- 22 Mart 2011
- 227
- 49
Bugünkü yorumumda bebiş son 6-8 haftada kilo olarak 2 katına çıkar demiş. Benim oğlum 32. haftada 2.5 kilo idi. Ne yani şimdi en az 5 kilo mu olacak:S bu konu beni artık korkutmaya başladı, ya çok fazla kilo alıp sağlıksız olursa die
Sen oraya bakma boşver 1 ayın daha var 1 kilo daha alır alırsa şayet 3.5 olarak dünyaya gelir inşallah...
maşallah feronias ne yedin banada söyleee :) hiç endişe etme kilolu bebekler daha sağlıklı benim arkadaşım 4,5 kilo doğurdu allahım esirgesin 1yaşında hapşurduğunu bile bilmeme sewin bencee
Günaydın arethusacık nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bebiş nasıl? tatlı ege neyapıyor benim adamım
Günaydın canım,hamilelik artık iyice zorlar oldu.Ağırlaştım.Yatakta sağdan sola,soldan sağa dönmek mesele.Şunun şurasında 15-20 gün gibi bişey kaldı sanırım..1 ayı bulmayacak Güney'in gelişi...hissediyorum..
Ege'yi sünnet ettirdik, 1 gün yattı adam, sonra fazlalığını üstünden atmış gibi harekete, enerji patlamalarına devam...
Yavaş yavaş konuşmaya başladık.Hemen=heben, kırıntı= kığtı, ver= ber........ komik şey...
Kadın aldım, bugün evde temizlik var.Babamız da yıllık izinde,onunla denize gitti küçük bey.
Evet bende de oldu tahminen nst ye baglicaklar ona göre bakar drun..kızlar 2 saat sonra doktr gidicem ama sizede sorim 33 haftalık gebeyim yaklaşık bir haftadır adet sancısı gibi belime agrılar giriyor sizdede varmı böyle sorun
kızlar 2 saat sonra doktr gidicem ama sizede sorim 33 haftalık gebeyim yaklaşık bir haftadır adet sancısı gibi belime agrılar giriyor sizdede varmı böyle sorun
Günaydın bendende herkese cenzey ikimizden başka kimse yok yine hepsi uyuya kaldı herhalde... Ben sabahın 5 den beri ayaktayım mide yanmasıyla uyandım az öncede bir güzel kustum yine kusma derken magnezyum içtim çıkarttım tamamen içimdeki herşeyi ama artık son demlerimi yaşıyorum çok yoruldum yemin ederim midem laçka oldu
aynen sürekli gözlerim açılıp uykum dağılıyor tekrar uyumaya çalışıyorum sonra uyanıyorum seviniyorum baya uyudum diye saate bi bakıyorum en fazla yarım saat geçmiş. bugün çatıya bakacak doktor dua et canım inşaallah rahat geçer benim içinde herkes içinde. hemde utanıyorum oda var ama mecbur bakacak yapacak bişey yok. bari elbise giyip gideyim diyorum pantalonu çıkarmakla uğraşmayayım
Günaydın kızlarrrr
nasılsınız artık son demler
inşAllah Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kollarımıza almayı nasip eder
bir avazda hepimiz kurtuluruz
ben çarşambadan itibaren çalışmıyorum ve sanırım sizinle birlikte olamayacağım
telden faceye girebiliyorum ama ordan doğum haberlerimi alırsınız inşAllah :)
Bugünkü yorumumda bebiş son 6-8 haftada kilo olarak 2 katına çıkar demiş. Benim oğlum 32. haftada 2.5 kilo idi. Ne yani şimdi en az 5 kilo mu olacak:S bu konu beni artık korkutmaya başladı, ya çok fazla kilo alıp sağlıksız olursa die
Bu arada face deki gruba nasl katilicam bilen var mi ?
Bende de oluyor canım ama anlık bir anda giriyor 5 saniye 10 saniye sürüyor ve bir anda geçiyor özellikle yorulduğum zaman oluyor, bende korkuyorum şimdi kan fışkıracak diyenormaldir herhalde sonlara geldik artık...
öylemi diyosun geçen hafta kontrole gittim doktorum yoktu başka bi doktr muayene oldum oda plasentada yaşlanma belirtisi var dedi içim içimi yiyor oda erken doğumu tetikliyormuş :S
herkese tünaydın arkadaşlar uykusuzluk ve hafif agrılar dışında herkes ii maşallah
ya benim 2 gündür gün içinde hiç akıntım olmuyor fakat sabah tuvalete çıktığımda peçeteye böylee afedersiniz sümük gibi akıntı gelio hafif sarımsı kokusuz neden ki acaba yaa