- 2 Eylül 2011
- 937
- 8
Herkese iyi sabahlar diyeyim artık yine rekor kırarak aranızda saati 4:30 yaptık... Geçmiş bayramınız kutlu olsun öncelikle bayramda giremedim beni aldı bir telaş temizlik falan derken neyse bayram geldi bitti bile annemler bendeydi bu bayram gidemedim maalesef bayaa bir ağırlaştım, annem gelmişkende kendimin ve bebeğin çantasını hazırladım çok şükür içim rahatladı...Şimdi gün sayıyoruz inşallah kurban bayramına 1 aylık yada 1 ayı biraz geçicek küçük kuzucuklar...Geçmişe biraz göz attım aramızda doğum yapan yok sanırım inşallah herkes gününde ve zamanında doğum yapar...
Egelgec canım geçmiş olsun mide yanması mide bulanmalarını gel sen bana sor benimkiler hiç geçmedi tam gaz devam ediyor...Bir de bende bu aralar kabızlık başladı elevitten dolayı ve bıraktım eleviti çünkü kapız olunca ve yapamayınca tuvaletini çarpıntı ve soğuk soğuk terlettiriyor bilmem iyimi yaptım ama kendimi kötü hissediyorum onu içince zaten az kaldı alacağı vitamini almıştır bebiş...
çok şükür iyiyim canım dün gece mide yanmasız uydum karnım 1 karış aşağı indi sonunda gerçi bu seferde oturmak zor oldu yumurtalıklarıma tekmeliyor sabahtan beri ama olsun gelecek nasılsa artık dayanıyorum çocukta diyecek ki ne yapsam yaranamıyorum bu kadına yukarda dursam midem diyor aşağı da dursam kasığım diyor
Egelgec canım geçmiş olsun mide yanması mide bulanmalarını gel sen bana sor benimkiler hiç geçmedi tam gaz devam ediyor...Bir de bende bu aralar kabızlık başladı elevitten dolayı ve bıraktım eleviti çünkü kapız olunca ve yapamayınca tuvaletini çarpıntı ve soğuk soğuk terlettiriyor bilmem iyimi yaptım ama kendimi kötü hissediyorum onu içince zaten az kaldı alacağı vitamini almıştır bebiş...