2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım hadi hayırlı olsun bakalım ben biberon,emzik,pişik kremi,ağız mendili,göğüs ucu kremi ve fotoğraf makinası ikramlık çikolatamızı (gerçi son 3ünü daha koymadım daha sonra koyacağım) da koydum çantamıza.. başka da farklı bişey aklıma gelmiyor..dönüş için kıyafet koymayı düşünmüyorum bende neyle gidersem onunla dönerim herhalde

Kızlar bugün kontrolden geldik 33+4 te kızım 2253 gr olmuşkarnım sert olduğu için dr magnezyumu artırdı erken doğumu önlemek için kızım yine yüzünü göstermedi bizden bu kadar
maşallah kızına canım...

iyi geceler uykusuz anneler,
Bayramda İst-Ankara seyahatimiz olcak 2 gece kalacağız Ankara'da, ama ben korkuyorum ya bişey olur da oralarda doğurursam diye:18: Gerçi daha erken haftalardayız 33. haftam olacak gittiğimizde ama böyle erkenci arkadaşlar var ya aramızda korktum ben de olmaz olmaz olacağı tutarsa diye. Şimdilik öyle riskli bir durumum görünmüyor, zaten kendi özel aracımızla yavaş yavaş gideceğiz, mola vere vere ama siz ne dersiniz? Siz olsanız gider misiniz?

Canim ben olsam doktorum izin veriyorsa ve gitmek istedigim bir yerse giderim.ama gitmek istemedigim bir yerse bahanem hazir kimse beni goturemez
Gebeligimin basindan beri bana yolculuk yasak.denize girmek en cok sevdigim seydir mahrum kaldim bu yilcok uzuluyorum.bebegin kirki ciksin sagsalim o gunleri gorelim insallah bi haftasonu kacmak istiyorum ama hayal dunyasinda yasiyorum galiba

maşallah kızına boyunu söyledi mi canım merak ettim benim oğlum 44 cm de takıldı da

Yok canım söylemedi flde yazmıyo sadece ince uzun ve koca kafalı dedi kafası haftasına göre büyükmüş bende bi bozuldum öyle ya kargaya yavrusu şahin hesabıhaftaya gidecem sorarım

İyi ve serin bir gece olsun eylulun guzel ve heyecanli anneleri misssler gibi bir uyku ceksin insallah :)
Ben saloni terk eyledim balkondaki demirlere kafamo yasladim serinlemeye ugrasiyorum..
İzmirlim mesaji yeni gordum canim en son girdigimde kayinvalidem ve kardesi gecerken ugramislar onlarla lak lak ettik onlar gitti evi supur yerleri sil tozlari al hadi banyoyuda yikayayim derken aksam oldu bi guzel dusumu aldim banyodan cikarken rutubet onleyici zimbirti yere dustu icinden minik minik sanki milyonlarca tuz tanecigi dokuldu supurgeyi calistirdim ama supurgenin altindan da kaciyorlar sinirlerim bozuldu agladim agladim o sirada sanci girdi kendimi salona attim esimi aradim sokaktaymis sansima kostu geldi ama benim elim yuzum dilim bacaklarim heryerim kasildi ve uyustu cok korktum oglumu hissetmeye calistim ama ellerim kaskatiydi eskiden panik atak gecirirken boyle olurdum sonra yorgunluk ve sinir bozuklugundan uyuyakalmisim..
Doktora gidip bu durumu danisacagiz dogum aninda da bir risk olacak mi diye korkmaya basladim..
Ama simdi oglusum da bende cok sukur iyiyiz :)
Sahtdnya yazdiklarini okudum canim bu mubarek ramazan gunun de Rabbimden esinin kalbine merhamet diliyorum insallah gozunu acar senin kiymetini degerini anlar canim..
Kizlar su hasta bezleri konusunda bende kararsizim bi arkadasim bebek bezinin kenarlarini yirtip onu kullandigini soylemisti kanama da ne kadar olur bilmiyorum ki olursa hastanenin ordaki eczanelerden temin edilebilir diye dusunuyorum

evet gitmeyi çok istiyorum, çok yakın ve eski bir dostumuzun nişanı olacak düğün tam doğum zamanına geliyor muhtemelen ben gidemiycem en azından nişana gelin dediler... En son cuma gittik doktora bişey demedi gidebilirsin dedi ama ister istemez korkuyo insan.
Ah o deniz işini bana sor bir de ben de şu hamile halimle bir yüzmeyi çok istiyordum çok farklı oluyomuş diyolar ama kısmet olmadı bu yıl maddi sebeplerle tatile çıkmak Bende doğurmadan giremiycem heralde bi denize içimde kalacak.

arkadaşlar gebelik ne kadar zor bir süreçmiş, resmen sakınan göze çöp batar derler ya,,
dün buzdolabını açtım yan kapaktan karnıma şişe düştü, neşem kaçtı resmen =(

Ins cnm dun yukarkı dolaplardan bırıne tencere koyarken zorlandıgımı sonrada agrım oldugunu soledım ne yapmaya calısıyosun sen dıye tersledı benı bende agladım tabı bu sefer canımı sıkma kavga cıkarma deyıp telefonu suratıma kapattı gece eve gelıncede hıc bısey olmamıs gıbı davrandı

herkesee günaydın güzel annelerr:)
bugunude hayrlısıyla bitirebilrsem ıns 2 gun tatıl sonra 2 gun daha ıs sonra 5 gun tatıl:):)9
hayrlısıylaa geçsin bu günler inşallah

bu aralar bel ağrısının yanısıra kasıklarımda sancılarım oluyo ara sıra
ve son zamanlarda sancıların şiddeti arttıkça normal doğum yapabileceğime olan inancım azaliyo
benım ıcınde bebegım ıcınde hangısı hayrlıysa o olsun dıyorum sez normal farketmez yeterkı saglıklı olalım hersey yolunda olsn ıns

Merhaba eylül anneleri, bugün benim son mesaim artık doğum iznine ayrılıyorum çok şükür, çok mutluyum o yüzden, bu günler ztn zor işle daha da zor oluyordu..

senin niye şimdiden sancın oluyor anlamadım, benim bile yeni yeni alt kısımdan saniyelik sancılarım oluyor, onlarda öyle dayanılmaz değil

Iyi geceler kızlar.bugün kontrolüm vardı.doktor bebeğin kilosuna 2.100 dedi.haftasına göre küçükmüş biraz.moralim bozuldu açıkcası.çok yiyorum ama neden az ki ?

canım benim bebeğiminde haftasına göre kilosu az çıktı. bazı anneler ne yaparsa yapsın genetik olarak bebekleri fazla kilo almaz, bazılarıda hiç birşey yapmaz ama alır dedi. benimde canım sıkılmıştı ama önemli olan sağlıklı olmaları.. ark dr muz ceviz badem kırmızı et tavsiye etmişler bebeğin kilosu için bizde bunlara yüklenelim bakalım toparlayacaklar mı..

bende bir yere gitme konusunda hassasım, korkuyorum.. ankara çok uzak bir mesafe değil canım, yolları da çok düzgün.. madem istiyorsun git, değişiklik olur..

ihmal etme canım bu durumu, bir an önce git dr konuş.. doğum anında bu tarz bir stres yaşamak kötü olur.. bide o kadar ağrı sonrası sezeryanda insanı bitirir.. hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…