorsa göğüs pedini sık sık değiştir
benim çok yara olduğunda makinayı aldım ve sütümü sağıp öyle verdim dinlendirdim biraz olsun
avent kelebek ucuda kullandım şimdi hem normal emziriyorum
çatlağı azarsa bu yöntemleri deniyorum
zamanla alışacaktır inşallah
geçmiş olsun canım