2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugün kontrolümüz vardı.nst ve alt muayenede herhangi bir sorun çıkmadı.sadece 1cm açılma varmış.
boyuna kasılmalarım oluyor adet sancısıda sürekli var ama daha zamanımız var demek ki bekleyeceğiz artık.
ama kızımız aşağı inmiş doktor öyle dedi.inmişse neden hiç açılmamış onuda anlamadım yaa.
öyle işte bizde bi gelişme yok anlıcanız.

bu halimle yarın çoluklu çocuklu 10 civarında misafir gelecek oturmaya. evi sil süpür hazırlık yap halim kalmadı:KK43:
bu gidişle yarın onların yanında sancım tutmazsa iyidir:)

Kizlarr moralimm cok bozulduu kizimin bebisinn besigi anneannesi aldi beraber aldik ama bi anda sadece rengine bayilmistim ama simdi pisman oldum yan ortuleri cikmiyor yorgani yikanmiyor kiliflo degilmiss offf

Yan örtüleri nasıl çıkmaz canım yaa, fotosunu kaysana tekstil sonuçta çıkması lazım ama.
Yorganı makinede yıkayabilirsin canım, benim içime sinmiyor her sene kendi uyku setimin yorganını bile atıyorum makineye. O tabi 8 sene oluyor biraz deforme oldu ama oğlumun yorganını da atıyorum onda pek bi değişiklik olmadı. O da kılıflı değil uyku seti yorganlarının tipinde, düğmeli nevresimini geçiriyorsun alt kısmına.
Bir de yorganı ben yere falan sermek için kullandım çoğunlukla oturma dönemlerinde. Hep battaniye kullandım, yorganı çok rahat açıyorlar biraz hareketlenince.

kısslar burun tıkanıklıgı yasıyo musunuz?

Evı supur sıl toz sonra kendım dus aldım banyo temızlıgı faln derken anca yenı oturdum oturdugum anda kızım hıckırmaya basladı sımdıde nasıl oynuyor alt tarafımada baskı uyguluyor sankı

bendede aynısı oldu. sabah kalk kahvaltı hazırla, banyo yap, çamaşırları makineye at, sonra onları as, sonra bulaşık makinesini boşalt. lavaboyu ov yıka temizle sonrasında karnımda kasılmalar ve yarım saati bulan tepinmeler meydana geldi :)))))))))))

Kizlarr moralimm cok bozulduu kizimin bebisinn besigi anneannesi aldi beraber aldik ama bi anda sadece rengine bayilmistim ama simdi pisman oldum yan ortuleri cikmiyor yorgani yikanmiyor kiliflo degilmiss offf

kılıfsız nasılmış ki o ya :26: üzerine dikili yıkama talimatı oluyo bazen, o varsa öylece de atılır makineye. ben de az önce yıkadım. yorganı attım bişey olmadı şükür.

kızlar bır konuda goruslerınıı merak edıyorum .bebeğımın 3 boyutlu yanı renklı resmını bır kere 6 aylıkken gorduk.sonra hep sıyah beyaz. malum sıyah beyazda pek suratı anlaşılmıyor. ben tekrar uç boyutluda rennklıde kızımı göreyım hatıra kalsın dıyorum ama randevu verdıklerı tarıh 27 ağustos.ve ucretı 135 tl.başka hastanelerde aradım durum farklı değl.acaba yaptırsammı hatıramı kalsın kızımın yuzunu doğmadan göreyımmı yoksa 27 ağustos cok gec ve cok para zaten doğum bu kadar yakınken yaptırmasammı.sızlerde durum nasıl. bebeğınızın renklı fotosu kaç tane var elınızde

benim 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda çekilmişti renkli başka yok bendede.yeğeniminde 4 aylıkken çekilmişti şimdi 6 yaşında çerçevede duruyo gerçekten güzel bişey ama bi tane yeterli bence

kızlar oğluma bebek şekeri yaptırmak istiyorum resmini yolluyorum . yorumunuz nedir nasıl ??? $89419072_tn50_0.jpg

Kizlar nasilsiniz doktordan geldim 51.45 boyu 3267 gr kilosu olmus. 37hafta 3 gunluk bebegim. ÇatIma geÇen gittiğimde bakmıştı bu sefer bakmadı çatın İyiydi zaten dedi. Beni neden nst ye bağlamadı??? bebeğin başı aşağıda ama doğum kanalına girmemiş dedi

40.haftayı bekler dediğim oğlum sanki gelmeye niyetleniyor artık.bu gün kendimi iyi hissetmiyorum adet sancısı çekiyorum resmen ayaklarım tutmuyo oraya kadar vuruyo ağrı.geçen hafta 87 kiloyken 85 lere düştüm,ishalim bu gün ki 1 eylül deki arkadaşların takviminde yazıyo ''Gerçek doğum kasılmalarına bazen ishal eşlik eder'' diye.karnım 1 hafta önce aşağı inmişti şimdi daha belirgin şekilde aşağıya indi göğsümün altından 5 parmak aşağıda nerdeyse.geçenlerde arethusa demişti 4 parmaktan sonra doğum yaklaşmış demekmiş.yani bende kaptırdım artık kendimi doğurmak istiyorum . eşimde az önce işe gitti gece 3 te gelecek bu hafta böyle bakalım evde yalnızım kayınvalidem alt katta.çarşamba doktora gidicem.heyecan dorukta :KK9::KK9::KK9:

