- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
Bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık ama sezaryen istemiyorum o yüzden beklemek zorunda hissediyorum kendimiaynen tatlım yaaa valla herks hakkını helal etsin
eger sabrın varsa ve bebeğin iyiyse bekle bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık ama sezaryen istemiyorum o yüzden beklemek zorunda hissediyorum kendimiaynen tatlım yaaa valla herks hakkını helal etsin
eger sabrın varsa ve bebeğin iyiyse bekle bence
bende yana helali hoş olsun sizde helal edinn
benden yanada kesinlikle herkese helal olsun ama daha buralardayız bebeklerimizi beraber büyütcez inş
bişey sorcam hani böyle sağına soluna yatıyosun ya diger tarafına dönerken böyle karnında bi acıma gibi bişey oluyor mu ben elimle karnıma destek vererek dönüyorum 2 gündürde bebeğin yeri daraldığı icin galiba karnım şekiden şekile giriyor acayip bir sertlik oluyor eşim bile dışardan farkediyor..
benden yanada kesinlikle herkese helal olsun ama daha buralardayız bebeklerimizi beraber büyütcez inş
yazının başını okurken inan içimi karartırydın sonunda huzura kavuştum ama bişey diyim mi ben eğer bu kadar tembellik yapmasam galiba erken doğururdum dünden beri biraz ayakta kalktım bebeğin baskılarını arttı aşağıya doğru dün hasta oldugum icin evde bir kırık iğne oynatamadıydım bugün halen toplayıp toplamama arasında kaldım bir bulaşıkları makinaya attım gerisini ne yapsam bilemiyorumHelal Olsun!
Bebekler doğduktan sonra böyle uzun uzun kk'da yazışamayız kızlar ama forumda deneyimli anneler de var. Hep birlikte arada sırada girecek olsak da birbirimize yardımcı olacağız inşallah..
Bebişler bir doğsun, bize mum diktirecekler Düşünsenize,gece 2 saatte bir kalkacağız(ben yarım saatte bir kalkıyordum), gündüz hem hayırlı olsuna gelenler yüzünden hem bebek yüzünden öyle dinlenemeyeceğiz... Ben ilk oğlum doğduğunda ruh gibiydim ilk 2 ay; çünkü oğlumda gaz problemi vardı, bütün geceyi neredeyse ayakta geçiriyordum. Şimdi diyorum ki, inşallah bu bebek öyle olmaz, mışıl mışıl uyur...
Bugün doktoruma çok sancım var, ağrım var, artık bir an önce doğsa dedim de; bebek doğup da bana kontrole gelince bu söylediklerini hatırlatırım sana dedi
Ama sevgili anneler bebeklerimiz isterlerse hiç uyutmasınlar, hiç dinlendirmesinler; Allah öyle bir sabır ve dayanma gücü veriyor ki, bebeğin o mis gibi kokusunu içinize çekmeniz, omzunuza ya da göğsünüze afasını koyup uyuması, sizi emerken dikkatli dikkatli size bakması bütün yorgunluğu unutturuyor; insan huzur dolu oluyor
bişey sorcam hani böyle sağına soluna yatıyosun ya diger tarafına dönerken böyle karnında bi acıma gibi bişey oluyor mu ben elimle karnıma destek vererek dönüyorum 2 gündürde bebeğin yeri daraldığı icin galiba karnım şekiden şekile giriyor acayip bir sertlik oluyor eşim bile dışardan farkediyor..
yazının başını okurken inan içimi karartırydın sonunda huzura kavuştum ama bişey diyim mi ben eğer bu kadar tembellik yapmasam galiba erken doğururdum dünden beri biraz ayakta kalktım bebeğin baskılarını arttı aşağıya doğru dün hasta oldugum icin evde bir kırık iğne oynatamadıydım bugün halen toplayıp toplamama arasında kaldım bir bulaşıkları makinaya attım gerisini ne yapsam bilemiyorum
seni tembel seni ben dün kocaman bi köşe koltuğum var yastıklı hepsinin kılıflarını yıkadım koltuğumu sildim evimi süpürdüm kuruyan kılıfları yastıklarına taktım ama tabi sabahta dediğim gibi belim koptu
ben doğum yapalı 15gün oldu göğüslerim çok yara oldu. kullanmadığım krem kalmadı geçmiyo bepanthol kullan dedi bi yakınım acaba bebeğe zararı olur mu göğüsüme sürdükten sonra emzirebilir miyim ?
ben doğum yapalı 15gün oldu göğüslerim çok yara oldu. kullanmadığım krem kalmadı geçmiyo bepanthol kullan dedi bi yakınım acaba bebeğe zararı olur mu göğüsüme sürdükten sonra emzirebilir miyim ?
yazının başını okurken inan içimi karartırydın sonunda huzura kavuştum ama bişey diyim mi ben eğer bu kadar tembellik yapmasam galiba erken doğururdum dünden beri biraz ayakta kalktım bebeğin baskılarını arttı aşağıya doğru dün hasta oldugum icin evde bir kırık iğne oynatamadıydım bugün halen toplayıp toplamama arasında kaldım bir bulaşıkları makinaya attım gerisini ne yapsam bilemiyorum
Aynısefa yağı, onu bulamazsan zeytinyağı sürmeyi dener misin? Bir de aman nemli kalmasın. Bepanthol aldıysan emzirmeden önce muhakkak temizlemelisin. Bir de emzirdikten sonra kendi sütünü sürben doğum yapalı 15gün oldu göğüslerim çok yara oldu. kullanmadığım krem kalmadı geçmiyo bepanthol kullan dedi bi yakınım acaba bebeğe zararı olur mu göğüsüme sürdükten sonra emzirebilir miyim ?
krem hakkımda bilgim yok icinde kullanma talimatında yazardır.bazı arkdaşlar soğan sürmekten bahsediyordu onuda bi dene istersen
Aynısefa yağı, onu bulamazsan zeytinyağı sürmeyi dener misin? Bir de aman nemli kalmasın. Bepanthol aldıysan emzirmeden önce muhakkak temizlemelisin. Bir de emzirdikten sonra kendi sütünü sür
Zeytinyağı inşallah iyi gelir de aklıma iki krem geldi: biri Hametan, diğeri Sudocrem . Özellikle sudocrem her türlü çatlak, tahriş, pişik hatta uçuk ve sivilce için kullanılıyor. Aslında bir yakınına söylesen de aynısefa kremi ya da yağı bulsa;hem daha doğaldır hem de bebeğin pişiği için kullanabilirsinkendi sütümü sürüyorum hep ama işe yaramıyor pek :/ zeytinyağını denerim canım teşekkürler
teşekkür ederm canım onu da kullandım bi etkisi olmadı bepanthol kullanan varsa bana cevap yazabilir mi?