songül maşallah kızına canım 4 kg cık bi prenses gelecek demekçok az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah
canım geçmiş olsun baya zor oldu artık senin için herşey ama az kalmış 15 ine ne kaldı şurda sonra heran bekle bakalımaras bey in kilosu da iyi bence maşallah ona
bende bizim oğluşun niyeti yok diyorum ama 2 gündür fena kasıklarım ve belim ağrıyor.. dün biyerden geliyorduk arabada otururken sanki tuvaletim varmış gibi kasıklarımda acayip bi baskı, belimde ağrı oldu duramadım soğuk soğuk terledim. eşime dedim biyerde dur eve az kaldı ama dayanamadım işte.. durduk tuvalete gideyim diye ama oda yok.. sonra bindik arabaya tekrar başladı arkada arkadaşlar vardı onlar inince eşim koltuğu yatırdı eve öyle geçtim biraz rahatladım şu an bişeyim yok ama diyorum bizimki yavaş yavaş gelicem ben mi diyor acaba diye içimden geçiriyorum.. ama sancı ağrı çok feciydi, ben nasıl doğuracağım korkusu sardı beni de o ağrıya dayanamadım asıl ağrılara nasıl dayanırım ki :44:
songül arkadaşım ile kabızlıktan bahsetmişsiniz bende sabahları ve gün içinde baya hurma ve bol bol meyve tüketiyorum. şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı çok şükür yediğim şeylere bağlıyorum, metabolizmam çok hızlı değildir ama zorlanmıyorum bol bol posalı şeyler tüketmek lazım galiba..bi arada probiyotik yoğurt yiyordum onunda faydası oluyor...
inş sağsalım kavuşun pelvise nasıl bakılıyor alttan mı ben en cok o durumlardan korkuyorum ya catı muayenesı falan geriyor benım bırde normal dogum ıstıyorumkı napıcam bılemıyorum
canım geçmiş olsun baya zor oldu artık senin için herşey ama az kalmış 15 ine ne kaldı şurda sonra heran bekle bakalımaras bey in kilosu da iyi bence maşallah ona
bende bizim oğluşun niyeti yok diyorum ama 2 gündür fena kasıklarım ve belim ağrıyor.. dün biyerden geliyorduk arabada otururken sanki tuvaletim varmış gibi kasıklarımda acayip bi baskı, belimde ağrı oldu duramadım soğuk soğuk terledim. eşime dedim biyerde dur eve az kaldı ama dayanamadım işte.. durduk tuvalete gideyim diye ama oda yok.. sonra bindik arabaya tekrar başladı arkada arkadaşlar vardı onlar inince eşim koltuğu yatırdı eve öyle geçtim biraz rahatladım şu an bişeyim yok ama diyorum bizimki yavaş yavaş gelicem ben mi diyor acaba diye içimden geçiriyorum.. ama sancı ağrı çok feciydi, ben nasıl doğuracağım korkusu sardı beni de o ağrıya dayanamadım asıl ağrılara nasıl dayanırım ki :44:
songül arkadaşım ile kabızlıktan bahsetmişsiniz bende sabahları ve gün içinde baya hurma ve bol bol meyve tüketiyorum. şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı çok şükür yediğim şeylere bağlıyorum, metabolizmam çok hızlı değildir ama zorlanmıyorum bol bol posalı şeyler tüketmek lazım galiba..bi arada probiyotik yoğurt yiyordum onunda faydası oluyor...
heyecanlı bekleyiş devam ediyor:)
ben de bebeğimin hareketlerine takmış durumdayım hareketi çok az
cnm al benden de o kadar resmen üzülüyorum hiç artmadı bebeğimin hareketi,baştan beri çok ama çok az hareket ediyor
doktora gittiğimde bebeğimin çok az hareket ettiğini söyledim nstye soktu bir sıkıntı yok dedi ama bir türlü anlam veremiyorum bu hareketsizliğe =(
sen danıştın mı doktoruna ?
Normal hep hevesimdi. Çatal muayenesinde Dr un elinde ki içimden çıkan mantarları görünce daha bi istiyorum normali. Çünkü rahim temizlenecek. Ama ben 110kg bir kadınım. Bebeğimi normal yapabilirmiyim bilmiyorum korkuyorum. Allah cümlemize güzel ve kolay olanı nasip etsin inş. Hurma işe yararsa ne dua ederim sana. Öptüm
Merhaba canım ben de sürekli bu topiğin takipçisiyim ama fazla yazamıyorum. Ben de senin gibi 3. Bebeğime hamileyim :) yanlız benimkiler 4 bucuk ve 2 bucuk yaslarında.
Songulcum masallah bebegın kılosu cok cok ıyı
Dr mantar konusunda nomal dogumdan önce tedaı edılmesı gerektıgını söylemiştir heralde bebege gecebılıyormus hatta bnm dr normal dogum öncesı vajınal kültür alıp bebeg gecısı rısklı enfekıon vr mı diye bakıldıgını söylemişti dr bır hatırlat söylemedıyse mantar işini ebenın elıne gelecek kadar cok dıyosun
Allah yardımcın oldun kilolu nrmal dogum yapan arkadasım var dr iyiyse ebeler iyiyse sorun olmuyor işte bebek sen doğurana kadar 4,5 falan olursa senın için biraz zor olabılır bunu da dr degerlendırmali zaten
Günaydın anneler ve minik fareler ))
Şükür bugn de deliksz bi uyku cektim cozdm galba bu isi yatmadan bi kac saat önce mideyi rahat biraknca guzel uyuyosnuz hanmlar..
Bu arada hareketsz bebek uslu mu oluyomus ay ne güzel biz yandk o zaman kızım halay mendliyle dogacak die düşünüyorum ben )) disarda da rahat durmiycak desenize yaramaz mi olucak yani..
Dun burdan omudgum kadaryla doğum videolari seyrettgnizi gördüm ben cok cekiniyordum esime rica ettm sen seyret die tabi sora dayanamadmm sesini kapattm pirt die dogdubebişlerr )) ay iyi ki seyrettm szeryan diee ısrar etmenin anlami yok galiba tabi cekilen aci noktasnda bi sey bilmiyorum ama cok temiz ismis bu normal doğum. . Allah hepmize hayrlsni versn..
günaydın kızlarbenim bebegimde çok hareketli degil doktoruma sordum son aylarda hareketleri yavaşlar demişti ama benim önceki aylarda da aynıydı her bebek aynı degil.büyük kızım çok hareketliydi mesela ve şuandada çok yaramaz.ortanca kızım oda hareketli degildi ama çok uslu bir çocuktu.bunada bakacagız artık :18: kızlar bende meyvelerden en çok tükettigim karpuz şeftali üzüm .kuruyemiş olarakta fındık .bu arada unutmadan bebegimin kafası aşagıda oldugu için sanki dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum oturunca canım çok yanıyor.digerlerinde öyle olmamıştı sizdede bu sorun varmı ?
kısslar benm kızda cok hareketlı canım cok yanıyor kaburgalarım a cok sert vuruyor.bırısı ıle muhabbet ederken sankı o da konusacak dırsek dız hepsını goruyoruz.gece cıft yastıkla uyuyorum sızde de oluyo mu kemıklerm agryo oturur gıbı uyumaktn.gece wc e gıtmk o kadr arttı kı bazen sinirimden aglar oldm.
ALLAH bagışlasın.çocukların kızmı erkekmi. 3 bebiş istiyerekmi oldu.