2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hazırlıklarım konusunda şunları yaptım. Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim. Kendi hazırlıklarım da tamam. Bebeğin uyku setini yeni aldım. Onu yıkayıp ütülemem gerekiyor.(gerçi meraktan yıkamadan serdim beşiğine hergün eşimle girip çıkıp bakıyoruz) Biberonlarını kaynatmam gerekiyor.Sonraaaa tabiki onları çantamıza koymak gerekiyor.Çoğunuza göre vaktim biraz daha çok hazırlarız inşallah

nasilsiniz arkadaslar? ben taburcu oldum eve geldim ama oğlum yogun bakimda hala. saat 22.00de emzirmeye ve sagdigim sutu goturucem. dua edin nolur buyusun bir
an once.
hazirliklarinizi tamamlayin ne zaman ne olacagi belli degil. kendinizde sikinti olarak ne goruyorsaniz doktorunuza soyleyin hicbir seyi gecistirmeyin. ben doktorun yanina gittim elimde tahlil kagidiyla, 10 dk sonra ameliyathanedeydim bebegim de ben de ölmek üzereymisiz

nasilsiniz arkadaslar? ben taburcu oldum eve geldim ama oğlum yogun bakimda hala. saat 22.00de emzirmeye ve sagdigim sutu goturucem. dua edin nolur buyusun bir
an once.
hazirliklarinizi tamamlayin ne zaman ne olacagi belli degil. kendinizde sikinti olarak ne goruyorsaniz doktorunuza soyleyin hicbir seyi gecistirmeyin. ben doktorun yanina gittim elimde tahlil kagidiyla, 10 dk sonra ameliyathanedeydim bebegim de ben de ölmek üzereymisiz
canım çok çok geçmiş olsun, şükür ki iyisiniz. oğlunda büyür biran önce annesi senin sütünle inşallah en kısa zamanda oğlunla evinize dönersiniz...dualarım sizinle. canım sen de hiç bir belirti yok muydu nasıl bişeydi ki bu ?

Cook gecmis olsun hangi sikayetle gitmistin ki dooktora bu denli mudahale edildi=
Rabbim acil sifalar versin...

an once.

an once.

canım benim yaa rabbim korumuş sizleri inşallah bebeğinde toparlar da evinize hep beraber dönersiniz canım

bunlara karar verdik oğlum için nasıllar???? $AHSAP-FIGURLU-BEBEK-SEKERI__90906378_0.jpg $BEBEK-KAPI-SUSU-PUSETLI-Kargo-Dahil__91779544_0.jpg
ayıcıklı ve bebek arabalı olandan karışık alacam

Son düzenleme:
benim ayaklarim cok sisiyordu ama bu cogu hamilede gorulen bir durum o yuzden doktorlar onemsemiyordu. ama anormal olmaya baslamisti son zamanlarda. bebek de buyumuyordu yazmistim buraya
sonra doktorumu degistirdim gecen hafta, doktor 24 saat birikmis idrar istedi. persembe gunuydu bu, cuma basladim idrar toplamaya. o gun hep tansiyonum yukseldi gece acile gittik nobetci doktor yatis istedi. ben kabul etmedim eve geldim. ertesi sabah da idrari verdim protein cok cok yuksek cikti. doktor tansiyonumu olctu 20-10du. gebelik zehirlenmesi olmus hemen ameliyata aldi.

benim ayaklarim cok sisiyordu ama bu cogu hamilede gorulen bir durum o yuzden doktorlar onemsemiyordu. ama anormal olmaya baslamisti son zamanlarda. bebek de buyumuyordu yazmistim buraya
sonra doktorumu degistirdim gecen hafta, doktor 24 saat birikmis idrar istedi. persembe gunuydu bu, cuma basladim idrar toplamaya. o gun hep tansiyonum yukseldi gece acile gittik nobetci doktor yatis istedi. ben kabul etmedim eve geldim. ertesi sabah da idrari verdim protein cok cok yuksek cikti. doktor tansiyonumu olctu 20-10du. gebelik zehirlenmesi olmus hemen ameliyata aldi.

geçmiş olsun canım tansiyonun inanılmaz yükselmiş ucuz kurtulmuşsunuz.inş. bebişinde en yakın zamanda sağ salim yanında olur.

