- 19 Ağustos 2013
- 100
- 0
canım çok çok geçmiş olsun, şükür ki iyisiniz. oğlunda büyür biran önce annesi senin sütünle inşallah en kısa zamanda oğlunla evinize dönersiniz...dualarım sizinle. canım sen de hiç bir belirti yok muydu nasıl bişeydi ki bu ?nasilsiniz arkadaslar? ben taburcu oldum eve geldim ama oğlum yogun bakimda hala. saat 22.00de emzirmeye ve sagdigim sutu goturucem. dua edin nolur buyusun bir
an once.
hazirliklarinizi tamamlayin ne zaman ne olacagi belli degil. kendinizde sikinti olarak ne goruyorsaniz doktorunuza soyleyin hicbir seyi gecistirmeyin. ben doktorun yanina gittim elimde tahlil kagidiyla, 10 dk sonra ameliyathanedeydim bebegim de ben de ölmek üzereymisiz
nasilsiniz arkadaslar? ben taburcu oldum eve geldim ama oğlum yogun bakimda hala. saat 22.00de emzirmeye ve sagdigim sutu goturucem. dua edin nolur buyusun bir
an once.
hazirliklarinizi tamamlayin ne zaman ne olacagi belli degil. kendinizde sikinti olarak ne goruyorsaniz doktorunuza soyleyin hicbir seyi gecistirmeyin. ben doktorun yanina gittim elimde tahlil kagidiyla, 10 dk sonra ameliyathanedeydim bebegim de ben de ölmek üzereymisiz
nasilsiniz arkadaslar? ben taburcu oldum eve geldim ama oğlum yogun bakimda hala. saat 22.00de emzirmeye ve sagdigim sutu goturucem. dua edin nolur buyusun bir
an once.
bunlara karar verdik oğlum için nasıllar????Eki Görüntüle 781473 Eki Görüntüle 781474
ayıcıklı ve bebek arabalı olandan karışık alacam
benim ayaklarim cok sisiyordu ama bu cogu hamilede gorulen bir durum o yuzden doktorlar onemsemiyordu. ama anormal olmaya baslamisti son zamanlarda. bebek de buyumuyordu yazmistim buraya
sonra doktorumu degistirdim gecen hafta, doktor 24 saat birikmis idrar istedi. persembe gunuydu bu, cuma basladim idrar toplamaya. o gun hep tansiyonum yukseldi gece acile gittik nobetci doktor yatis istedi. ben kabul etmedim eve geldim. ertesi sabah da idrari verdim protein cok cok yuksek cikti. doktor tansiyonumu olctu 20-10du. gebelik zehirlenmesi olmus hemen ameliyata aldi.
bunlara karar verdik oğlum için nasıllar????Eki Görüntüle 781473 Eki Görüntüle 781474
ayıcıklı ve bebek arabalı olandan karışık alacam
Yalanci sanci gercek sanci yasayip acil doktora giden guzel anneler giderken uzerinze ne giydiniz yada ne gimeyi tavsiye edersiniz bizlere etek mi pantolan tunik mi
Ay sankim aklimi okudun canim ya Ben elbise uygun olur die dusunup carsidan onu dugmeli baktim aka istedigim gibi bulamadim artik aldigimiz herseyi dugmeli bakmaliyiz malum emzircez 2 scene kadar
an once.
bence çok güzelmiş canım
benim ayaklarim cok sisiyordu ama bu cogu hamilede gorulen bir durum o yuzden doktorlar onemsemiyordu. ama anormal olmaya baslamisti son zamanlarda. bebek de buyumuyordu yazmistim buraya
sonra doktorumu degistirdim gecen hafta, doktor 24 saat birikmis idrar istedi. persembe gunuydu bu, cuma basladim idrar toplamaya. o gun hep tansiyonum yukseldi gece acile gittik nobetci doktor yatis istedi. ben kabul etmedim eve geldim. ertesi sabah da idrari verdim protein cok cok yuksek cikti. doktor tansiyonumu olctu 20-10du. gebelik zehirlenmesi olmus hemen ameliyata aldi.
merhaba eylül anneleri, bu sıcaklar beni öldürecek sanırım oturduğum yerde ter atıyorum resmen sürekli yorgun ve halsizim kalkıp çamaşırları makinaya atmaya bile üşeniyorum, ancak akşam serinliği düşünce biraz işlerimi görebiliyorum, sizlere bir şey danışacağım genital bölge kaşıntısı beni mahvediyor, heryerde sivilce çıktı ama nasıl bir kaşıntı anlatamam sabaha kadar kaşıntıdan uyuyamıyorum doktor geçen hafta idrar tahlilinde iltihaplanma olduğunu söyledi, atibiyotik fitil ve canesten diye bir krem verdi, kullanıyorum ama hiçbir faydası yok, ne olur bir akıl verin, şu an en büyük derdim kaşıntımbir an önce doğursam hiç fena olmayacak
an once.
Kızlar aylardır takip edip aranıza yeni katılanlardan biri de benim rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
kızlar kızım için Özüm ismini düşünüyoruz sizce nsıl dalga geçerler mi diye korkuyorum.