2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi.bebegim 1700 gr ben beslenemiyom galiba doktor kilosunu az buldu galiba.32 hafta 1700 gr.siozce nasil.kan ve idrar testi sonuclarini beklyom.bugun kizimim hic ppz veresi yoktu

canım bende 32+1 de gitmiştim 2020 gram gibi bişey dedi
ama az ya da cok demedı
bence doktorun bısey demedyse sakın kafaya takma
yengemde hamıle,şekeri cıktı bebegı hep onden gıdıyodu doktor iri olacak felan dedı
gecen hafta gittiğinde 37.haftayı gecmesıne ragmen 2900 felanmıs bebek pek kılo almamıs
yanı bırde ulstrason yanıltıcı olabılıyor dıyorlar ya
oyüzden doktorun ne derse o
bıde et yemenın bebege kılo aldırdıgını bılıyorum ve bulgurun aklında olsun:)

hoşgeldin canım
çatı muayenesi nasıl oluyor anlatırmısın
bıde bebegın nasılmıs neler dedı doktorun

canım önce ultrasondan baktı 10 gün önce kilosu 2542gr şimdi 2773gr olmuş boyuda geçen 48 cm şimdi 47 cm geldi neden diye sormadım çünkü diğer ölçümler hep yüksek çıktı tahminen tam ölçüm alaması, suyu herşeyi iyiymiş, başı aşağıda ayaklarını gövdesini falan gösterdi sıra geldi çatıya eşimin oturmasını istediler içeri geçti terlik koydu doktor çamaşırını çıkar hazırlan çağır beni dedi çok utanıyordum ama mecbur bakaaktı elbiseyle gittim yanıma şal aldım ama gerek kalmadı önlükle bacaklarını örtebilirsin dediler. çıktım çatala bacaklarımı yerleştirdim acıyor mu çok dedim hayır kasma kendini dedi eldiven taktı eline bişey sürdü bişeyler yaptı ama parmağını nasıl soktu göremedim sormadımda. sadece sert bi şekilde öne ve arkaya doğru baskı hissettim hafif zorluyor dedi sonra içime elinin girdiğini hissettim tamam dedi gayet normal dedi egzersiz hareketleri verdi çatının iyi olmasıylada alakalı değil dedi demek ki bebeğede bağlı. bide daha doğurmamışsın demek dedi içeri girdiğimde:)))) 10 gün sonra tekrar gel artık doğuma kadar araları kısa olacak dedi kontrol için. her an hazırlıklı ol suyun geldimii kanaman oldumu, ağrıların sancılar 5 dk içinde olursa gel hemen dedi.

Kilosu icin bisey demedi ama kilosunu soyledikten sonra biraz daha iyi beslenmen lazim dedi.sonuclari beklyom simdi kan ve idrar gecenkinde kan degerlerim dusuktu bakalim ne olmus.

canım benimde tüp bebek ama en baştan beri doktorum hiç yasaklamadı. şuanda ağrım sancım olmadığı için devam ediyoruz.
doktorum rahat olduğu için bende rahattım biliyorsun tüp bebekte rahat olmak, kafaya bir şey takmamak kötü dülşünmemek çok önemli

ben ana kucağı ile çıkarıcam yada kendi kucağımda çıkarırım :))))))))))))) vermem kimseye. :)

portbebe almayı düşünmüyorum. her yerde hatta satılan yerlerde bile 6-7 aydan fazla kullanılmıyor deniliyor.
ana kucağı daha kullanışlı gibi geliyor bana. hem araba koltuğu olarakta kullanılıyor hem bebek arabasına hem şahsi arabamızada uyum sağlıyor

kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi.bebegim 1700 gr ben beslenemiyom galiba doktor kilosunu az buldu galiba.32 hafta 1700 gr.siozce nasil.kan ve idrar testi sonuclarini beklyom.bugun kizimim hic ppz veresi yoktu

cnm ben geçen hafta pazartesi gittim yani tam 1 hafta önce kilosu 1563 tü dr normal dedi sıkma tatlı canını

Ayyy maşallah sana anlatırken çok heyecanlandım birden korkulacak bir şey yokmuş demekki çok şükür...

