Ve gebelige veda günü gelir catar:)) yarın saat 10da sezeryanla bal kızım badem kızım Zümra ma kavuşma gunum Allah izin ederse. Sizleri kocaman öpüyorum. Dualarinizi esirgemeyin. Heyecan dorukta hazırlıklar tamam. Hadi selametle canlarim.
kızlar günaydın
doğuma giden arkadaşımıza geçmiş olsun sağ sağlim kavuşur insallah bebişine.
bugün kontrolüm vardı doktorumuz gün verdi kızım kısmetse hayırlısıyla 9 eylülde bizimle olacak çok mutluyum tam istediğim içime doğan tarih
bebeğim 36 hafta 2400 gr biraz zayıf ama inşallah doğacağı gune kadar kilo alır iyi beslenmen lazım dedi dr.elimde ayaklarımda uyuşmalar vardı onun için magnezyuma başladım.bizden haberler bu kadar şimdilik.birde kızım yüzünü göstermiyordu uzun zamandır bugün görebildim biraz yerleştiği için görünmüyor doktorum top gibi bi burnu var dedi yerim ben onun o burnunu yaakontrollerimizde 1 haftaya düştü artık her hafta gitmem gerekiyormuş işte böylee.....
kısslar nasılsınız cok sıcak yaa dayanamıyorm klima sayesınde saglam elektrk faturası oduyoruz:))dun kızıma sampuan pişik kremi tırnak makası biberon aldık biberonu cam mı aldınız?
bugün buralar sessiz mi ne herkes dinlenmeye çekildi galiba
benim 2 gündür belim agrıyo bugünde ufak ufak kasıklarıma sancı giriyor ama adet sancısı nasıl oluyo hiç bilmiyorum benim hiç agrım olmazdı çünkü böyle igne batırıyolar gibi gelio gidiyo hemen[/QUOTE
Aynen canım belim çok ağrıyor bazen ağrı sırtımada vuruyor. Bayramın ikinci günü çok ağrımıştı bütün gün geçmemişti. Dünde aynısı oldu. Bugünde ara ara ağrılar gelip gelip gidiyor. Bunlar doğumun yaklaştığına dair belirtiler mi acaba. Yada minik sıpalar karnımızda büyüdü vücudumuz taşıyamıyormu artık :))))))
slm hamiş annelerrrr
ben cuma doğrucam halen kızıma isim yok napcaz bilmem babasıyla bir türlü uzlaşamıyoruz
Bence beğendiğiniz bir kaç ismi minik kağıtlara yazıp kura çekin. Pişman olmayacağınız isimleri yazın :)))
Doğumunada çok az kalmış şimdiden Allah kavuştursun, sağlıcakla doğurursun bebeğine kavuşursun inşallah
slm hamiş annelerrrr
ben cuma doğrucam halen kızıma isim yok napcaz bilmem babasıyla bir türlü uzlaşamıyoruz
Evet bir an once dogsunlar fazla buyumeden:))))
kızlar bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı.ebe bana normal doğum ile ilgili bilgi verdi. sizlerle de paylaşmak istedim.doğum esnasında çocuğun kafası çıkana kadar ıkınmak sonrasında da bol nefes alıp vermek gerekiyormuş. eğer ıkınmaya devam edersek bebeğin omuzlarını biz iteklemiş oluyormuşuz ve iki omuz aynı anda çıktığı için yırtıklar oluşuyomuş. eğer ebelere bırakırsak onlar omuzları sırayla çıkardıkları için yırtılmalar olmuyormuş. birde bana göğüs uçlarıma hergün iki kez zeytinyağı sürmemi önerdi doğuma kadar.
Günaydın Kızlaarr
o enerji patlamasının böyle çıkacağını bilseydim totomu devirip yatardım
gece ateşlendim boğazım kaşınmaya başladı 6ya kadar ayaktaydım zar zor uyudum bir de uyandım ki tataaam faranjit olmuşum
internetten araştımalarıma göre adaçayı gargarası en iyisiymiş onu yapacağım inşallah iyi gelir bana da
birde minoset içer yatarım artık
doğuma da az kaldı hemen iyileşsem ya paşa bey gelmedi gelmedi be hastayken de gelmez inşallah..
selam arkadaslar ben leyla bende baya bizamadir sizi takip ediyorum bugune nasipmis araniza katilmak bende 6 eylul de alcam prensesimi kucagima insallah hepinize simdiden allah yardim etsin gercekten su son haftalar gemek bilmiyo..
canim bende internetten okudum gogus uclarina sogani ortadan bolup suyunu suruncede catlamayi onluyomus bunu kaynanamdanda duydun ben yapmaya basladim bile sizlerede tavsiye ederim denemekte fayda var
canim bende internetten okudum gogus uclarina sogani ortadan bolup suyunu suruncede catlamayi onluyomus bunu kaynanamdanda duydun ben yapmaya basladim bile sizlerede tavsiye ederim denemekte fayda var
Günaydın Kızlaarr
o enerji patlamasının böyle çıkacağını bilseydim totomu devirip yatardım
gece ateşlendim boğazım kaşınmaya başladı 6ya kadar ayaktaydım zar zor uyudum bir de uyandım ki tataaam faranjit olmuşum
internetten araştımalarıma göre adaçayı gargarası en iyisiymiş onu yapacağım inşallah iyi gelir bana da
birde minoset içer yatarım artık
doğuma da az kaldı hemen iyileşsem ya paşa bey gelmedi gelmedi be hastayken de gelmez inşallah..
gözün aydın canım benim :)
hayırlı uğurlu olsun tarihiniz canım Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah :)
egelgec geçmiş olsun canım bende aynıyım dün kontrolde doktora söyledim ilaç vermedi gargara vereyim dediama onu bile 1 kere yaptım. bal falan yiyorum
selam arkadaslar ben leyla bende baya bizamadir sizi takip ediyorum bugune nasipmis araniza katilmak bende 6 eylul de alcam prensesimi kucagima insallah hepinize simdiden allah yardim etsin gercekten su son haftalar gemek bilmiyo..
Slmlar herkese ya ben bu koca göbeğimle bile uyumayı başarıom kızlar ne uykucu bi insanım ya bebek doğunca napıcam bilmem
bu soğan olayını bende duymuştum kızlar daha yapmadım ama hergün zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor tavsiye ederim çok çatlıyodu göğüslerim benim şimdi iyi bakalım emzirince nasıl olcaklar...
slm hamiş annelerrrr
dün biz de eylül ismini düşündük ama dediğim gibi özüm ün bizim için bi anlamı da isimlerimizin birleşimi.bir destek de senden aldım sağol canım
O uyuma işini bende guzel becerebiliyom bebis dunyaya geldikten sonra artik nasil yapicam bilmiyommbu sıcakta nasıl beceriyorsam bende çok uyuyorum. Hatta öğlenleri şekerleme bile yapıyorum.