2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence kısa, sade, hoş ve anlamlı bir isim. ne isimler var dalga konusu olacağını hiç düşünmüyorum. benim ismimde özlem ona kalırsa okulda çocuklar hep gözleme derlerdi bahane bulacak olduktan sonra hepsine bulurlar bu çocuk milleti:)
bende kızımın ismini Esma olarak düşündüm nasip olursa o olacak.

teşekkürler canım isim eşim ile benim ilk iki harflerimizin birleşimi.daha ortada bir şey yokken karar vermiştik ama iş ciddiye binince insan tereddüt ediyor. kızımın zor durumda kalmasını istemem afacanlara karşı. Senin kızının ismi de çok güzel.Sen de benim gibi tek isim düşünenlerdensin galiba

teşekkürler canım isim eşim ile benim ilk iki harflerimizin birleşimi.daha ortada bir şey yokken karar vermiştik ama iş ciddiye binince insan tereddüt ediyor. kızımın zor durumda kalmasını istemem afacanlara karşı. Senin kızının ismi de çok güzel.Sen de benim gibi tek isim düşünenlerdensin galiba

bence tereddüt etme seslenmesi bile kulağa hoş gelir düşününce. hem farklı olması güzel şimdi fabrikadan çkma gibi herkes aynı isimleri veriyor. sözde modern olanlardan. ben hayatı boyunca zorluk çekmeyeceği, kısa, kolay, anlamlı bir isim istedim hep. sade olması bana göre en güzeli. hz. esma çok cesaretli yürekli bir kadınmış belkide onun gibi olur kimbilir isim çeker derler. genç kızlığımdan beri aklımdaydı bu isim zaten.

sen de benim gibi yeni katılanlardansın hoşgeldin canım... senin az kalmış kısa zamanda doğum haberini alırız inş. hayırlısıyla

sağol cnm sende hoşgeldin, evet az kaldı hiçbir doğum belirtim yok gayet hafif ve sanki 6 aylık hamile gibiyim bu normalmi acaba nazlı oğlumun hemen gelesi yok galiba...

bence tereddüt etme seslenmesi bile kulağa hoş gelir düşününce. hem farklı olması güzel şimdi fabrikadan çkma gibi herkes aynı isimleri veriyor. sözde modern olanlardan. ben hayatı boyunca zorluk çekmeyeceği, kısa, kolay, anlamlı bir isim istedim hep. sade olması bana göre en güzeli. hz. esma çok cesaretli yürekli bir kadınmış belkide onun gibi olur kimbilir isim çeker derler. genç kızlığımdan beri aklımdaydı bu isim zaten.

sağol canım cesaretlendirdin beni.bir anne olarak en iyi şekilde yetiştirelim kızlarımızı inş. cesaretli düzenli doğru sözlü ve daha nice güzel özelliklerle.

sağol cnm sende hoşgeldin, evet az kaldı hiçbir doğum belirtim yok gayet hafif ve sanki 6 aylık hamile gibiyim bu normalmi acaba nazlı oğlumun hemen gelesi yok galiba...

maşallah sana. ben de bazen işlere dalınca hamileliği unutuyorum. çok ağır geçmiyor zaten benimde. ee bu durum kocişlere yarıyor tabii

Ve gebelige veda günü gelir catar:)) yarın saat 10da sezeryanla bal kızım badem kızım Zümra ma kavuşma gunum Allah izin ederse. Sizleri kocaman öpüyorum. Dualarinizi esirgemeyin. Heyecan dorukta hazırlıklar tamam. Hadi selametle canlarim.

Uyku zamanı... Zor olsa da sol tarafa dönerek uyumaya çalışıyorum.ama yine de her uyandığımda ya sağ tarafta ya da sırt üstü oluyorum.hissettiğim suçluluğu siz düşünün.Herkese iyi geceler.

Ve gebelige veda günü gelir catar:)) yarın saat 10da sezeryanla bal kızım badem kızım Zümra ma kavuşma gunum Allah izin ederse. Sizleri kocaman öpüyorum. Dualarinizi esirgemeyin. Heyecan dorukta hazırlıklar tamam. Hadi selametle canlarim.

