kızlar çantamı hazırladım eksik varmı bi bakarmısınız? bebeğim için hastane çıkışı ama hemşireye vereceğimi ve bezini ayrı koydum yazdım üstüne, diğer parçalarını ve ayrıyeten başka zıbın eldiven ve şapka takımı koydum,çorap, 2 tane battaniye biri hastane çıkışı diğeri örgü onu portbebenin içine koydum çünkü çok sert içi, 15 tane bez ve ıslak mendil
benim çantamdakiler gecelik, gecelik sabahlık, pijama yakımı sabahlıklı, farklı renklerde yazma,3 tane kilot,terlik ama çantaya koymadım hastaneye onla giderim diye, sabun, kağıt havlu normal havlu koymadım,ped ama normalmiş evdeki işe yaramasada koydum sonuçta hasta bezi alıcam, emzirme sütyeni ve atleti, kirli için poşet, şal, çorap,göğüs pedi, kişisel bakımları ve hırkamı başka çantaya koyacağım sığmadı zaten makyaj malzemesi götürmem herhalde o an aklıma gelmez sanırım zaten makyaj çok nadir yaparsamda hafif yaparım artık evimde süslenirim:))) bide eve dönüş için elbise koymakta kararsızım muhtemelen arabayla dönerim gecelik uzun zaten hırkamda uzun olacak koymam herhalde