Olabilir rümeysacım ben önlem olsun diye atıverdim çantaya
Bu arada bu sabah nişanım geldi yazmayı unutmuşum :))
Egelgec sen şu an tam olarak kaç hafta kaç günlüksün
38+6 yım canım 1eylül satıma göre doğum tarihim
Allah tek avazda kurtarsin ben de şu anda cok zor durumdayım ayaklarım normalin iki katına ulaştı ve ağrıyor az daha siserse patlayacak sanırım bebeğim karnima öyle bir dayanıyor ki canim çok yanıyor
ben çantama mama da biberon da koymadım kalbimi bozmak istemiyorum nihayetinde de gerekirse artık herşey elimizin altında
Noruyonuzz habu saatte
merhaba eylül annelerı bende bır ekım annesıyım bır sey sormak ııstedım denyımlısınızdır benden alttan ebe muayenesı zor mu oluyor ben cok korkuyorum nezaman başlıyor altan bakmaya bızım arkadaslardan bını bugun bakılmış çok canım acıdı dıyor ınanın çok tırstım bende
Özellikle biraz oturup kslkınca o ayaklarla yürümek çok zor oluyor canım yoruldum şiştim her akşam ağlama krizim var artık benim de dengesizleştiğimi hissediyorum başımı alıp gitmek istiyorum ama nereye gideyim sıkıntı içimde arada bir geliyolar yani hormonlar pert durumda
Brnimkisi kasıklarımı itiyor artık Allahım hepimizi tek avazda kurtarsın inşallah canımm gün geçmiyor artık
Uyumaya calisyom aama uyuyamiyom.poofff oyle isteeCandy crash oynuyoruz biz babamız karşı koltukta horluyor bir yandan da tvye bakıyoruz :)
Asıl sen noruyoon :))
Evet evet bu saydiklarinin hepsi bende de var biraz oturup kalkinca hic yürünmüyor kasiklarim da aciyor şu anda öyle bi oynuyor ki karnimda eşim bile şaşırıyor ve canımı gerçekten çok acıtıyor şu ağlama isteği bende de oluyor eşimin neredeyse her hareketi hic birsey olmasa da gözüme batıyor iyice tuhaf oldum
Canım bende aynı dertten sıkıntılıyım. 4 haftadır bebeğin gövdesi geriden geliyo bi hafta büyüyo bi hafta aynı. 2650 de kaldı, doktor dopler istedi damar yolunda beslenme sorunu var mı diye, neyse çektirdik bşşi çıkmadı. Kontrollerimi haftada 1 den haftada 2 ye aldı. Bugun gittim gene azda olsa büyümüş gövde 2800 olmuş ama gene 2 hafta geri. Normal doğum için aylardır yüzüyorum spor yapıyorum bebek minik sezeryanla alınabilir demezmi iyice moralimiz bozuldu. Başka bi doktora gittik o da bu kadar gerilik sıkıntı değil 3 hafta olursa ve büyümemeye devam ederse sıkıntı dedi ki o zaman da alırız bebeği hmeen dedi. sezeryan da şart değil alınacaksa suni sancı verilir normal doğum da denenir dedi. Öyle rahatladık. Bende epidural normal doğum istiyorum, inş rabbim nasip eder. İçimizi ferah tutatlım inş büyür bebişler ama 2500 doğanlar var yani illa 3 4 kilo olması gerekmiyo sağlıklı olsunlar yeter 
Gözlerim iyice şaşı bakana kadar yatmıyorum canım ben sonra sıkıntı basıyor ev yaşıyor derler ya bizim ev hiç uyumuyor hep bişeyler açık hep yaşıyor :)Uyumaya calisyom aama uyuyamiyom.poofff oyle istee
bu nişan gelince en çok bebişler bir hafta içinde geliyor değil mi? açıkcası bende nişanım gelmesini çok istiyorum en azından kendimi doğuma hazırlamış olurum.
Bunları ilerde okuyunca güleceğiz belki de ama annem bugün çamaşırları balkona asmıştı bende eşime akşam toplamasını söyledim çünkübu göbekle balkon mermerine yaslanamıyorum eşim de neden kurutmaya atmadın ki dedi o sinirle kalktım çamaşırları topladım katladım ağladım ağladım
Ben ona yorum yap demedim kiçamaşırları topla dedim neyse ben şimdi sakinleştim ama o yoruldu uyudu şimdi :)
Bazen diyorki oğlum çık oradan anana napıyosun hiç böyle biri değildi :)
Napıyımm işte karşılıklı çekiyoruz olsunokadar demi
Bende bugün komşuları cagirmistim oturmaya bişeyler yedik tabaklari mutfağa götürecektim sen de yardım et dedim etmedi sinir oldum misafirler gidince söyleyince o zaman bidaha misafir çağırma dedi bana
kizlar bugun hastanede kontrolum vardi doktorum izinde oldugu icin sancim vardi demistim zaten bugun cogaldi ve 2cm acilmam varmis ebe doktoru aradi doktor eve gidebilir dedi ama sancilarim slklasirsa geri geldi aksam ustu ufak bi kan parcasida geldi nisan oluyo galiba bakalim suanda sancim var eyer cogalirsa hastaneye gitcez cok heycanliyim:18:
Kizlar cati muayenesnden hc korkucak bi sey yok hele dr cok kibarsa o an ben de korktum ama bi iki ssniye surdu cok utanrm dye düşünmüştüm ustumu kapatti dr um gormefi ble dyeblriz )) ama iyi ki muayene olmusum cok ikinmam gerekliymis flan boylce sezeryana karar verdk bence çatı muayenesi kesnlkle gerekli