Kizlar nasilsiniz doktordan geldim 51.45 boyu 3267 gr kilosu olmus. 37hafta 3 gunluk bebegim. ÇatIma geÇen gittiğimde bakmıştı bu sefer bakmadı çatın İyiydi zaten dedi. Beni neden nst ye bağlamadı??? bebeğin başı aşağıda ama doğum kanalına girmemiş dedi

maşallah oğluna :nazar: benim doktorum hiç böyle ayrıntılı şeyler söylemiyo.boyu ve kilosunu söylüyo başı aşağıda diyo ama kanala girdi yada girmedi diye bişey söylemiyo.çatı muayenesi de yapmadı daha.nst sonucuna göre konuşuruz diyo nst de iyi çıkınca göderiyo.merak ediyorum bende ne alemde ne zaman gelecek diye.

bendede aynısı oldu. sabah kalk kahvaltı hazırla, banyo yap, çamaşırları makineye at, sonra onları as, sonra bulaşık makinesini boşalt. lavaboyu ov yıka temizle sonrasında karnımda kasılmalar ve yarım saati bulan tepinmeler meydana geldi :)))))))))))
evet onlarıda yorduk demekkı oturunca hareketlendıler :-)

Ne grubu kızlar bu ?
Zaten burda paylaşım olmuyo mu

Bu arada benım sezeryan günüm alındı bebeklerim haftaiçi gelmezlerse cumartesi saat 7:30 da sezeryana alınıyorum nasip olursa hem heyecanlıuım hem korkuyorum :)

Evde hastane süsleriyle ugrasıyoruz son hazırlıklar vs zaman gecirmeye calışıyorum inş sag salim kavusurum bugün yıne ciğer geliştirici iğne oldum bunlar sonmus bu zamana dek 9 doz oldum inş faydası oluyordur

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah çok sağlıklı bir şekilde çocuklarına kavuşursun. Korkma sakın heyecanda normaldir artık. Cumartesiyi duyunca ben bile senin yerine heyecanlandım :)))

40.haftayı bekler dediğim oğlum sanki gelmeye niyetleniyor artık.bu gün kendimi iyi hissetmiyorum adet sancısı çekiyorum resmen ayaklarım tutmuyo oraya kadar vuruyo ağrı.geçen hafta 87 kiloyken 85 lere düştüm,ishalim bu gün ki 1 eylül deki arkadaşların takviminde yazıyo ''Gerçek doğum kasılmalarına bazen ishal eşlik eder'' diye.karnım 1 hafta önce aşağı inmişti şimdi daha belirgin şekilde aşağıya indi göğsümün altından 5 parmak aşağıda nerdeyse.geçenlerde arethusa demişti 4 parmaktan sonra doğum yaklaşmış demekmiş.yani bende kaptırdım artık kendimi doğurmak istiyorum . eşimde az önce işe gitti gece 3 te gelecek bu hafta böyle bakalım evde yalnızım kayınvalidem alt katta.çarşamba doktora gidicem.heyecan dorukta :KK9::KK9::KK9:

Belirtilerin başlamış seni yanıltmaz inşallah biran önce bebeğine kavuşursun.

Yan örtüleri nasıl çıkmaz canım yaa, fotosunu kaysana tekstil sonuçta çıkması lazım ama.
Yorganı makinede yıkayabilirsin canım, benim içime sinmiyor her sene kendi uyku setimin yorganını bile atıyorum makineye. O tabi 8 sene oluyor biraz deforme oldu ama oğlumun yorganını da atıyorum onda pek bi değişiklik olmadı. O da kılıflı değil uyku seti yorganlarının tipinde, düğmeli nevresimini geçiriyorsun alt kısmına.
Bir de yorganı ben yere falan sermek için kullandım çoğunlukla oturma dönemlerinde. Hep battaniye kullandım, yorganı çok rahat açıyorlar biraz hareketlenince.

kılıfsız nasılmış ki o ya :26: üzerine dikili yıkama talimatı oluyo bazen, o varsa öylece de atılır makineye. ben de az önce yıkadım. yorganı attım bişey olmadı şükür.
Siz soyleyince baktim kullanma talimatina kesinlikle urunumuz yikanmaz diyor.off offf kafasiz kafam bi anda besik mi alinir yarin gidip bi konuscam adam belki bi guzellik yapar degistirir..baş taraftaki ortuler birbirine dikmisler ic kisimdan offff offff yaptim bi hoduklukk cekiyom bi sikintisi bi kez yikayaydim gam yemiycemm
Geliyor geliyor bu bebiss duyabiliyom ayak seslerini :KK16: :KK16:

kizlarin yarin sezeryanla bebisim geliyor insallah.daha once de yazmistim bi takim problemler var bebekte de bende de biraz riskli bir ameliyat olucak.sizlerin dualarini istiyorum.insallah sag salim atlatip gelirim.en kisa surede sizlere yazarim...

canım bebişini sağsalim almışssın inşaalh kucağına dualarım seninle

kizlarin yarin sezeryanla bebisim geliyor insallah.daha once de yazmistim bi takim problemler var bebekte de bende de biraz riskli bir ameliyat olucak.sizlerin dualarini istiyorum.insallah sag salim atlatip gelirim.en kisa surede sizlere yazarim...
canım sanırım doğumun olmuştur şuana kadar.. allah sağlık sıhhat versin ikinizede :KK16: inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

kızlar oğluma bebek şekeri yaptırmak istiyorum resmini yolluyorum . yorumunuz nedir nasıl ???Eki Görüntüle 781340
çok tatlı ve kibar bişeymiş canım..

hadi bakalım canım inşallah, belirtiler baya kendini gösteriyor.. ben de heyecanlandım şimdi :KK9:

canım maşallah oğluşuna boylu poslu olacak galiba :nazar:

X