Slmlar herkesse artık zaman azalıyo yarın bizzde babaanneye gidecez bayramda hep ordayız insanın evi gibi rahat olmuyo hiçbiyer sonra gelince 36. haftada nst var kontrol var hayırlıssı bakalım

selam kızlar
uykularım kaçtı uyuyamıyorum gece hatta sabah diyelim 5e kadar uyuyamadım uykum var ama uyuyamıyorum birde saçma sapan rüyalar gördüm doktorumla kavga ediyordumbana kızıyo git seninle ilgilenmiyorum artık diyor halbuki tam tersi drum çok yumuşak bir bayandıryarın kontrolüm var bakalım hayırlısı
birde bi sorum olacak bebişim sert hareket ettiğinde sanki şeyimde hareket ediyor gibi geliyor ve ağrı oluyor sizce neden

Son düzenleme:
kızlar size ne zaman bakılacak çatı için ben bugün 35+3 üz erkenmi yaptı acaba doğumu tetiklermi hiç sormadım onu

Gece uykun kaçtımı buraya gel benim uykum hep kaçık sohbet edecek birilerini arıyorumrüya bende görüyorum hep te bebekle ilgili hep kafamızda kuruyoruz ya onunla alakalıdır...

kızlar size ne zaman bakılacak çatı için ben bugün 35+3 üz erkenmi yaptı acaba doğumu tetiklermi hiç sormadım onu

canım benıde doktor 1 ay sonra cagrdı bı haftası gectı 3 hafta kaldı
gıttıgımde 36 bıtmıs olacak sanırım o zaman catı muayenesını yapr
gercı ben o kadr bekleyeıblır mıym bılmıorm ara ara agrılarım oluyo zorlanıyorum
bıde 37.haftaya kadr calısır raporu almstım onu bıtırıcem 37ye kadr gelebılecegımı sanmıyorum
son 10 gundur zorlanıyorum
bende35 bıtınce gıderım sanrm o zaman ne yapılcaksa yapılır sanırım

Ayyy maşallah sana anlatırken çok heyecanlandım birden korkulacak bir şey yokmuş demekki çok şükür...

kendimi hiç kasmadım acıycak mecbur sabret zeynep dedim ama çok hafif baskılar hissettim. önce bacağımı kendime doğru çektirdi ön ve arka kemiklere öyle baktı hafif zorluyor dedi ne olduğunu anlamadım sonra bacaklarını indir dedi parmağını öyle sokup baktı gayet rahat iyi dedi

kasık ağrın mı oluyor canım?

benim kontrolüm 15-16 ağustosda 36.haftamın içinde oluyorum doktorum ozaman bakarız demişti geçen kontrolümde yani aynı haftada sorun olmaz bence olsa yapmazlar

kasık ağrın mı oluyor canım?

herturlu agrı var canım kasık agrım gecen hafta mantar oldu bende o yüzden şiddetlendı
aslında 32.haftaya kadr klasık hamılelık şikayetlerı dısında bir sıkıntım olmadı ne zamankı çalısır raporumu aldım basladı:)
son dönemlerde de asırı derece de bel agrısı yasıyorum ve ara ara sancım oluyo
ama doktor herseye normal dedıgı ıcın sımdılık bunlar ıcın ekstra doktora gıtmedım acıkcası

geçmiş olsun canım nette yazılanları okusan doğumdan zor İnşallah benim de çatıma bakarlar bebişim döner de

kızlar bu çatı olayını ben hep bu sayfadan okuyorum. benim ailemde, akrabalarımda, arkadaşlarımda doğal olarak doğum yapan çok kişi var. ama hiç birine bu zamana kadar çatı muayenesi yapılmamış. hiç birine sorduğumda bile şaşırıyorlar
sadece sancıları gelip hastaneye gittiklerinde açılma varmı yokmu ona bakıp ona göre hareket etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…