2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slmlar :)
benimde çarşamba günü son iş günüm sonra evimizde beklemeye devam.
dün hastane fiyatlarından bahsedilmiş bizim burda özel hastane normal 80TL gerçi pek güzel bi yer değil yaa
başka biride 700TL normal.arada baya bi fark var.
hayırlısı olsun bakalım biri uzak biri yakın bi karar vericez mecbur.
bende geceleri uyuyamayanlardanım.bide bu haftalarda ortaya çıkan bi mide yanması var.aç tok farketmiyor yanıyor.
bütün arkadaşlara hayırlı kolay sağlıklı doğumlar.eminim herkes çok heycanlı neyseki sonuna geldik :)

Bugünkü yorumumda bebiş son 6-8 haftada kilo olarak 2 katına çıkar demiş. Benim oğlum 32. haftada 2.5 kilo idi. Ne yani şimdi en az 5 kilo mu olacak:S bu konu beni artık korkutmaya başladı, ya çok fazla kilo alıp sağlıksız olursa die

Sen oraya bakma boşver 1 ayın daha var 1 kilo daha alır alırsa şayet 3.5 olarak dünyaya gelir inşallah...

maşallah feronias ne yedin banada söyleee :) hiç endişe etme kilolu bebekler daha sağlıklı benim arkadaşım 4,5 kilo doğurdu allahım esirgesin 1yaşında hapşurduğunu bile bilmeme sewin bencee

kızlar şimdilik normal görünüyo :)

son anda inşAllah bi değişiklik olmaz
en son cuma günü 2900 gr dı 36+0 haftalıktım

ramazan bana yaramadı açıkçası yemek bulamadığım için hep kuru şeyler yedim
ve bebek yerine kendim kilo aldım şu an 13 kilo son ayda aldığım 5 kilo
beni mahvetti geriye kalan 3 haftamda inşAllah kilo almam :)

Sen oraya bakma boşver 1 ayın daha var 1 kilo daha alır alırsa şayet 3.5 olarak dünyaya gelir inşallah...

inşallah canım ya, doktor 32. haftada eğer büyümeye devam ederse sezeryan olur dedi. Daha yeni yeni normal doğum fikrine adapte etmeye başlamıştım kendimi.

maşallah feronias ne yedin banada söyleee :) hiç endişe etme kilolu bebekler daha sağlıklı benim arkadaşım 4,5 kilo doğurdu allahım esirgesin 1yaşında hapşurduğunu bile bilmeme sewin bencee

Valla canım inan bende anlamadım nasıl oldu bu iş. Kendim toplamda 13 kilo aldım 32.haftaya kadar. Gebelik şekeri çıkmıştı benden onun etkisimi acaba die panilerdeyim birazda. Sağlıklı bir tombiklikse önemli değil sezeryana da katlanırım ama sağlıksız bir şişkinlik olması korkutuyor sadece beni.

Günaydın arethusacık nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bebiş nasıl? tatlı ege neyapıyor benim adamım

Günaydın canım,hamilelik artık iyice zorlar oldu.Ağırlaştım.Yatakta sağdan sola,soldan sağa dönmek mesele.Şunun şurasında 15-20 gün gibi bişey kaldı sanırım..1 ayı bulmayacak Güney'in gelişi...hissediyorum..
Ege'yi sünnet ettirdik, 1 gün yattı adam, sonra fazlalığını üstünden atmış gibi harekete, enerji patlamalarına devam...
Yavaş yavaş konuşmaya başladık.Hemen=heben, kırıntı= kığtı, ver= ber........ komik şey...
Kadın aldım, bugün evde temizlik var.Babamız da yıllık izinde,onunla denize gitti küçük bey.

günaydın göbükdaşlarımmm :)

cmt kontrolümüz vardı (32+1dim) çalışabilir raporumu aldım ama çalışmaya güç zor buluyorum ayrıca 1 cm açılmam var kızlar.bu arada bnm ipek kuzum 42 cm ve 1750gr çıktı,tahmini dedi çünkü kıpırdak kızım ölçtürmedi biyerini doğru füzgün,suyumuzda iyi çıktı çok şükür.

rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin kızlar

Son düzenleme:

Ay Maşallah sünnet mi oldu canım benim yaa neyse çabuk toparlamış... O ağırlaşma bende de var iş yapmayı sevemiyorum artık işkence gibi geliyor bende 1 ay önce temizletmiştim evi doğum için almaya gerek yok sanırım her yer temiz...

kızlar 2 saat sonra doktr gidicem ama sizede sorim 33 haftalık gebeyim yaklaşık bir haftadır adet sancısı gibi belime agrılar giriyor sizdede varmı böyle sorun

kızlar 2 saat sonra doktr gidicem ama sizede sorim 33 haftalık gebeyim yaklaşık bir haftadır adet sancısı gibi belime agrılar giriyor sizdede varmı böyle sorun

Bende de oluyor canım ama anlık bir anda giriyor 5 saniye 10 saniye sürüyor ve bir anda geçiyor özellikle yorulduğum zaman oluyor, bende korkuyorum şimdi kan fışkıracak diyenormaldir herhalde sonlara geldik artık...

nasılsınız bakalım eylülün güzel anneleri

canım geçmiş olsun bizde kocişle sabaha karşı uyuduk bide o sabah 6 da kalktı işe gitti bense şimdi anca uyandımgece uyuyamıyorum sabahta kalkamıyorum annemin lafına döndü gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum

canım çatıy abakılmasını ben çk merak ediyorum internette yazılanları okuymuyorum bize yazarsın nasılmış bakalım

sağsalim dünyaya gelsin de bebiş önemli olan o bir ıkınmada çıkarlar inşallah

canım o yorum beni de korkuttu öle olsa herkes en az 4 kilo doğurur sağlıklı olsun da önemli olan o ama bize de normal doğum ihtimali kalsın gerçi benim paşa hala baş yukarda takılıyo

öylemi diyosun geçen hafta kontrole gittim doktorum yoktu başka bi doktr muayene oldum oda plasentada yaşlanma belirtisi var dedi içim içimi yiyor oda erken doğumu tetikliyormuş :S

herkese merhaba, güzel bir hafta olsun..

şimdiye kadar arifeleri hiç çalışmadık ama bu çarşamba çalışacakmıyız bilmiyorum, dua ediyorum çalışmayalım diye.. çünkü benim hamişlikle birlikte işler bereketlendi, ben ağırlaştıkça da yoğunlaşıyor...

öylemi diyosun geçen hafta kontrole gittim doktorum yoktu başka bi doktr muayene oldum oda plasentada yaşlanma belirtisi var dedi içim içimi yiyor oda erken doğumu tetikliyormuş :S

Allah Allah ne enteresan tanılar koyuyorlar yahu senin doktorun farketmemiş o mu farketmiş o zaman bizimkide yaşlandı sinir oldum valla şimdi daha neler keşke başka doktora muayene olmasaydın öyle bir şey olsa bize de söylenir di canım sen içini ferah tut doktorunla görüş...muhtemelen sonlara geldik onun için, benim tanım bu...

herkese tünaydın arkadaşlar uykusuzluk ve hafif agrılar dışında herkes ii maşallah

ya benim 2 gündür gün içinde hiç akıntım olmuyor fakat sabah tuvalete çıktığımda peçeteye böylee afedersiniz sümük gibi akıntı gelio hafif sarımsı kokusuz neden ki acaba yaa

izmirlicim bendede 3 haftadır vsr ama dr kaşındırmıyo ve yakmıyosa normal dedi,tahlil flnda yaptı temiz çıkmıştı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…