- 2 Nisan 2013
- 146
- 0
herkese günaydın kızlarrr
valla canım ben bişey hazırlamadım çok ta düşünmüyorum sonuçta ilk zamanlar yanımızda birileri olacak benim annem olacak yanımda o da hayatta bana bırakmaz zaten kayınvalidem gelirse yapmaz ondan eminimde artık bir şekilde bebişlerimiz varken yemek yapmayı öğreneceğiz
Günaydın Eylül anneleri, bugün kaşıntılarım biraz daha katlanılabilir düzeyde çok şükür , geçmişi okudum herkesin annesi kayınvalidesi ne güzel yanlarında yardımcı oluyorlar, çok kıskandım valla benim kayınvalidem aynı apartmanda olmamıza rağmen gelmedi daha, mayıs ayından beri köyde hiç düşünmüyorlar gelinimiz evde tek , başına bir iş gelir mi diye, 2 domates 2 salatalığın başını bekliyolar köyde ne gerek varsa bu sene bahçe yapmasalar olmuyordu sanki, oğulları da akşama kadar işte aklı evde sürekli beni düşünmüyolar geçtim oğullarınıda düşünmüyolar , annemde zavallım çalışıyor zaten haftasonları temizliğe yine o geliyor ama ona da kıyamıyorum ki... çok dertliyim çok Allahtan çok anlayışlı bir eşim var da elinden gelse hiç iş yaptırmayacak ama o da işten yorgun geliyor, insan kendini çok aciz hissediyor o kadar ağırlaştımki hiç iş yapamıyorum uyuyamıyorum da sizlerden fikir almak istiyorum doğum sonrasına hazırlık olsun diye bişeyler yapıp buzluğa atayım diyorum yavaş yavaş bi şekilde yaparım artık, bir kg kadar yaprak sarıp koydum, biraz da sigara böreği, buzluğa başka ne atabilirim pratik olarak ??? tavsiyeleriniz için şimdiden tşkk..
valla canım ben bişey hazırlamadım çok ta düşünmüyorum sonuçta ilk zamanlar yanımızda birileri olacak benim annem olacak yanımda o da hayatta bana bırakmaz zaten kayınvalidem gelirse yapmaz ondan eminimde artık bir şekilde bebişlerimiz varken yemek yapmayı öğreneceğiz