kızlar bebeğimin uyku setini yıkıyorum da, siz yan koruma kenarlıkları attınız mı makineye? fermuarlı kılıflı yapmışlar acaba sadece kılıfı mı yıkasam? korkuyorum kenarlıklar deforme olur diye :26:
kizlarin yarin sezeryanla bebisim geliyor insallah.daha once de yazmistim bi takim problemler var bebekte de bende de biraz riskli bir ameliyat olucak.sizlerin dualarini istiyorum.insallah sag salim atlatip gelirim.en kisa surede sizlere yazarim...
kızlar bebeğimin uyku setini yıkıyorum da, siz yan koruma kenarlıkları attınız mı makineye? fermuarlı kılıflı yapmışlar acaba sadece kılıfı mı yıkasam? korkuyorum kenarlıklar deforme olur diye :26:
Canım yaa o doğum sıkıntısı bende de var her ne kadar bebişimize kavuşucaz desek de can tatlı benimde elim ayağım kesiliyor heyecandan çok korkuyorum 27.de doğum tarihim belli olacak...
Inşallah sağlıkla atlatirsiniz, dualarimiz tabi ki sen ve yavrunla.. kismetse yarın bebeğin kollarında tüm bi sıkıntılardan arınmış olacaksin, şimdiden geçmiş olsun
Canım kendini strese sokma onlar zamanını bilir gerçi bende çok yoruldum artık ama hamileliğimin son son tadını çıkarmaya çalışıyorum bol bol fotoğraf çekiyorum ve bebek uyku düzenleri ve bakımıyla ilgili yazılar okuyorum
ya ben zaten beklıyordum daha haftası gunu var dıye sonra doktor o bu hafta gelır deyınce bıde lekelenme oldugunu soledıkten sonra sancını bekle falan deyınce ben heycan yaptım hadı ne zaman gelcek falan dıye yoksa vaktı ne zamansa o zaman gelıcek elbet
Yaa bu doktorlar zaten kafamızı karıştırıyorlar hep ben 3 farklı doktora göründüm birinin dediği diğerini tutmadı hiç kendi doktoruma inandım gidiyoruz öyle bakalım :)
kızlar meraba ben perşembe günü izne ayrıldım evimde netim olmadığı için takip edemiyorum...buğünde paramı almaya geldim ama yine yok...perşembe günü doktora gittiğimde kızım 2454 gr 47 cm çıktı bayağı büyümüşüz...bu arada dönmüş doktorum 15 inden sonra bekleyecez dedi...bizden bu kadar doğuran arkadaşlar varmı bilmiyorum geçmişi okuyamadım herkese iyi günler...
Gözün aydın canım inşallah evde daha rahatsındır ama şu adamlar hala nasıl paranı vermediler neyse sen peşlerini bırakma sakın mecbur verecekler maşallah bebişe de büyümüş ne güzel :))
Ben makinaya attım canım herşeyini korumalar da dahil cold modda yıkadım mis gibi oldular odasının önünden geçerken ne güzel dalin dalin kokuyorr
kızlar bır konuda goruslerınıı merak edıyorum .bebeğımın 3 boyutlu yanı renklı resmını bır kere 6 aylıkken gorduk.sonra hep sıyah beyaz. Malum sıyah beyazda pek suratı anlaşılmıyor. Ben tekrar uç boyutluda rennklıde kızımı göreyım hatıra kalsın dıyorum ama randevu verdıklerı tarıh 27 ağustos.ve ucretı 135 tl.başka hastanelerde aradım durum farklı değl.acaba yaptırsammı hatıramı kalsın kızımın yuzunu doğmadan göreyımmı yoksa 27 ağustos cok gec ve cok para zaten doğum bu kadar yakınken yaptırmasammı.sızlerde durum nasıl. Bebeğınızın renklı fotosu kaç tane var elınızde
Merhaba kızlaar inşallah bu hafta doğururum artık :))
Geceden beti çatı kemiklerim çok ağrıyor kasılmayla adım atmak bile zor oluyor
Sanki regl günüm gelmiş te olamıuormuşum gibi bir sancım var bi de orası çok kaşınıyor
Anneme sordum genişlmeme açılma oldukça kaşınırmış
