Bende artık hayatımda hiç terlemedigim kadar terliyorum
Benkendı gıttıgım hastaneye normal dogum ucretı olarak 700 dıye cok ama doktor ıyı yınede ona gıtcem dıyodum sezaryanda 1150 ama bazı arkadasların gıttıgı hastanelerde normal bıle 1750 falan sanırım onları duyunca avrasya ucuz geldı bana
Bu terleme hepimizde var galiba ben de artık cok fena terliyorum bu arada dogum ücretleri baya yüksek ben evimi tasidigim için hastanemi değiştirdim simdiki hastanem daha uygun 1ay önce sormuştum normal 400 sezeryan 860 demişlerdi epidural istersem 300 daha ödemem gerekiyormuş üstüne
iyi geceler annecikler inşallah rahat bir uyku çekiyorsunuzdur
bugün yani dün son kez olsun ne olur ne olmaz diye kuaföre gittik ağda işimiz de bittiartık doğumdan sonra gelirim dedim
biraz daha hassaslaşmıştım ama çarçabuk bitti şükür hamilelik hormonları sayesinde azaldı zaten inşallah hep böyle devam eder
sabah erken uyanabilirsem eminönüne gideceğim, bir kez daha gezeyim dedim pazen battaniyemizi alalım bide bakalım başka başka neler varmış
Eki Görüntüle 772374
bu da bizim havuzlu handan aldığımız kapı süsümüz ama sakar anne adayı olaraktan geçenler de S harfine ucundan sürtünüp kırdım
yarın gidebilirsem onu da alacağım oğluşumun Ssi yarım kalmasın, bu arada perdesini eklemeyi unutmuşum en son perde ve tülümüzü asmıştık şöyle ki oldu güneşli hava da çekmişim neyse artık oğluşum gelince bol bol onunla çekerim şimdi hepinizi öpüyoruz teyzeleri ve onların mucizeleri
Eki Görüntüle 772379 Eki Görüntüle 772380
bu hafta biri doğurur mu bayram sürprizi yapar mı acep :44:
keşke öyle olsa da o kişi ben olsam
Günaydın bendende herkese cenzey ikimizden başka kimse yok yine hepsi uyuya kaldı herhalde... Ben sabahın 5 den beri ayaktayım mide yanmasıyla uyandım az öncede bir güzel kustum yine kusma derken magnezyum içtim çıkarttım tamamen içimdeki herşeyi ama artık son demlerimi yaşıyorum çok yoruldum yemin ederim midem laçka oldu
kıyamam yaa mide bulantısı kusma çok kötü Allah'tan çok az yaşadım onu. Allah yardımcın olsun çok az kaldı canım senin bulantın kusman hiç geçmedi değil mi? bazılarının bi kaç ay sürüyormuş. bende uykusuzum canım hergün 3 saat bazen 5 saat uykuyla duruyorum normalde çok uyuyan hiç ses duymayan biriydim şimdi küçük bi sese hemen ayaktayım Rabbim sanırım alıştırıyor hepimizi ona bağlıyorum.
Kesinlikle uykusuz gecelere alıştırma yapıyor bebişler genelde geceleri cin topu gibi olurlar ya şimdiden alışıyoruz
Canım sen Avrasya hastanesine mi gidiyorsun gidiyorsan doktorum kim diye soracaktım?
aynen sürekli gözlerim açılıp uykum dağılıyor tekrar uyumaya çalışıyorum sonra uyanıyorum seviniyorum baya uyudum diye saate bi bakıyorum en fazla yarım saat geçmiş. bugün çatıya bakacak doktor dua et canım inşaallah rahat geçer benim içinde herkes içinde. hemde utanıyorum oda var ama mecbur bakacak yapacak bişey yok. bari elbise giyip gideyim diyorum pantalonu çıkarmakla uğraşmayayım
Evet canım onceden 29 mayıs hastanesıne gıdıp dahada coj para vermeme ragmen hıcde memnun kalmadım ama avrasyaya kac kısının tavsıyesı uzerıne gıttım ve cok memnunum ve ozellıklede hastaneden cok doktorumdan dolayı memnunum cok seker ve cok ılgılı bır bayana gamze baykana gıdıyorum
Günaydın hanımlar.Haftanız güzel geçsin.
Günaydın kızlarrrr
nasılsınız artık son demler
inşAllah Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kollarımıza almayı nasip eder
bir avazda hepimiz kurtuluruz
ben çarşambadan itibaren çalışmıyorum ve sanırım sizinle birlikte olamayacağım
telden faceye girebiliyorum ama ordan doğum haberlerimi alırsınız inşAllah :)