2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah tek avazda kurtarsin ben de şu anda cok zor durumdayım ayaklarım normalin iki katına ulaştı ve ağrıyor az daha siserse patlayacak sanırım bebeğim karnima öyle bir dayanıyor ki canim çok yanıyor

Özellikle biraz oturup kslkınca o ayaklarla yürümek çok zor oluyor canım yaa yoruldum şiştim her akşam ağlama krizim var artık benim de dengesizleştiğimi hissediyorum başımı alıp gitmek istiyorum ama nereye gidersem gideyim sıkıntı içimde arada bir geliyolar yani hormonlar pert durumda
Brnimkisi kasıklarımı itiyor artık Allahım hepimizi tek avazda kurtarsın inşallah canımm gün geçmiyor artık

ben çantama mama da biberon da koymadım kalbimi bozmak istemiyorum nihayetinde de gerekirse artık herşey elimizin altında

mamaya gerek yok hastane gerekirse mamayı kendisi veriyor hatta biberonda istemiyorlar silikon kaşık istiyorlar mama vermek için....
bir tane alıp kaynatıp koydum ben....
nolur nolmaz çok acil gerekir diye dr browns biberonda aldım. hemşireler vermeye kalkarsa bile izin vermeyin sonra memeyi emmek istemiyormuş bebek kolayına gidiyor ya...

Son düzenleme:

bizim dr umuz çatı muayenesinin gereksiz olduğunu söyledi sadece 39. haftanın sonuna doğru hala bebek gelmezse bi bakabilirim ne durumda diye dedi. çatı dar olup pırt diye doğuran da çok oluyor çatı geniş bi türlü doğuramıyor dedi. yani fonksiyonel bi durum öyle bi çatıya bakarak karar vermek eskide kaldı dedi... dr um prof bu arada.

Evet evet bu saydiklarinin hepsi bende de var biraz oturup kalkinca hic yürünmüyor kasiklarim da aciyor şu anda öyle bi oynuyor ki karnimda eşim bile şaşırıyor ve canımı gerçekten çok acıtıyor şu ağlama isteği bende de oluyor eşimin neredeyse her hareketi hic birsey olmasa da gözüme batıyor iyice tuhaf oldum

Bunları ilerde okuyunca güleceğiz belki de ama annem bugün çamaşırları balkona asmıştı bende eşime akşam toplamasını söyledim çünkübu göbekle balkon mermerine yaslanamıyorum eşim de neden kurutmaya atmadın ki dedi o sinirle kalktım çamaşırları topladım katladım ağladım ağladım
Ben ona yorum yap demedim kiçamaşırları topla dedim neyse ben şimdi sakinleştim ama o yoruldu uyudu şimdi :)
Bazen diyorki oğlum çık oradan anana napıyosun hiç böyle biri değildi :)
Napıyımm işte karşılıklı çekiyoruz olsunokadar demi

orantısını bilemem de 2500 ün üstü normal doğum ağırlığı kabul ediliyor zaten
umarım sağlıkla kucağına alırsın

Bende bugün komşuları cagirmistim oturmaya bişeyler yedik tabaklari mutfağa götürecektim sen de yardım et dedim etmedi sinir oldum misafirler gidince söyleyince o zaman bidaha misafir çağırma dedi bana

Bende bugün komşuları cagirmistim oturmaya bişeyler yedik tabaklari mutfağa götürecektim sen de yardım et dedim etmedi sinir oldum misafirler gidince söyleyince o zaman bidaha misafir çağırma dedi bana

Çok iyi anlıyorum seni canım yaa
Bend diyorum akıl istemiyoumki ddiğim olsun istiyorum ama nerdeee
Ben hasta değilim hamileyim akli melekelerim yerinde çok şükür ama iyice sıkıldım bu durumdan
Ayy bir an önce doğursakta onlarda bizde rahat etsek keşke

kizlar bugun hastanede kontrolum vardi doktorum izinde oldugu icin sancim vardi demistim zaten bugun cogaldi ve 2cm acilmam varmis ebe doktoru aradi doktor eve gidebilir dedi ama sancilarim slklasirsa geri geldi aksam ustu ufak bi kan parcasida geldi nisan oluyo galiba bakalim suanda sancim var eyer cogalirsa hastaneye gitcez cok heycanliyim:18:

Oyy maşallah inşallah bir avazda hayırlısıyla doğurursun canım sancılarına dakika tut canım düzeni de çok önemli ay hadi inşallah valla gelicem diyen geliyor ben de burda heyecan yapıyorum :))
Bizede haber ver muhakkak canım Rabbim yardımcın olsun inşallah

günaydın canım her şeyin hayırlısı olsun. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. normal doğum sancı çekip daha sonra acil Sezaryene alınmakta var. Bence de çatı muayenesi yapılması önemli bir şey. Sezaryen tarihiniz belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…