2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kızıma bir türlü isim bulamıyoz şimdi açelya sıcak gelmeye başladı babasına da bana da ama söylemesi zor bişey olsun istemiyorum çevremdekiler söylemesi zor diyen oldu sizce nasıl açelya ismi

açelya hoş isim bizde hala karar veremedik.

Selam kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasilllll :KK16::KK16::KK16:

Biz kizimla iyiyizz yarin doktor kontrolu var bebegimi sutumle besliyirum masallah aktikca akiyor allah herkese nasip etsin kucaginiA almayi :KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım bizi unuttun sandım valla oyy ne güzel maşallah sizee resim bekliyoruz sizdenn en kısa süredee:KK9:

bide süt gelmezse bebeğe mama vermek için bardak koyarım dur yanımda her ihtimale karşı bebek kaşığından alırım marketten

kızlar bide tahlil sonuçları götüreceğimiz dosyaya ultrason kağıtlarınıda koydunuz mu?

Kızlar bugün kontrolden geldik 33+4 te kızım 2253 gr olmuş:nazar:karnım sert olduğu için dr magnezyumu artırdı erken doğumu önlemek için kızım yine yüzünü göstermedi bizden bu kadar:KK3:

kızlar kızıma bir türlü isim bulamıyoz şimdi açelya sıcak gelmeye başladı babasına da bana da ama söylemesi zor bişey olsun istemiyorum çevremdekiler söylemesi zor diyen oldu sizce nasıl açelya ismi

açelya gayet güzel canım söylemeside zor değil bence

bide süt gelmezse bebeğe mama vermek için bardak koyarım dur yanımda her ihtimale karşı bebek kaşığından alırım marketten

bebek için biberon koycan mı bence olmalı ne olr ne olmaz,bide bi hastahene çıkışı battaniyesinden bir değilde 2 mi olsa diye düşündüm.

Son düzenleme:
evet canım sorma ya bende beylikdüzündeyim annem karşı tarafta ona gitmek için metrobüsle geçtiğimde çok sinirleniyordum arkadan bi ittiriyorlar hamile olduğumuda görüyorlar boş yer ver ben oturacakken koşup hemen kapıyorlardı sinir olmuştum:))) şimdi başka gidiş yolu buldum 2 seferdir öyle gittim anneme oturdum rahat ettim

Hangi hastaneye gidiyorsun peki Beylikdüzünde mi hastanen

Iyi geceler kızlar.bugün kontrolüm vardı.doktor bebeğin kilosuna 2.100 dedi.haftasına göre küçükmüş biraz.moralim bozuldu açıkcası.çok yiyorum ama neden az ki ?

kızlar çantamı hazırladım eksik varmı bi bakarmısınız? bebeğim için hastane çıkışı ama hemşireye vereceğimi ve bezini ayrı koydum yazdım üstüne, diğer parçalarını ve ayrıyeten başka zıbın eldiven ve şapka takımı koydum,çorap, 2 tane battaniye biri hastane çıkışı diğeri örgü onu portbebenin içine koydum çünkü çok sert içi, 15 tane bez ve ıslak mendil
benim çantamdakiler gecelik, gecelik sabahlık, pijama yakımı sabahlıklı, farklı renklerde yazma,3 tane kilot,terlik ama çantaya koymadım hastaneye onla giderim diye, sabun, kağıt havlu normal havlu koymadım,ped ama normalmiş evdeki işe yaramasada koydum sonuçta hasta bezi alıcam, emzirme sütyeni ve atleti, kirli için poşet, şal, çorap,göğüs pedi, kişisel bakımları ve hırkamı başka çantaya koyacağım sığmadı zaten makyaj malzemesi götürmem herhalde o an aklıma gelmez sanırım zaten makyaj çok nadir yaparsamda hafif yaparım artık evimde süslenirim:))) bide eve dönüş için elbise koymakta kararsızım muhtemelen arabayla dönerim gecelik uzun zaten hırkamda uzun olacak koymam herhalde

bebek için biberon ve pişik kremi koymucakmısın bide hastane çıkışı hemşireye vereceğinden hariç kaç takım aldın ben ne olur ne olmaz die ayrıyetten 2 takım aldım yanıma içinde hastane çıkışında neler varsa onları da koydum ben içlerinde battaniyleride var bide ayrıyetten azıcık süslü pattaniye aldım çıkışta kullnmak için bide baz biraz fazla geldi bana ama yerin varsa bulunsun bide bi allıkla ruj al bari bebeğinle ilk fotograflarında solgun olma ha fotograf makinasıda koy kendin için taç ben kilotta 5 tane koydym

İNŞ ALIR HER GİTMEME BÖYLE SÖYLEDİ DOKTOR HAFTASINA GÖRE KÜÇÜK DİYOR. :s

valla canım ben satımı ilk başta doğru hatıralmıyordum sonradan netleşti tarihim benimde hiç tam haftasıyla uyumlu çıkmıyo bazen doktorlarda hata yapabiliyo şuan 33 haftanın içindeyim ben en son temmuzun 11inde kontrolüm vardı 30un içindeydim o zaman kafası 30 hafta karnı 28 hafta bacak boyu 27 hafta çıktı ama doktorum normal dedi kilosu 1250 boyu 35 ti şimdi biliyorum nasıl taa bu ayın 15inde kontrolüm yani demem o ki bu aylarda heran büyüyo bebeklerimiz takılma bence

ayrıca hamilelik takvimine baksana bu haftanın sonunda olması gerekn kilo 2200 dio seninkide 2100 müş işte nesi küçük maşallah boyu nekadardı

valla canım ben satımı ilk başta doğru hatıralmıyordum sonradan netleşti tarihim benimde hiç tam haftasıyla uyumlu çıkmıyo bazen doktorlarda hata yapabiliyo şuan 33 haftanın içindeyim ben en son temmuzun 11inde kontrolüm vardı 30un içindeydim o zaman kafası 30 hafta karnı 28 hafta bacak boyu 27 hafta çıktı ama doktorum normal dedi kilosu 1250 boyu 35 ti şimdi biliyorum nasıl taa bu ayın 15inde kontrolüm yani demem o ki bu aylarda heran büyüyo bebeklerimiz takılma bence

heralde dediğin gibi en güzeli fazla kafaya takmamak arkadaşım.tşk ederim :)

Kızlar bugün kontrolden geldik 33+4 te kızım 2253 gr olmuş:nazar:karnım sert olduğu için dr magnezyumu artırdı erken doğumu önlemek için kızım yine yüzünü göstermedi bizden bu kadar:KK3:

maşallah kızına :nazar: boyunu söyledi mi canım merak ettim benim oğlum 44 cm de takıldı da

X