Allah yardımcın olsun canım.Dualarımız seninle...Kızını kucağına alınca tüm eylül annelei adına da bir kere kokla...

canım hayırlısıyla yarın güzel kızını kucağına alırsın, allah kolay bir doğum nasip etsin.. ne heyecan vardır şimdi sende:KK52: güzel haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi.

canım benim yaa ne güzel bir gün sizin için bugün sabah olmaz size rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin bebeğinize darısı bizlere artık

Allah kolaylık versin canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın inşaallah, hasret sona eriyor ne mutlu sana:)

Uyku zamanı... Zor olsa da sol tarafa dönerek uyumaya çalışıyorum.ama yine de her uyandığımda ya sağ tarafta ya da sırt üstü oluyorum.hissettiğim suçluluğu siz düşünün.Herkese iyi geceler.
sucluluk duygusu hissetmene gerek yok geçen tv izledim doktor ilk yattigniz zaman solunuza yatin sabah uyandiginizda kendiniz sag yada sirtustu yatarken bulmaniz cok dogal bunun zarari yok dedi.sol tarafa yatma durumunu bu kadar abartmamak gerekiyor diye dusunuyom benim doktorum bana bi kez sol tarafina yat dedi ozaman da ufak bi kan gelmisti benden sadece ozaman yani.tamam elimizden geldigince sola yatalim ama uyandigimizda da sag tarafta bulunca kendimizi suclamayalimm

Insallahh saglkli gine gelicek bir bebis daha.biizim yerimize bi opuver annesii bal kizini

$Cam.jpg $Lokum.jpg $On kapı.jpg

Eklentiler

• $Arka kapı.jpg
    $Arka kapı.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $Filama.jpg
    $Filama.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 48

Songulcum Allah sagsalim kavustursun sizi bebeginle ay uyku yoktur Sana simdi birazda olsa uyumaya calis yorgun dusme. Seni ve minigini optum

Bugün çok iş yaptık bizz
Babada bizi dolaştırmaya götürdü pert olduk dicem ama ben oldum oğlum ittirip duruyor :))

kızlar benim oğluşta son 3 haftadır cumartesileri sancı yapıyor diğer günler pek bişey yok, haftasonu doğacak galiba bizimki :KK9:
cumartesi gecesi hiç düzgün uyuyamadım altıma giydiğim herşey beni sıktı.. bi uyandım iç çamaşırımı değiştirdim, bi uyandım pijama altımı değiştirdim.. giydiğim herşey kasıklarımı fena sıktı ve ağrı yaptı.. soluma yatmaktan yoruldum. sağa dönüyorum oğlum tepiştiriyor, sırt üstü rahatım ama öyle yatmaya da içim sinmiyor, mecbur sola dönüyorum tekrar.. gündüzünde adet olacakmışım gibi belim ağrıdı ara ara. sabah bi uyandım ellerim şiş zor kapanıyor 2 gün devam etti... çok mızmızlandım galiba :44:

Canım artık gelicem diyor seninkide kavuşsan ya bu hafta sonu ne güzel olur demi erken doğmasınlar diye dua ederken gelsin artık diyoruz şimdi de:))

Dogumdan hemenn once anneye deli enerjisi gelirmis. Kac kez dedik dimi o enerjiyi temizlge harcamayin doguma saklayinn diyee ahh ahh ne olcak bu taze annislerin soz dinlemez hallerii :KK1:

Canımm O enerjileri harcamışım iyiki tık yok daha oğlum da hem evim de miss gibi oldu az önce havluları da makineden çıkardım asyım balkondan miss gibi deterjan kokusu geliyor oturuyoruz bizde :))

[QUOTE

Gelen yiyeceğinide getirsin bi zahmet ben bu insanları hiç anlamıyorum bırak zamansız yatıp uyuma isteklerimi bebeğim amiden hareketlense gazımı bile tutamaz oldum hala oturma derdindeler
Bende de aynı dertler oluyorda ondan tepkilendim :KK52:
İnşallah çok yorulmazsın canım

