kızlar kızım için Özüm ismini düşünüyoruz sizce nsıl dalga geçerler mi diye korkuyorum.
bence çok güzel birde sizin için anlamlı bi isim olmuş.bende asran diye bi isim uydurmuştum anlamı gece ve gündüz demekmiş 2 yıldır çok takmıştım bu isme ama iş ciddiye binince cesaret edemedim , eşimle çınar ismine karar verdik bizde
Ve gebelige veda günü gelir catar:)) yarın saat 10da sezeryanla bal kızım badem kızım Zümra ma kavuşma gunum Allah izin ederse. Sizleri kocaman öpüyorum. Dualarinizi esirgemeyin. Heyecan dorukta hazırlıklar tamam. Hadi selametle canlarim.
Bugün çok iş yaptık bizz
Babada bizi dolaştırmaya götürdü pert olduk dicem ama ben oldum oğlum ittirip duruyor :))
Canım artık gelicem diyor seninkide kavuşsan ya bu hafta sonu ne güzel olur demi erken doğmasınlar diye dua ederken gelsin artık diyoruz şimdi de:))
Canımm O enerjileri harcamışım iyiki tık yok daha oğlum da hem evim de miss gibi oldu az önce havluları da makineden çıkardım asyım balkondan miss gibi deterjan kokusu geliyor oturuyoruz bizde :))
Bu herhalde insanların empati kuramamasından kaynaklanıyor sen iki canlısın bide sonuna da geldin iyice akıl var fikir var işte ama kullanmıyor bazıları
Benim kayınvalidem son çocuğunda sabah sancıları başlamış o sancıyla kahvaltı sofrasını hazırlamış çünkü kaynanasıylamkayınbabası orada yiyormuş sofrayı toplamış ebeyi getirmişler doğurmuş bana temizliğe gelecekti üç gün önce kahvaltıyı da beraber yapalım erken gel dedim poğaça açma alıp gelmiş başka birşeyle uğraşma sakın dedi kendi çektiğini ben çekeyim istemiyor Allah razı olsun
Ayy hadi bakalım 20 ağustoslu bir kızımız olacak Rabbim kolaylıkla atlatmanızı sağlasın canım benim dualarımız seninle ve Zümrayla canımm
Eskitoprak ve kartanesi hoşgeldiniz iyiki geldiniz
Benim de satıma göre tarihim 1 eylül ama bayadır bekliyorum ben
Neyse bana bir satdaş gelmiş birlikte bekleriz artık
teşekkür ederim.. bekleriz cnm beraber bakalım hangi bebiş önce geliyo
Bugün çok iş yaptık bizz
Babada bizi dolaştırmaya götürdü pert olduk dicem ama ben oldum oğlum ittirip duruyor :))
Canım artık gelicem diyor seninkide kavuşsan ya bu hafta sonu ne güzel olur demi erken doğmasınlar diye dua ederken gelsin artık diyoruz şimdi de:))
Canımm O enerjileri harcamışım iyiki tık yok daha oğlum da hem evim de miss gibi oldu az önce havluları da makineden çıkardım asyım balkondan miss gibi deterjan kokusu geliyor oturuyoruz bizde :))
Bu herhalde insanların empati kuramamasından kaynaklanıyor sen iki canlısın bide sonuna da geldin iyice akıl var fikir var işte ama kullanmıyor bazıları
Benim kayınvalidem son çocuğunda sabah sancıları başlamış o sancıyla kahvaltı sofrasını hazırlamış çünkü kaynanasıylamkayınbabası orada yiyormuş sofrayı toplamış ebeyi getirmişler doğurmuş bana temizliğe gelecekti üç gün önce kahvaltıyı da beraber yapalım erken gel dedim poğaça açma alıp gelmiş başka birşeyle uğraşma sakın dedi kendi çektiğini ben çekeyim istemiyor Allah razı olsun
Ayy hadi bakalım 20 ağustoslu bir kızımız olacak Rabbim kolaylıkla atlatmanızı sağlasın canım benim dualarımız seninle ve Zümrayla canımm
Eskitoprak ve kartanesi hoşgeldiniz iyiki geldiniz
Benim de satıma göre tarihim 1 eylül ama bayadır bekliyorum ben
Neyse bana bir satdaş gelmiş birlikte bekleriz artık
cnm pek alışkın değilim forumlara yanlış yere alıntı yapmış olabilirim, satdaşım olduğuna sevindim bu arada
Ve gebelige veda günü gelir catar:)) yarın saat 10da sezeryanla bal kızım badem kızım Zümra ma kavuşma gunum Allah izin ederse. Sizleri kocaman öpüyorum. Dualarinizi esirgemeyin. Heyecan dorukta hazırlıklar tamam. Hadi selametle canlarim.
