- 27 Aralık 2009
- 845
- 442
Ayy cnm bayldm bnlara ben ama cok aldgm için alamiycamm hayrli ugrlu olsn hepsi guzel bu sekercklernn..aldım gitiiii ama 8-12 ay aldım kızım taytay dururken giyer inş RABBİM O GÜNLERİ GÖSTERSİN HEPİMİZE
bu arada butikbebede kargo ücretsiz bugün
Ayy cnm bayldm bnlara ben ama cok aldgm için alamiycamm hayrli ugrlu olsn hepsi guzel bu sekercklernn..
Selam kizlar nasilsinixxxxxx findiklariniz tosuncuklariniz nasil biz kizimla vok iyiyiz ama gece uyandirmasi haricinde hersey cok guzelllllll kurbn olurum kendisine.....
Eeeee dogum yapan yok mu
Selam kizlar nasilsinixxxxxx findiklariniz tosuncuklariniz nasil biz kizimla vok iyiyiz ama gece uyandirmasi haricinde hersey cok guzelllllll kurbn olurum kendisine.....
Eeeee dogum yapan yok mu
egEr paylaşım fln yapmamış yada pek gruba katılmadıysan çıkarılmışsındır cnm
öylemi diyosun geçen hafta kontrole gittim doktorum yoktu başka bi doktr muayene oldum oda plasentada yaşlanma belirtisi var dedi içim içimi yiyor oda erken doğumu tetikliyormuş :S
Facedeki grupta bi sorun yok demi grup bana gözükmüyor da..
kısslar bı de bısı merk dıyorum bebegın ultrasondA ONDE OLMASI SEZERyan tarıhını etkılıo mu sezeryan ıcın gun alan var mı?
facedeki gruptaydım ama göremiyorum gruptan çıkarıldım mı?
Şu epidural sezeryan bende düşünüyorum ama ilk doğumda sakıncalı diye duymuştum doktoruma sorucam bunu kontrole gittiğim zaman...
Galiba olayli bi grup uc kez istek yollamstm kabul edlmedi smdi grup hic gozkmuyo nyse saglk olsunnaktif değilsen çıkarmışlardır öyle bir uygulama yapacaklardı,bana saçma geldi tepkimi gösterdim çıkarmışlar gruptan
aktif değilsen çıkarmışlardır öyle bir uygulama yapacaklardı,bana saçma geldi tepkimi gösterdim çıkarmışlar gruptan
Galiba olayli bi grup uc kez istek yollamstm kabul edlmedi smdi grup hic gozkmuyo nyse saglk olsunn
ben geldim kızlar önce karından ultrason sonra çatıma baktı doktor. hiç ağrımadı kızlar rahat olun