Kızlar merhaba. Biliyorsunuz, ben de hepinizi takip ediyorum ama nadiren yazıyorum. Bugün kontrolüm vardı benim de ve iki haftadır nst'de sancım çıkıyor. Geçen hafta doktorum daha çok erken 36 haftayı yeni bitirdin; fazla yürüme, kendini yorma, bol bol otur, yat dedi ve magnezyumu günde ikiye çıkardı fakat gelin görün ki, bugün de nst de sancım çıktı. Doktorum dayanabildiğin yere kadar dayan;dayanamadığın yerde gel, sezaryen yapalım dedi ve bebek ne kadar içerde durursa o kadar iyi dedi. Bu son dediğine katılıyorum. Bebek ne kadar durursa o kadar iyi gelişimi için ama ağrıya, sancıya pek dayanacak gibi de değilim. Üstelik 3,5 yaşında bir oğlum var ve nereye kadar yatabilirim ya da oturabilirim? Şimdi bana doktor p.tesiye kadar bekleyelim diyor. Cuma günü tekrar kontrole gideceğim. Sizce Pazartesi doğuma alın artık diyeyim mi? Çünkü kararı bana bıraktı. Pazartesi 38+0 oluyorum. Bebeğin gelişimi de kilosu da çok iyiymiş. Kararsız kaldım ama iki hafta dayanabileceğimi de hiç sanmıyorum. Ne evin işini yapabiliyorum ne de oğlumla ilgilenebiliyorum. Neredeyse hiçbir şey yapamıyorum ağrıdan