Yalanci sanci gercek sanci yasayip acil doktora giden guzel anneler giderken uzerinze ne giydiniz yada ne gimeyi tavsiye edersiniz bizlere etek mi pantolan tunik mi

canım ben gittiğimde normal hamile pantolonumu giydim hastanede alttan muayene esnasında etek gibi bişey giydirdikleri için sıkıntı olmuyo senin hastanende de benzer uygulama varsa zaten giydiğinin önemi yok bence

Ay sankim aklimi okudun canim ya Ben elbise uygun olur die dusunup carsidan onu dugmeli baktim aka istedigim gibi bulamadim artik aldigimiz herseyi dugmeli bakmaliyiz malum emzircez 2 scene kadar

bende dün bir elbise beğendim boydan harikaydı doğum sonrası giymek için ama maalesef alamadım önden düğmeli olmadığı için :KK43:

an once.

çok geçmiş olsun cnm allahbeterinden korusun inbşallah rabbbimin izniyele bebeğini kucağına sağlıcakla alırsın dualarımız seninle cnm üzme kendini morelini yüksek tut özellikle bebişine verdiğin sütü moralle sağ oda annesinden güç alsın:)

canım Allah ım bebeğini sana bağışlamış iyi ki başka bir doktora görünmüşsün sen üzme kendini birkaç haftaya inşallah baya toparlar annesi unutursun bu günleri

merhaba eylül anneleri, bu sıcaklar beni öldürecek sanırım oturduğum yerde ter atıyorum resmen sürekli yorgun ve halsizim kalkıp çamaşırları makinaya atmaya bile üşeniyorum, ancak akşam serinliği düşünce biraz işlerimi görebiliyorum, sizlere bir şey danışacağım genital bölge kaşıntısı beni mahvediyor, heryerde sivilce çıktı ama nasıl bir kaşıntı anlatamam sabaha kadar kaşıntıdan uyuyamıyorum doktor geçen hafta idrar tahlilinde iltihaplanma olduğunu söyledi, atibiyotik fitil ve canesten diye bir krem verdi, kullanıyorum ama hiçbir faydası yok, ne olur bir akıl verin, şu an en büyük derdim kaşıntım :KK43: bir an önce doğursam hiç fena olmayacak :KK43:

Benim de bir ara böyle bi sıkıntım olmuştu. Doktorum bi ilaç vermişti, baya bi onu kullandım, ama bir gün iyiysem, ertesi günü felaket bi kaşıntı vardı . Sonra burada bir arkadaş sirkeli su ile yıkadığını (daha doğrusu taharetlendiğini :KK17:) yazmıştı. Hemen denedim, her tuvalete girdiğimde devam ettim. Allah'a çok şükür bir iki gün içinde hiç bi kaşıntı kalmadı, bir daha da tekrarlamadı:nazar: Sen de bi dene istersen, inşallah sana da faydası olur :KK34:

an once.

Öncelikle gözünaydın canım. Allah seni ve bebeğini birbirinize bağışlamış. İnşallah bebeğin bir an önce toparlanır. Sütün şifa olur miniğine :KK16:

kızlar kızım için Özüm ismini düşünüyoruz sizce nsıl dalga geçerler mi diye korkuyorum.

bence kısa, sade, hoş ve anlamlı bir isim. ne isimler var dalga konusu olacağını hiç düşünmüyorum. benim ismimde özlem ona kalırsa okulda çocuklar hep gözleme derlerdi bahane bulacak olduktan sonra hepsine bulurlar bu çocuk milleti:)
bende kızımın ismini Esma olarak düşündüm nasip olursa o olacak.

X