2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım tabi insan korkar ama sakin olmaya çalış normal deöişler sana. bugün yine gidersin bakalım ne diyecekler. bugün kanaman oldu mu?

Evet cnm oldu ama cok cok fazla bi kanama degil acik pembe bi renkte peceteye silince bayagi peceteyi batiriyo oyle diyim inşallah normaldir gercekten cok korkuyorum cunki

Evet cnm oldu ama cok cok fazla bi kanama degil acik pembe bi renkte peceteye silince bayagi peceteyi batiriyo oyle diyim inşallah normaldir gercekten cok korkuyorum cunki

dediğim gibi başka doktorada görün istersen belki doğum başlangıcıdır bilemeyiz. haber verirsin bize

kızlar bende bişey sordum dün cevap veren olmadı çatı muayenesine giderken elbise giymek dahamı iyi rahatlık açısından gidenler varsa cevaplayabilirler mi?

bide bugün çantamı hazırlıycam. gecelik sabahlık takım, tek gecelik, pijama takımı sabahlıklı, tülbent, ped, çorap, şal hırka,hastane çıkışında giyeceğim elbise, terlik, kağıt havlu, göğüs pedi, 3 tane alt çamaşır, 1 tane emzirme sütyeni, 1 tane emzirme atleti, kirliler için poşet ve sabun, deoderant gibi çantama koyduğum günlük bakım ürünleri. bebeğim içinde bez, ıslak mendil uni baby, pamuk, hastane çıkışı, yedek 1 tane atlet ve zıbın, çorap 2 tane, hırka, battaniye, ağız mendili, biberon ve emzik koymakta kararsızım biberon almadım zaten. eksik bişey var mı bugün hazırlıycam dursun kenarda ne olur ne olmaz

merhabalar cnm, maşallah kızına öncelikle... biz de gittik bugn doktora raporumuzu aldık, bnm paşam da 2 kg olmuş aynı gidiyoruz demek ki:) nst ye girmedm ama ben gerek yok dedi doktor, 3 hafta sonraya gün verdi o zaman girceksn dedi... bebek iri dedi yalnız bana sana dedi mi öyle birşey???

kızlar bende bişey sordum dün cevap veren olmadı çatı muayenesine giderken elbise giymek dahamı iyi rahatlık açısından gidenler varsa cevaplayabilirler mi?

Ben cati muyanewsi olmadim aama sunu soyleyebilirim eger o gun nst ye girilmeyecekse elbise daha rahat edersin hele ki devlete gidiyorsan ama ozele gidiyorsan hic farketmez cunku seni ustunu cikartirken acele et diye laf soyleyen birileri olmuyor.

Geçmiş olsun canım. İnşallah normaldir. sonlara yaklaştıkça başımıza neler gelecek hiç belli değil :44: Diğer yazdıklarını da okudum, başka hastaneye gideceğinizi yazmışsın, hayırlı haberlerle gel inş.

Herkese selamlar, Rahatsızlanan arkadaşladan umarım en kısa zamanda güzel haberleri alırız. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Canım üzülme sen, yaptıklarını anlayacaklar onlar anlayana kadar biz sadece biraz yıpranacağız. Yarın ins su gibi akar geçer, sende cok yorulmazsın.

Canım iyi haberlerini bekliyoruz.

Egelgec cim sanada gecmis olsun canım. Gece gece baya yorulmuştun.

Bende bugun kızımın cicilerini yıkadım, normal camasirligim dışında bir camasirligim daha vardı, ona da astım bişeyler asmaz olaydım. Kızıma özene bozene aldığım, sevip sevip kokladigim hastane çıkışımın arkası pas olmuş çok üzüldüm, utanmasam ağlayacağım, kosla felan sürdüm bekletiyorum sonra tekrar deterjani ile yıkayacağım ins lekesi çıkar.

kıyamam ben sana yaa üzme ne olur kendini de güzel kızınıda erkekler gerçekten düşüncesiz olabiliyorlar altında kötü bir niyet yoktur sen bebeğini düşün ve mutlu olmaya çalış

mrb hanımlar.. aynı durumda insanlar görmek ne kadar güzel bi duygu.. çatı muayenesine giden oldu mu çok merak edyorum 36. haftadan önce oluyor mu ki.. bi de ayıp olmaz umarm gerçkten yardıma ihtyacım var bu temzlik konusu (( ağdaya gideym diorum açıklık yapıomuş da bi çok kişi ağdadan erken doğuma gitmiş die duydum.. sizler nasıl yapıorsunuz yardmcı olur msunuz..
inşallah herkese sağlklı sıhhatli çocklar nasip etsin Rabbmm.. artk ben de bol bol yazarm ne güzel bi yermş burası :))

canım ben birkaç ay önce burda arkadaşlara sordum.Çoğu ağdaya devam ediyormuş.Bende ağdaya devam ediyorum.Kendim alamıyorum çok zorlanıyorum.sürekli gittiğim bir yer var hanımın eli hem hızlı hemde hafif hemde temiz bir yer.

ağlattın beni yaaa çok utlu olun ömrü uzun olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…