bilmiyorum ki canım gelcem mi diyo ki anlamıyorum çünkü başka günler gıkı çıkmıyor.. aslında bende gelsin istiyorum böyle doğum yapanları duyunca bazende beklesin biraz daha diyorum.. bende ki de ne çelişki amasongülün benden 1 gün sonra normal tarihi onu da gördüm ne özendim neyse bakalım bekliycez orada kalamayacaklarına göre eninde sonunda gelecekler
kayınvalidene maşallah ne güzel düşünmüş.. sen yinede yorma kendini enerjim var diye aras bey için depola bakalım baksana çok hareketli olacak gibi maşallah annesi
egelgeç , kayınvalidenin ellerinden öpüyorum, temizliğini de yapmıştı diye hatırlıyorum helal olsun kadına
teşekkür ederim.. bekleriz cnm beraber bakalım hangi bebiş önce geliyo
nasilsiniz arkadaslar? ben taburcu oldum eve geldim ama oğlum yogun bakimda hala. saat 22.00de emzirmeye ve sagdigim sutu goturucem. dua edin nolur buyusun bir
an once.
hazirliklarinizi tamamlayin ne zaman ne olacagi belli degil. kendinizde sikinti olarak ne goruyorsaniz doktorunuza soyleyin hicbir seyi gecistirmeyin. ben doktorun yanina gittim elimde tahlil kagidiyla, 10 dk sonra ameliyathanedeydim bebegim de ben de ölmek üzereymisiz
benim ayaklarim cok sisiyordu ama bu cogu hamilede gorulen bir durum o yuzden doktorlar onemsemiyordu. ama anormal olmaya baslamisti son zamanlarda. bebek de buyumuyordu yazmistim buraya
sonra doktorumu degistirdim gecen hafta, doktor 24 saat birikmis idrar istedi. persembe gunuydu bu, cuma basladim idrar toplamaya. o gun hep tansiyonum yukseldi gece acile gittik nobetci doktor yatis istedi. ben kabul etmedim eve geldim. ertesi sabah da idrari verdim protein cok cok yuksek cikti. doktor tansiyonumu olctu 20-10du. gebelik zehirlenmesi olmus hemen ameliyata aldi.
sonunda kapı süsüme karar verdim kızlar resmini ekliyorum sizce nasıl.isim kısmında çınar yazacak.çerçeveleri de pazartesi sipariş edicem karışık olarak, arkadaş ve akrabalara dağıtıcam.lavanta veya şeker eklemeden küçük keselere koymayı düşünüyorum.
kızlar kızım için Özüm ismini düşünüyoruz sizce nsıl dalga geçerler mi diye korkuyorum.
ben Ankaradaym cnm çok soğuk , evim de buz gbi sırf bebek olcak die bahar boyu ev aradık durduk olmadı nasip deilmş ev bulamadık yüne sardım o yzden sıcak oluyor die.. bu arada ORdu da görev yaptım karadenz soğuğunu blirim yün güzel olur :))Evet orta yolu bulmusun ben demeyi unutmusum sana eylul ekim aylarinda sunger ile idare edicem sonra havalara gore yun yatak yorgan bakriz caresine.memleket nere giresunda gecen sene cok soguk yoktu bakalim bu sene nasil olur
nasilsiniz arkadaslar? ben taburcu oldum eve geldim ama oğlum yogun bakimda hala. saat 22.00de emzirmeye ve sagdigim sutu goturucem. dua edin nolur buyusun bir
an once.
hazirliklarinizi tamamlayin ne zaman ne olacagi belli degil. kendinizde sikinti olarak ne goruyorsaniz doktorunuza soyleyin hicbir seyi gecistirmeyin. ben doktorun yanina gittim elimde tahlil kagidiyla, 10 dk sonra ameliyathanedeydim bebegim de ben de ölmek üzereymisiz
çok beendm ben de bu kapı ssüsünden pembe olanı sipariş verdim bakalım..bunlara karar verdik oğlum için nasıllar????Eki Görüntüle 781473 Eki Görüntüle 781474
ayıcıklı ve bebek arabalı olandan karışık alacam
sırf bu dalga konusu yüzünden bi yıldr hatta çıkarken karar verdiğimz isimden vazgeçiyordum Asel e ASELSAN derler mi filan die boş ver cnm hiç takma istediğin ismi koy Özüm de anlamli bi isim olur bence..kızlar kızım için Özüm ismini düşünüyoruz sizce nsıl dalga geçerler mi diye korkuyorum.
dualarda buluşalım inş.. haberlerini bekliyoruz canım haırlısıyla kolaylıkla atlat inş.. bol bol sütün olsun aç kalmasın inş bebişin hadi hayrlısı..Ve gebelige veda günü gelir catar:)) yarın saat 10da sezeryanla bal kızım badem kızım Zümra ma kavuşma gunum Allah izin ederse. Sizleri kocaman öpüyorum. Dualarinizi esirgemeyin. Heyecan dorukta hazırlıklar tamam. Hadi selametle canlarim.