2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim oğluşta son 3 haftadır cumartesileri sancı yapıyor diğer günler pek bişey yok, haftasonu doğacak galiba bizimki
cumartesi gecesi hiç düzgün uyuyamadım altıma giydiğim herşey beni sıktı.. bi uyandım iç çamaşırımı değiştirdim, bi uyandım pijama altımı değiştirdim.. giydiğim herşey kasıklarımı fena sıktı ve ağrı yaptı.. soluma yatmaktan yoruldum. sağa dönüyorum oğlum tepiştiriyor, sırt üstü rahatım ama öyle yatmaya da içim sinmiyor, mecbur sola dönüyorum tekrar.. gündüzünde adet olacakmışım gibi belim ağrıdı ara ara. sabah bi uyandım ellerim şiş zor kapanıyor 2 gün devam etti... çok mızmızlandım galiba :44:

kızlar oğluma bebek şekeri yaptırmak istiyorum resmini yolluyorum . yorumunuz nedir nasıl ???Eki Görüntüle 781340
Canım bayldm cok güzel güle güle dagit inş ben de cubuklu olanlardan aldm bkalim))

Bu arada bebegm icin yün yatak yaptrdim evim soguk oluyor yorgani yastgi da yün cok zararli oldguna dair bi seyler duyan var mi soradn aklm karsti hanmlar szler ne yaptniz

Son düzenleme:
Dogumdan hemenn once anneye deli enerjisi gelirmis. Kac kez dedik dimi o enerjiyi temizlge harcamayin doguma saklayinn diyee ahh ahh ne olcak bu taze annislerin soz dinlemez hallerii

Cok zararlidir diye bisey okumadim yun icin ama ilk aylarda yun yataklarin hafizasi oldugunu vucudun seklini alacagini buda bebek icin pek uygun olmayacagini ilk haftalarda sunger yatak oneriyorlarmis..dun aksam alisveris yaparken fermuarli kalin battaniyeler gordum ilk aylarda yatiriken onu kullanmayi dusunuyom bebegin hareketini kisitlar uyurken diye bi dusuncem var bakalim

hani erkek ya acaba dedim. bi de biberonlu bebekli bişey mi olsa

karar vermek zor bende aylardır kapı süsüyle magnetli çerçeve bakıyodum daha cuma günü netleştirebildim bu gün sipariş verdim bakalım.

en yakın arkadaşımda hamile benden 5 gün önde.çarşamba günü nışanı geldi 3 cm açıklığı vardı hala doğuramadı onu görünce benimde ümitlerim tükeniyor sıranı bekle diye

tşkler canım sünger yatak da hediye etmşlerdi olmazsa onunla başlarım kış aylarnda braz büyüynce yün yatağımıza geçerizz.. inş bebişlerimize kavuşalım vakti zamanında (tez zamanda ))

tşkler canım sünger yatak da hediye etmşlerdi olmazsa onunla başlarım kış aylarnda braz büyüynce yün yatağımıza geçerizz.. inş bebişlerimize kavuşalım vakti zamanında (tez zamanda ))
Evet orta yolu bulmusun ben demeyi unutmusum sana eylul ekim aylarinda sunger ile idare edicem sonra havalara gore yun yatak yorgan bakriz caresine.memleket nere giresunda gecen sene cok soguk yoktu bakalim bu sene nasil olur

Ben valla pamuk yatak yaptırdım bilmiyorum hata mı ettim, annem beni pamukta büyütmüş hiçte bir problemim yok:) yatağın üstüne bişiler koyup pofudukluğunu aldıkmı tamamdır diye düşünüyorum:) ya ne zor işlermiş bu işler

merhaba eylül anneleri sizi takip edip bilgilenmek çok güzeldi üye olup paylaşımda bulunmak daha da güzel olur diye düşündüm artık ben de varım

merhaba eylül anneleri sizi takip edip bilgilenmek çok güzeldi üye olup paylaşımda bulunmak daha da güzel olur diye düşündüm artık ben de varım

Hosgeldin canim keske daha once gelseydin biz burda cok guzel ark.kurduk nerdesin bebegin kiz mi erkek mi sagliginiz iyimi hazirliklar bitti mi gamma sordum

Yalanci sanci gercek sanci yasayip acil doktora giden guzel anneler giderken uzerinze ne giydiniz yada ne gimeyi tavsiye edersiniz bizlere etek mi pantolan tunik mi

Yalanci sanci gercek sanci yasayip acil doktora giden guzel anneler giderken uzerinze ne giydiniz yada ne gimeyi tavsiye edersiniz bizlere etek mi pantolan tunik mi

Ay sankim aklimi okudun canim ya Ben elbise uygun olur die dusunup carsidan onu dugmeli baktim aka istedigim gibi bulamadim artik aldigimiz herseyi dugmeli bakmaliyiz malum emzircez 2 scene kadar

Ay sankim aklimi okudun canim ya Ben elbise uygun olur die dusunup carsidan onu dugmeli baktim aka istedigim gibi bulamadim artik aldigimiz herseyi dugmeli bakmaliyiz malum emzircez 2 scene kadar

Elbise iyi olur ama hastaneye gittigimizde nst ye baglanirken nasil olur yada herturlu ne giyersek giyelim biyer gelicek cibildakmi kalcaz ayyy kafami kurcalayip duruyor bugun.emzirme isine gelice harbiden benim dugmeli tek bir tunigim var dogumdan sonra gene masraf cikti herife

canım ben sizleri sürekli takip ettiğim için sanki hepinizi yakından tanıyor gibiyim şimdi de biraz kendimi tanıtayım 33+4 haftalık hamileyim. aslında doğumum ekimin başında ama ben eylülde olacağını düşünüyorum. bebeğim kız olacak. ilk bebişimiz. çok heyecan verici bi duyguymuş ve çok güzelmiş hamilelik.Umarım hepimiz bu güzel süreci en güzel şekilde bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alarak bitiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…