Yaa bu doktorlar zaten kafamızı karıştırıyorlar hep ben 3 farklı doktora göründüm birinin dediği diğerini tutmadı hiç kendi doktoruma inandım gidiyoruz öyle bakalım :)
Bende onceden baska bı hastaneye gıdıyodum ama bu doktorumdan memnunum bılgılı uzman bı doktor
Belkıde ona cok ınandıgım guvendıgım ıcın sabırsızlandım bu kadar
Güvenmek önemli canım bende güveniyorum ama eşim de diyorki e seninki doktorda ötekiler kasapmı onlarda doktor bilmiyorum bakalım doğunca belli olacak kimmiş haklı olan
Evı supur sıl toz sonra kendım dus aldım banyo temızlıgı faln derken anca yenı oturdum oturdugum anda kızım hıckırmaya basladı sımdıde nasıl oynuyor alt tarafımada baskı uyguluyor sankı
Kolay gelsin canımm
Bende işleri yaptım bi deli enerjisi geldi yine sil süpür toz al derken vakit geçti oğlum artık otur dedi şimdi onu kandırıyorum :) azıcık dinlenelim bulaşık makinesini boşaltmaya gideceğiz :)
Kizlarr moralimm cok bozulduu kizimin bebisinn besigi anneannesi aldi beraber aldik ama bi anda sadece rengine bayilmistim ama simdi pisman oldum yan ortuleri cikmiyor yorgani yikanmiyor kiliflo degilmiss offf
Çözüm bulamazsan inşallah değiştirirler canım
bugün kontrolümüz vardı.nst ve alt muayenede herhangi bir sorun çıkmadı.sadece 1cm açılma varmış.
boyuna kasılmalarım oluyor adet sancısıda sürekli var ama daha zamanımız var demek ki bekleyeceğiz artık.
ama kızımız aşağı inmiş doktor öyle dedi.inmişse neden hiç açılmamış onuda anlamadım yaa.
öyle işte bizde bi gelişme yok anlıcanız.
Hayırlı zamanda alırsın inşallah kucağına bi bekledikleri vardır muhakkak canım
bu halimle yarın çoluklu çocuklu 10 civarında misafir gelecek oturmaya. evi sil süpür hazırlık yap halim kalmadı
bu gidişle yarın onların yanında sancım tutmazsa iyidir:)
Gelen yiyeceğinide getirsin bi zahmet ben bu insanları hiç anlamıyorum bırak zamansız yatıp uyuma isteklerimi bebeğim amiden hareketlense gazımı bile tutamaz oldum hala oturma derdindeler
Bende de aynı dertler oluyorda ondan tepkilendim
İnşallah çok yorulmazsın canım
40.haftayı bekler dediğim oğlum sanki gelmeye niyetleniyor artık.bu gün kendimi iyi hissetmiyorum adet sancısı çekiyorum resmen ayaklarım tutmuyo oraya kadar vuruyo ağrı.geçen hafta 87 kiloyken 85 lere düştüm,ishalim bu gün ki 1 eylül deki arkadaşların takviminde yazıyo ''Gerçek doğum kasılmalarına bazen ishal eşlik eder'' diye.karnım 1 hafta önce aşağı inmişti şimdi daha belirgin şekilde aşağıya indi göğsümün altından 5 parmak aşağıda nerdeyse.geçenlerde arethusa demişti 4 parmaktan sonra doğum yaklaşmış demekmiş.yani bende kaptırdım artık kendimi doğurmak istiyorum . eşimde az önce işe gitti gece 3 te gelecek bu hafta böyle bakalım evde yalnızım kayınvalidem alt katta.çarşamba doktora gidicem.heyecan dorukta
Ayyy var var sende de birşeyler canımm Rabbim hayırlısını versin gelcem derse tutamazsın annesi sağlıcakla kavuşursunuz inşallah