2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kızım için Özüm ismini düşünüyoruz sizce nsıl dalga geçerler mi diye korkuyorum.

bence çok güzel birde sizin için anlamlı bi isim olmuş.bende asran diye bi isim uydurmuştum anlamı gece ve gündüz demekmiş 2 yıldır çok takmıştım bu isme ama iş ciddiye binince cesaret edemedim , eşimle çınar ismine karar verdik bizde

Allahım sağlıkla kucağını almayı nasip etsin maşallah ismi çok güzel

egelgeç , kayınvalidenin ellerinden öpüyorum, temizliğini de yapmıştı diye hatırlıyorum helal olsun kadına

Son düzenleme:

dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun . benide öyle bir heyecan sardı ki. ''kavuşma ve gebeliğe veda '' ne güzel özetlemişsin.darısı bizim başımıza inşallah

dualarımız senle cnm hadi sağlıkla alırsın inş yavrunu kucağına... toparlanınca okuruz doğum maceranı...

Emoşum sezercik olsak şimdiye derdimiz gazdı süttü ama günleri var demek ki:44:

Ama Az kaldı annesi bakarsın belki aynı gün bile doğurabiliriz :)
Eşimin doğumgünü de 28 ağustos acaba onu mu bekliyor diyorum ayın 21ini geçince başak burcu oluyordu demi acaba bana bir başak erkeği daha mı geliyor yandım yandım
Gün bitmeden doğurmam gerekecek sanırım

egelgeç , kayınvalidenin ellerinden öpüyorum, temizliğini de yapmıştı diye hatırlıyorum helal olsun kadına

Kayınvalideminde annemin de hakları nasıl ödenir bilmiyorum canım ikisi de her gün arayıp menü sayıyorlar akşam yemeğine uğraşna burada yersiniz diye. Ayy maşallah diyeyim hatunlara nazar etmeyeyim mojeli demi

teşekkür ederim.. bekleriz cnm beraber bakalım hangi bebiş önce geliyo

Benimkisi son zaman tembellendi iyice canım 36. Haftam da 1 cm açılmam vardı 2 hafta duramaz dediler ilaç verdiler kullanmadım ona rağmen gezdiriyor beni böyle :)

kızlar dün akşam kasılma olayını dibine kadar yaşadım.en az beş saat karnım inanılmaz kasıldı.bazen korkudan ağlama noktasına geldim.eşim doktora gidelim diye ısrar ediyor ama bende ki korkudan dolayı gitmedim.daha sonra da hafif bel ağrısı oldu geçti ama sabah kalktığımda tekrar bel ağrısı başladı sizce bunlar yalancı sancı dedikleri mi?

hayırlısıyla sağ salim senle bebişin kurtulusun inş.nasıl bir heyecan vardır kimbilir.dualarımız seninle

geçmiş olsun canım, çok şükür ki farkedildi durumun.. benim arkadaşımda yaşamıştı gebelik zehirlenmesi.. gün içinde rahatsızlanıp dr gitmesine rağmen dr anlamamıştı, zor olsa da çok şükür o da atlattı bu durumu..

inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın, dualarımız onunla.

canım allah yardımcın olsun.. tosun kızın zümran dakikalar sonra kucağında olacak.. Allah sağlık sıhhat versin ikinizede..

eskitoprak ve kartanesi hoşgeldiniz kızlar..

egelgeç.. ne güzel anlayışlı bir kayınvaliden var, 41 kere maşallah

mojelicim çok güzeller özellikle kapı süsünü çok beğendim :)

günaydın kızlar artık doğumlar başladı hayırlısıylan hepimiz atlatırız inş ben birtek temizlik kaldı ağırdan geliyorum ben galba

Günaydın Eylül anneleri, bugün kaşıntılarım biraz daha katlanılabilir düzeyde çok şükür , geçmişi okudum herkesin annesi kayınvalidesi ne güzel yanlarında yardımcı oluyorlar, çok kıskandım valla benim kayınvalidem aynı apartmanda olmamıza rağmen gelmedi daha, mayıs ayından beri köyde hiç düşünmüyorlar gelinimiz evde tek , başına bir iş gelir mi diye, 2 domates 2 salatalığın başını bekliyolar köyde ne gerek varsa bu sene bahçe yapmasalar olmuyordu sanki, oğulları da akşama kadar işte aklı evde sürekli beni düşünmüyolar geçtim oğullarınıda düşünmüyolar , annemde zavallım çalışıyor zaten haftasonları temizliğe yine o geliyor ama ona da kıyamıyorum ki... çok dertliyim çok Allahtan çok anlayışlı bir eşim var da elinden gelse hiç iş yaptırmayacak ama o da işten yorgun geliyor, insan kendini çok aciz hissediyor o kadar ağırlaştımki hiç iş yapamıyorum uyuyamıyorum da sizlerden fikir almak istiyorum doğum sonrasına hazırlık olsun diye bişeyler yapıp buzluğa atayım diyorum yavaş yavaş bi şekilde yaparım artık, bir kg kadar yaprak sarıp koydum, biraz da sigara böreği, buzluğa başka ne atabilirim pratik olarak ??? tavsiyeleriniz için şimdiden tşkk..

herkesee günaydın güzel anneler
bugün işyerinde son günüm çok şükür
hayrlısıyla aksam olsunda evıme gıdeyım dıye saate bakıp duruyorum:)

Allah kazasiz belasiz kurtarsin insallah.

Arkadaslar ameliyatı riskli olan bir arkadaş vardı oondan haberi olan var mı

Herkese günaydın arkadaşlar:)

Canım şimdiye sanırım bebişine kavuşman lazım yada ameliyattasın hala, umarım herşey yolunda gider ve güzel kızına bir an önce kavuşursun:)

Evet orta yolu bulmusun ben demeyi unutmusum sana eylul ekim aylarinda sunger ile idare edicem sonra havalara gore yun yatak yorgan bakriz caresine.memleket nere giresunda gecen sene cok soguk yoktu bakalim bu sene nasil olur
ben Ankaradaym cnm çok soğuk , evim de buz gbi sırf bebek olcak die bahar boyu ev aradık durduk olmadı nasip deilmş ev bulamadık yüne sardım o yzden sıcak oluyor die.. bu arada ORdu da görev yaptım karadenz soğuğunu blirim yün güzel olur :))

canım benm nasıl üzüldm geçmiş olsun,, Allah a şükredicek ne çok şeymiz varr inş bi an önce toparlanrsnız..
bunlara karar verdik oğlum için nasıllar????Eki Görüntüle 781473 Eki Görüntüle 781474
ayıcıklı ve bebek arabalı olandan karışık alacam
çok beendm ben de bu kapı ssüsünden pembe olanı sipariş verdim bakalım..

kızlar kızım için Özüm ismini düşünüyoruz sizce nsıl dalga geçerler mi diye korkuyorum.
sırf bu dalga konusu yüzünden bi yıldr hatta çıkarken karar verdiğimz isimden vazgeçiyordum Asel e ASELSAN derler mi filan die boş ver cnm hiç takma istediğin ismi koy Özüm de anlamli bi isim olur bence..

dualarda buluşalım inş.. haberlerini bekliyoruz canım haırlısıyla kolaylıkla atlat inş.. bol bol sütün olsun aç kalmasın inş bebişin hadi hayrlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…