- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bisey anlatcam ama azcik utaniyom bu sabah yatakta gozumu acar acmaz altimdan su akiverdi engel olamadim.apartopar kalktim tuvalete gitiim sonra su gelmedi ama çisimi yaptim.o yatakta gelen bebegin suyu degildir dimi
ben çantama biberon koydum sadece. mamayı hastanede veriyorlar bizim. evdede eşantiyon gelen bir kutu var.. inşallah lazım olmaz... ben önceden almaya gerek yok diye düşünüyorum ihtiyaç olursa hemen biri alıverir, hastane kantininde bile vardır zannedersem..
ben çantama mama da biberon da koymadım kalbimi bozmak istemiyorum nihayetinde de gerekirse artık herşey elimizin altında
İnternette yazana göre 2_3 hafta bile geçebilirmiş amabenim nihayetinde 9günüm var zaten doktor da salıya tekrar çağırdı bekliyoruz bakalım canım artık
Ben nerdeyse 2/3 haftadır her lavaboda işaret bekliyordum bu sabah gözümü doğrudüzgün açamamışken peçetede görünce vayyy demek böyle bişey dedim :))
Rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah
Bugün kayınvalidem dediki doğumdan çıkınca heralde önce arası sorcaksın peşinden tableti telefonu isteyeceksin hemen yazarsın dedi ayy inşallah ağrım sızım olmazda hemen yazarım size :))
Bi arkadasim dogum yaptiginda yanindaydim sutu gelmeyince doktor yada hemsirelerden biri tam larak hatirlamiyom onlarin yazdigi mamayi almisti.cantaya mama koymaya gerek yok bence lazim olursa yakinlarinizdan biri eczaneden aliverir
bende bende
valla gelen su mu yoksa idrar mı bilemem ama bazen benimde alt tarafım o kadar kötü oluyor ki istem dışı idrar kaçırmaktan korkuyorum.kendimi heran idrarımı tutarken buluyorum ne kadar zor birşey
Gunaydinnnn..vc yollarini cok asindirdik hamilelikten dolayi.
günaydın canım evet özellikle geceleri kalkmak zor oluyor.acaba diyorum geceleri idrara kalkmak alışkanlık dışında doğumdan sonra geceleri bebeğimiz için de kalkacaz ya ön alıştırma mı oluyor.herşeyi iyi yönden düşünmeye çalışıyorum.bazen kendimi çok polyana görüyorum da
Olabilir son aylar zaten bebekle ilgili herseye on hazirilik olabilir arada polyanacilik yapabiliyorsan ne mutlu sana
6 da hafif bel agrısıyla uyandım.hala hafiften var acaba bunlar yalancı ağrılar mı
Selamlar herkese,
bizde bugün kontrole gittik. bebek hareketleri, kalp atışı iyi çıktı sancımız da yok. 16. haftadan beri kızımın kafası aşağıdaydı ama ters dönmüş şuan için makat duruşunu almış, kafası mideme yaslı çarşambadan beri beni rahatsız ediyordu dr söyledim usg ye girmeden ters döndü galiba diye, usg de beni doğruladı. inş yer değiştirir çünkü mide ağrısından oturamıyorum yatamıyorum. kilomuz çok düşük çıktı, 35+3 olmamıza rağmen 2300 gr kızım boyu 48 cm. 2 haftada 150 gr almış. suyu ve kan akışı iyi olduğu için problem değil dedi, bir sürü açıklama yaptı ama bende moral sıfır olduğu için hiç birini anlamadım.. 10 gün sonra tekrar çağırdı, portakal suyu içi, ceviz badem ye dinlen vs dedi. içime sıkıntı doldu bu moralle işe geldim çatlıcam şimdi
Kizlar gunaydin geceden beri adet agrim gecmedi daha dogrusu bu agriyi bayadir cekiyoru ama bugun hep surdu ve cati kemiklerim agriyor ya agriyi ayirt edemezsem diye korkuyorum karnimda surekli kasiliyor
Kızlar aranızda kordon kanı saklatmayı düşünen var mı? Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum... :26:
merhaba arkadaşlar benım de dun nstde de sancı cıktıgından berı psıkolojıkmıdır nedır agrım sancım var
dunku muayeneden snra kanama tarzı lekelenme olması normal dedı doktorum ama dun oldu lekelenmem sabahta vardı ama cok cok az
az once lavobaya gttm baya var
ıns dunku muayene sonrası olan seylerdır nısan degıldır
bebegım ıns on gun daha durur annesının karnında hayrlısıyla
Saol cnm benim şimdiden kesinlestirmek gerckten cok iyi oldu defgin gbi.. Ağustos 29 da druma bakicak daha icerde kalmak istyorsa 3 eylül tarhmz ayyyy ))))günaydın canım her şeyin hayırlısı olsun. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. normal doğum sancı çekip daha sonra acil Sezaryene alınmakta var. Bence de çatı muayenesi yapılması önemli bir şey. Sezaryen tarihiniz belli oldu mu?
Bazen idrar kacagi olabliyormus ama cok kilo alanlarda oluyor dye bliyorm belki de sudur bebisin geliyordr ne dersn )) habersz brakma bizi..Kizlar bisey anlatcam ama azcik utaniyom bu sabah yatakta gozumu acar acmaz altimdan su akiverdi engel olamadim.apartopar kalktim tuvalete gitiim sonra su gelmedi ama çisimi yaptim.o yatakta gelen bebegin suyu degildir dimi
Bebein kanala düştü mü eger daha kanala grmedyse bnlar yalancı sanclar cnmKizlar gunaydin geceden beri adet agrim gecmedi daha dogrusu bu agriyi bayadir cekiyoru ama bugun hep surdu ve cati kemiklerim agriyor ya agriyi ayirt edemezsem diye korkuyorum karnimda surekli kasiliyor
merhaba arkadaşlar benım de dun nstde de sancı cıktıgından berı psıkolojıkmıdır nedır agrım sancım var
dunku muayeneden snra kanama tarzı lekelenme olması normal dedı doktorum ama dun oldu lekelenmem sabahta vardı ama cok cok az
az once lavobaya gttm baya var
ıns dunku muayene sonrası olan seylerdır nısan degıldır
bebegım ıns on gun daha durur annesının karnında hayrlısıyla
Saol cnm benim şimdiden kesinlestirmek gerckten cok iyi oldu defgin gbi.. Ağustos 29 da druma bakicak daha icerde kalmak istyorsa 3 eylül tarhmz ayyyy ))))
hadi hayırlısı şunun şurasında ne kaldı 3 eylüle :)
Kızlar hastanede ikramlarniz olucak mi neler olucak ya da dr unuza ufak bi hediye düşünüyorum sz de düşünüyor msnuz ne alicaksnz.. baska kmlere ikramlar yapiliyor hc bilmedgm bi konu ne yapicami bilmiyorum ..