Vallahi bugünden öldüm bittim tuvalet, banyo temizliği evi sil süpür derken akşam olmuş. Başka zaman olsa bende dertlenmezdim ama 9 ayı bitirmişiz şimdiden sonra heran herşey olabilir duruundayken oturma işleri gerçekten bir garip yani:) Aslında kabul etmeme hakkımız var ama onu da yapamıyoruz işte. Ben şu durumumu yaşadıktan sonra nerde hamile kadın görsem elimden geldiğince yardım etme isteğim var yaşayan bilir diycem ama gelenlerde bu durumu yaşamıştır ama çoktan unutmuşlar duruma bakılırsa:):)

Bu herhalde insanların empati kuramamasından kaynaklanıyor sen iki canlısın bide sonuna da geldin iyice akıl var fikir var işte ama kullanmıyor bazıları
Benim kayınvalidem son çocuğunda sabah sancıları başlamış o sancıyla kahvaltı sofrasını hazırlamış çünkü kaynanasıylamkayınbabası orada yiyormuş sofrayı toplamış ebeyi getirmişler doğurmuş bana temizliğe gelecekti üç gün önce kahvaltıyı da beraber yapalım erken gel dedim poğaça açma alıp gelmiş başka birşeyle uğraşma sakın dedi kendi çektiğini ben çekeyim istemiyor Allah razı olsun

Ayy hadi bakalım 20 ağustoslu bir kızımız olacak Rabbim kolaylıkla atlatmanızı sağlasın canım benim dualarımız seninle ve Zümrayla canımm :KK54:

Eskitoprak ve kartanesi hoşgeldiniz iyiki geldiniz
Benim de satıma göre tarihim 1 eylül ama bayadır bekliyorum ben :KK9:
Neyse bana bir satdaş gelmiş birlikte bekleriz artık :21::21:

hadi hayırlısı inşallah. Allah yardımcın olsun canım.

Bugün çok iş yaptık bizz
Babada bizi dolaştırmaya götürdü pert olduk dicem ama ben oldum oğlum ittirip duruyor :))

Canım artık gelicem diyor seninkide kavuşsan ya bu hafta sonu ne güzel olur demi erken doğmasınlar diye dua ederken gelsin artık diyoruz şimdi de:))

Canımm O enerjileri harcamışım iyiki tık yok daha oğlum da hem evim de miss gibi oldu az önce havluları da makineden çıkardım asyım balkondan miss gibi deterjan kokusu geliyor oturuyoruz bizde :))

Bu herhalde insanların empati kuramamasından kaynaklanıyor sen iki canlısın bide sonuna da geldin iyice akıl var fikir var işte ama kullanmıyor bazıları
Benim kayınvalidem son çocuğunda sabah sancıları başlamış o sancıyla kahvaltı sofrasını hazırlamış çünkü kaynanasıylamkayınbabası orada yiyormuş sofrayı toplamış ebeyi getirmişler doğurmuş bana temizliğe gelecekti üç gün önce kahvaltıyı da beraber yapalım erken gel dedim poğaça açma alıp gelmiş başka birşeyle uğraşma sakın dedi kendi çektiğini ben çekeyim istemiyor Allah razı olsun

Benim de satıma göre tarihim 1 eylül ama bayadır bekliyorum ben :KK9:
Neyse bana bir satdaş gelmiş birlikte bekleriz artık :21::21:
bilmiyorum ki canım gelcem mi diyo ki anlamıyorum çünkü başka günler gıkı çıkmıyor.. aslında bende gelsin istiyorum böyle doğum yapanları duyunca bazende beklesin biraz daha diyorum.. bende ki de ne çelişki ama :KK9: songülün benden 1 gün sonra normal tarihi onu da gördüm ne özendim :KK9::KK9: neyse bakalım bekliycez orada kalamayacaklarına göre eninde sonunda gelecekler :KK9:
kayınvalidene maşallah ne güzel düşünmüş.. sen yinede yorma kendini enerjim var diye aras bey için depola bakalım baksana çok hareketli olacak gibi maşallah annesi :nazar::KK1:

X