Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba güzel anneler ve tatlı minikleri,
Biz sezaryen için gün almıştık, 11 eylül, ama oğlum dün gece sabaha karşı gelmeye karar verdi :) su an yanımda uyuyor, ikimiz de iyiyiz çok şükür,sizlerle paylaşmak istedim
Arkadaşlar çok uzun zamandan sonra herkese merhaba
.bnm kızımda 2eylyl saat 14 10 da doğdu elh.epidural normal doğum yaptım.darisi tüm bekleyen annelerimize ins.
canım kilosu gelişimi iyiyse yani 36dan sonra bebekler için miladında derler bak düşünmen gereken başka bir evladında varmış bence agrında varsa artık kavuş yavruna
canım benım bebeğimde 36+4 2650 gr dı şimdi 37+2 yi bitirdik bugün ama nekadar oldu bilmiyorum evham yapma RABBİME gönlümden geçeni hayırlı eyle die dua et sezeryandan da korkma derdi veren dermanınıda verirmiş
canım inş. kolaylıkla hayırla bir doğumun olmuştur rabbim evladına sağlık sıhhat hayırlı ömür versin inş.Kızlar merhaba suanda hastanedeyım suyum geldi 4 cm acıklıgım var sunı sancı takıldı odada turluyorum sızlerın dualarını beklıyorum cunku cok korkuyorum bugun bebegıme kavusucam ınsallah en kısa zamanda yazmaya calısıcam sızlere
canım hayırlı olsun rabbim kurtarmış evladında hayırlı nir ömür geçirir inş.Merhaba güzel anneler ve tatlı minikleri,
Biz sezaryen için gün almıştık, 11 eylül, ama oğlum dün gece sabaha karşı gelmeye karar verdi :) su an yanımda uyuyor, ikimiz de iyiyiz çok şükür,sizlerle paylaşmak istedim
Arkadaşlar çok uzun zamandan sonra herkese merhaba
.bnm kızımda 2eylyl saat 14 10 da doğdu elh.epidural normal doğum yaptım.darisi tüm bekleyen annelerimize ins.
merhaba kızlar bende 28 agustos sabahı oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim çok tatlı bir oğlum oldu darıısı sizin basınıza:)
Gunaydin kizlar nasilsiniz dogum yapanlarin gozu aydin bakalim sira bana ne zaman gelecek son 2 gun
merhaba kızlar bende 28 agustos sabahı oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim çok tatlı bir oğlum oldu darıısı sizin basınıza:)
Herkesciklere günaydın ama kimsecikler yok doğum yapanlar bebişleriyle ilgileniyorlar kaç kişi kaldık bekleyen hayırlısıyla son 6 günüm... Güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle herkescikleri öpüyorum...