2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy cnm bayldm bnlara ben ama cok aldgm için alamiycamm hayrli ugrlu olsn hepsi guzel bu sekercklernn..

bende bayıldım valla fiyatıda çok uygun zaten kargo ücretsiz bide nedense 1,5 lira daha indiriim yaptı 13 liraya geldi babasının bi paket sigarası :KK9: laf ederse cvbımda hazır:KK76: sende güle güle giydri

Selam kizlar nasilsinixxxxxx findiklariniz tosuncuklariniz nasil biz kizimla vok iyiyiz ama gece uyandirmasi haricinde hersey cok guzelllllll kurbn olurum kendisine.....:KK16::KK16::KK16::nazar:

Eeeee dogum yapan yok mu :KK28::KK53::KK53::KK53::KK53:

günaydın kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır
bizim de son 20 günümüz az kaldı çok heyecanlıyız :KK49:

öylemi diyosun geçen hafta kontrole gittim doktorum yoktu başka bi doktr muayene oldum oda plasentada yaşlanma belirtisi var dedi içim içimi yiyor oda erken doğumu tetikliyormuş :S

canım plesanta yaşlanması bende de var yaklaşık 1 aydır aslında normal bir süreç ama takip isteyen bişey.suyun azalmadığpı sürece çok da sıkıntı değil ama benim doktorum şuan bebeğim çok hareketli olmasına rağmen beni sık çağrıyor bide benim kız daha ters duruyor her yemekten sonra en az 3 hareketini hissetmemi istiyo.canını sıkma ama bebişini iyi takip et annesi

kısslar bı de bısı merk dıyorum bebegın ultrasondA ONDE OLMASI SEZERyan tarıhını etkılıo mu sezeryan ıcın gun alan var mı?

canım benim ilk haftalardan beri 10 gün önden gidiyor hep ama sezeryan tarihini etkilemiyorr 30 ağustos istedik biz sata göre tam 38. hafta oalcak ama doktorumuz 38+ larda olsun diyor 10 gün önde olması birşeyi değiştirmedi yani:))):KK54:

Şu epidural sezeryan bende düşünüyorum ama ilk doğumda sakıncalı diye duymuştum doktoruma sorucam bunu kontrole gittiğim zaman...

ben ilk doğumum bu şekilde yatım çok ama çok mennun kaldım ne sancı ne ağrı resmen prenses doğum 2.sinide öyle istiyotum bakalım :))) doğumdan çıkar çıkmaz emzirdim gelsin nescafeler çukularr ohh ohh ne güzel :))

ben de dün kızımın kıyafetlerını yıkadım bugun kurumus olurlar
bayramda ütü olayını halledecegım ıns
ve hastane cantamı hazır edeyım dursun kenarda diyorum
ıns 37.haftadan sonra gelır ama herseyın hayrlısı hepımız ıcın ınsallah

aktif değilsen çıkarmışlardır öyle bir uygulama yapacaklardı,bana saçma geldi tepkimi gösterdim çıkarmışlar gruptan

bende o grupta pek aktıf degılım ısyerındeyken faceye gırmek herzaman mumkun olmuyo
ama sıkı takıpçiyim:) ıns benı de cıkarmazlar:)
çıkarırlarsa da burası var paylasımlarınız aynen dvm:)

ben geldim kızlar önce karından ultrason sonra çatıma baktı doktor. hiç ağrımadı kızlar rahat olun

Kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi.bebegim 1700 gr ben beslenemiyom galiba doktor kilosunu az buldu galiba.32 hafta 1700 gr.siozce nasil.kan ve idrar testi sonuclarini beklyom.bugun kizimim hic ppz veresi yoktu

X