herkese tünaydın arkadaşlar uykusuzluk ve hafif agrılar dışında herkes ii maşallah
ya benim 2 gündür gün içinde hiç akıntım olmuyor fakat sabah tuvalete çıktığımda peçeteye böylee afedersiniz sümük gibi akıntı gelio hafif sarımsı kokusuz neden ki acaba yaa
herkese tünaydın arkadaşlar uykusuzluk ve hafif agrılar dışında herkes ii maşallah
ya benim 2 gündür gün içinde hiç akıntım olmuyor fakat sabah tuvalete çıktığımda peçeteye böylee afedersiniz sümük gibi akıntı gelio hafif sarımsı kokusuz neden ki acaba yaa
Zeynep benim adm cnm istek göndermiştim ben ztnadını soyadını yaz ekleyelim.seni cnm
izmirlicim bendede 3 haftadır vsr ama dr kaşındırmıyo ve yakmıyosa normal dedi,tahlil flnda yaptı temiz çıkmıştı cnm
aynı durum bendede var canım,sanırım normal valla ben artık çok düşünmemeye çalışıyorum, kendime odaklandıkca habire bişiler üretip panik oluyorum. Artık son demlere geldik bakalım daha başımıza neler gelecek:)
canim bendede var o akinti malesef bazende gunluk pede geliyor islaklik gibi telas yapiyorum suyum geldimi acaba diye ama normaldir heralde artik az kaldi sonucta
gunaydin kizlar nasilsiniz?bizim cumartesi gunu kizimla randevuvum vardi en son mayista gormustum kendisini ama malesef kizim dogum pozisyonu almis ve basi asagiya girmis sol kulaguni gorebildik sadecekizim biraz minnak teyzeleri korkuttu beni ama yapacak bisey yok 2500 gram geldi ama kafasi olculemeden sizce nasil kilosu?biraz endiselendim ben yaa
gunaydin kizlar nasilsiniz?bizim cumartesi gunu kizimla randevuvum vardi en son mayista gormustum kendisini ama malesef kizim dogum pozisyonu almis ve basi asagiya girmis sol kulaguni gorebildik sadecekizim biraz minnak teyzeleri korkuttu beni ama yapacak bisey yok 2500 gram geldi ama kafasi olculemeden sizce nasil kilosu?biraz endiselendim ben yaa
öylemi diyosun geçen hafta kontrole gittim doktorum yoktu başka bi doktr muayene oldum oda plasentada yaşlanma belirtisi var dedi içim içimi yiyor oda erken doğumu tetikliyormuş :S
Benm bebisim d 2500 cnm dr bi sey soylemedi endseleeye gerek yok sanrm ama kafa ölçümü iki hafta önden gidiyor bunlarn anlamni ben bilmiyorum cnm biliyosan bna da soyle ))gunaydin kizlar nasilsiniz?bizim cumartesi gunu kizimla randevuvum vardi en son mayista gormustum kendisini ama malesef kizim dogum pozisyonu almis ve basi asagiya girmis sol kulaguni gorebildik sadecekizim biraz minnak teyzeleri korkuttu beni ama yapacak bisey yok 2500 gram geldi ama kafasi olculemeden sizce nasil kilosu?biraz endiselendim ben yaa
herkese merhaba, güzel bir hafta olsun..
şimdiye kadar arifeleri hiç çalışmadık ama bu çarşamba çalışacakmıyız bilmiyorum, dua ediyorum çalışmayalım diye.. çünkü benim hamişlikle birlikte işler bereketlendi, ben ağırlaştıkça da yoğunlaşıyor...
madem hepimizde var bencede normaldir tşk ederim cvplar için arkadaşlar seviyorum sizleri
tatlım normal bak bu hafta sonundaki kliosu 2700 gösteriyo sağlıklı olsunda varsın ufak olsun takma kafana doğduktan sonra misler gibi bskarız onlara tombiş olurlar
canım neden endişelendin ki kilosu iyi bence sağlıklı doğsun inşallah bir avazda
Benm bebisim d 2500 cnm dr bi sey soylemedi endseleeye gerek yok sanrm ama kafa ölçümü iki hafta önden gidiyor bunlarn anlamni ben bilmiyorum cnm biliyosan bna da soyle ))
canım eğer böyle birşey sözkonusu ise bol bol proteinle beslen.. yumurtanı sütünü etini eksik etme..
canım bende çok uzun süredir var o tarz bir akıntı, gün içerisinde bir anda ıslaklık hissediyorum. sen bi dr görüş istersen, benim dr idrar tahlili yaptırmıştı, sende bir baktırırsın sonrasında için rahat eder hiç değilse.
bende de dün iç çamaşırımda akıntının orda kahverengi lekeler gördüm leke ama çizgi çizgi ne olduğunu da çözemedim doktorumu arayıp aramama konusunda kararsız kaldım
adını soyadını yaz ekleyelim.seni cnm
bu arada kızlar konuyla alakasız ama birşey sorcam siz apartmandaki yerleri silen bayana su verirken yerleri sildiği kirli suyu banyonuza döküüyomusunuz burda uygulama öyle apartmanın kirli suyunu döküyoruz tuvalet yada banyoya ama benim içime sinmiyo artık ev de küçük zaten bebeğin eşyaları yatağı felan hep banyonun yakınında yarın bebeğim doğduğunda daha çok rahatsız olacam sizde uygulama nasıl ya ben bunu çok dert ediyorum:26:
canim suyu iceri sokmak istemeyisini anliyorum tuvalete doktukten sonra bir guzelde camasir suyuyla yika hic biseycik olmaz icini ferah tut bide sakinan goze cope batar bunu unutmamaiz gerek sonucta ana olacagiz evham en buyuk hakkimiz ama abartmamak gerek
facedeki gruptaydım ama göremiyorum gruptan çıkarıldım mı?
facedeki gruptaydım ama göremiyorum gruptan çıkarıldım mı?