2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeğimin uyku setini yıkıyorum da, siz yan koruma kenarlıkları attınız mı makineye? fermuarlı kılıflı yapmışlar acaba sadece kılıfı mı yıkasam? korkuyorum kenarlıklar deforme olur diye :26:

valla ben koruma kenarlarını ve yorganı yıkamadım, sadece kılıfları yıkadım,ütüledim. Şahsen tedirgin oldum onları yıkamaya, bide dedim kendi kendime fazlada titiz olmamak lazım, hangimiz bu şartlarda doğduk büyüdük ki:)

kizlarin yarin sezeryanla bebisim geliyor insallah.daha once de yazmistim bi takim problemler var bebekte de bende de biraz riskli bir ameliyat olucak.sizlerin dualarini istiyorum.insallah sag salim atlatip gelirim.en kisa surede sizlere yazarim...

beklenen gün geldi çattı senin için ne güzel yarın bebeğine kavuşacaksın allahın izniyle.kötü şeyleri hiç düşünme tadını çıkar bence doktoruna güven.bende artık çok sabırsızlanmaya başladım biran önce gelsin istiyorum,eşim 3 haftadır izindeydi bekledik ama gelen giden yok

ben yıkamadım canım, ama yıkarken sadece kılıflarını yıkayacagım içindeki süngerler yıkayınca bozulabilir.

Canım yaa o doğum sıkıntısı bende de var her ne kadar bebişimize kavuşucaz desek de can tatlı benimde elim ayağım kesiliyor heyecandan çok korkuyorum 27.de doğum tarihim belli olacak...

benmde 27 sınde dogum tarıhı bellı olacak:))))hakkımızda hayrlısı olsn artk

Merhaba kızlaar inşallah bu hafta doğururum artık :))
Geceden beti çatı kemiklerim çok ağrıyor kasılmayla adım atmak bile zor oluyor
Sanki regl günüm gelmiş te olamıuormuşum gibi bir sancım var bi de orası çok kaşınıyor
Anneme sordum genişlmeme açılma oldukça kaşınırmış
Demlenmiş çayı soğut onunla yıka dedi çayı demliyorum şimdi

sevgili annişler bebeğim hala dönmedi konuşuyorum dön kızım dön kızım diye ama tık yok ancak böbreğime çalışıyor,kum torbası sandı galiba benım yaramaz kızım:)) acaba ne zamana kadar döner gerçi doktorcuğum duruma biraz umutsuz bakıyor, yeri daraldı imkansız değil ama zor artık diyor, hayırlısı deyip menü de ne varsa kabul edecez napalım:))

kızlar bır konuda goruslerınıı merak edıyorum .bebeğımın 3 boyutlu yanı renklı resmını bır kere 6 aylıkken gorduk.sonra hep sıyah beyaz. malum sıyah beyazda pek suratı anlaşılmıyor. ben tekrar uç boyutluda rennklıde kızımı göreyım hatıra kalsın dıyorum ama randevu verdıklerı tarıh 27 ağustos.ve ucretı 135 tl.başka hastanelerde aradım durum farklı değl.acaba yaptırsammı hatıramı kalsın kızımın yuzunu doğmadan göreyımmı yoksa 27 ağustos cok gec ve cok para zaten doğum bu kadar yakınken yaptırmasammı.sızlerde durum nasıl. bebeğınızın renklı fotosu kaç tane var elınızde

3 boyutlu resim icin mi 135 lira alıyorlar orasını tam olarak anlayamadım..bende 6,ayda bebişimizin renkli resmi olsun diye özele gittim bebişimde yüzünü gösterince renkli resmini aldık hemde muayene olduk artı bir para vermedik.bana göre bir tanesi yeterli zaten dooğuma ne kaldı artık doğunca cekersin bol bol resmini,,elindeki fotoya bişey olur fazla bulunsun istiyorsan elindeki fotoyu renkli baskı yapan yerlerde coğaltabilirsin yada fotoğrafcıda.bana göre biraz fuzuli fazlası

Bende kızımın fotosu hiç yok.. iki kere denedik, birinde elleriyle kapattı, diğerinde de yüzü içe dönüktü cekemedik bir türlü.. bence o kadar paraya da değmez artık, doğma zamanları çok yaklaştı :))

bana doktorkm 37ye kadr pozısyonu degısebılır ama sonra aynı kalır gıbı bısey demıstı bence daha vakıt var
benmde son ıkı kontrolde beebegın bası asagıdaydı en son 32de gıttım
sımdı nıyeyse yukarıda gıbı gelıyor
gogsumun altında agrı hıssedıyorum acaba döndu de basımı orada bılemıyorum

canım merak etme benim kızda öyleydi 35 in sonunda gittim dönmeye başlamış bide benim doktor 37. haftaya kadar döner vakti var annesi demişti bırak takılsın demişti :) bide biraz dinlenmek gerekiyomuş bebeğin yerleşmesi için yarım saatten fazla yürüme sola dönük yat bebeğin yerleşsin dedi

merhaba eylül anneleri, bu sıcaklar beni öldürecek sanırım oturduğum yerde ter atıyorum resmen sürekli yorgun ve halsizim kalkıp çamaşırları makinaya atmaya bile üşeniyorum, ancak akşam serinliği düşünce biraz işlerimi görebiliyorum, sizlere bir şey danışacağım genital bölge kaşıntısı beni mahvediyor, heryerde sivilce çıktı ama nasıl bir kaşıntı anlatamam sabaha kadar kaşıntıdan uyuyamıyorum doktor geçen hafta idrar tahlilinde iltihaplanma olduğunu söyledi, atibiyotik fitil ve canesten diye bir krem verdi, kullanıyorum ama hiçbir faydası yok, ne olur bir akıl verin, şu an en büyük derdim kaşıntım bir an önce doğursam hiç fena olmayacak

Evı supur sıl toz sonra kendım dus aldım banyo temızlıgı faln derken anca yenı oturdum oturdugum anda kızım hıckırmaya basladı sımdıde nasıl oynuyor alt tarafımada baskı uyguluyor sankı

benim dr renkli görüntü verme imkanı var ama kızım sürekli yüzünü saklıyor, 16.haftadan beri renklide net görüntü alamadık, ayrıntılı usg de bile tam gösteremedi dr. bu bebişlerin işi belli olmaz göstermezse yüzünü boşa gider paran.. ama özel muayene bulup daha ucuza mal edebilirsen git şansını dene.. yine de içimde kalmasın diyosan 135 tl için hevesini kursağında bırakma..

Kizlarr moralimm cok bozulduu kizimin bebisinn besigi anneannesi aldi beraber aldik ama bi anda sadece rengine bayilmistim ama simdi pisman oldum yan ortuleri cikmiyor yorgani yikanmiyor kiliflo degilmiss offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…