Demlenmiş çayı soğut onunla yıka dedi çayı demliyorum şimdi
KIZ SEN HALEN DOĞURMADIN MIYaa bu doktorlar zaten kafamızı karıştırıyorlar hep ben 3 farklı doktora göründüm birinin dediği diğerini tutmadı hiç kendi doktoruma inandım gidiyoruz öyle bakalım :)
Gözün aydın canım inşallah evde daha rahatsındır ama şu adamlar hala nasıl paranı vermediler neyse sen peşlerini bırakma sakın mecbur verecekler maşallah bebişe de büyümüş ne güzel :))
Ben makinaya attım canım herşeyini korumalar da dahil cold modda yıkadım mis gibi oldular odasının önünden geçerken ne güzel dalin dalin kokuyorr
kızlar bır konuda goruslerınıı merak edıyorum .bebeğımın 3 boyutlu yanı renklı resmını bır kere 6 aylıkken gorduk.sonra hep sıyah beyaz. malum sıyah beyazda pek suratı anlaşılmıyor. ben tekrar uç boyutluda rennklıde kızımı göreyım hatıra kalsın dıyorum ama randevu verdıklerı tarıh 27 ağustos.ve ucretı 135 tl.başka hastanelerde aradım durum farklı değl.acaba yaptırsammı hatıramı kalsın kızımın yuzunu doğmadan göreyımmı yoksa 27 ağustos cok gec ve cok para zaten doğum bu kadar yakınken yaptırmasammı.sızlerde durum nasıl. bebeğınızın renklı fotosu kaç tane var elınızde
sevgili annişler bebeğim hala dönmedi konuşuyorum dön kızım dön kızım diye ama tık yok ancak böbreğime çalışıyor,kum torbası sandı galiba benım yaramaz kızım:)) acaba ne zamana kadar döner gerçi doktorcuğum duruma biraz umutsuz bakıyor, yeri daraldı imkansız değil ama zor artık diyor, hayırlısı deyip menü de ne varsa kabul edecez napalım:))
sevgili annişler bebeğim hala dönmedi konuşuyorum dön kızım dön kızım diye ama tık yok ancak böbreğime çalışıyor,kum torbası sandı galiba benım yaramaz kızım:)) acaba ne zamana kadar döner gerçi doktorcuğum duruma biraz umutsuz bakıyor, yeri daraldı imkansız değil ama zor artık diyor, hayırlısı deyip menü de ne varsa kabul edecez napalım:))
Merhaba kızlaar inşallah bu hafta doğururum artık :))
Geceden beti çatı kemiklerim çok ağrıyor kasılmayla adım atmak bile zor oluyor
Sanki regl günüm gelmiş te olamıuormuşum gibi bir sancım var bi de orası çok kaşınıyor
Anneme sordum genişlmeme açılma oldukça kaşınırmış
Demlenmiş çayı soğut onunla yıka dedi çayı demliyorum şimdi :
canım benim yaa inşallah sağ salim doğumun gerçekleşir kavusursunuz bebeğinize bu sefer sinyaller geliyorum der gibi inşallah
Yaa bu doktorlar zaten kafamızı karıştırıyorlar hep ben 3 farklı doktora göründüm birinin dediği diğerini tutmadı hiç kendi doktoruma inandım gidiyoruz öyle bakalım :)
Bende onceden baska bı hastaneye gıdıyodum ama bu doktorumdan memnunum bılgılı uzman bı doktor
Belkıde ona cok ınandıgım guvendıgım ıcın sabırsızlandım bu kadar
kızlar bır konuda goruslerınıı merak edıyorum .bebeğımın 3 boyutlu yanı renklı resmını bır kere 6 aylıkken gorduk.sonra hep sıyah beyaz. malum sıyah beyazda pek suratı anlaşılmıyor. ben tekrar uç boyutluda rennklıde kızımı göreyım hatıra kalsın dıyorum ama randevu verdıklerı tarıh 27 ağustos.ve ucretı 135 tl.başka hastanelerde aradım durum farklı değl.acaba yaptırsammı hatıramı kalsın kızımın yuzunu doğmadan göreyımmı yoksa 27 ağustos cok gec ve cok para zaten doğum bu kadar yakınken yaptırmasammı.sızlerde durum nasıl. bebeğınızın renklı fotosu kaç tane var elınızde