- 3 Ağustos 2012
- 217
- 0
canım tabi insan korkar ama sakin olmaya çalış normal deöişler sana. bugün yine gidersin bakalım ne diyecekler. bugün kanaman oldu mu?
Evet cnm oldu ama cok cok fazla bi kanama degil acik pembe bi renkte peceteye silince bayagi peceteyi batiriyo oyle diyim inşallah normaldir gercekten cok korkuyorum cunki
dediğim gibi başka doktorada görün istersen belki doğum başlangıcıdır bilemeyiz. haber verirsin bize
Tabii mutlaka hbr vericem birazdan cikicam allahin izniyle gelir gelmez yazarım
Tabii mutlaka hbr vericem birazdan cikicam allahin izniyle gelir gelmez yazarım
merhaba Güzel anneler
bizde doktordan geldık çalışabilir raporumuzu aldık
nst'ye girdik cok şükür sancı cıkmadı
mantar oldu bende bu hafta,doktora söyledım fitil verdı bu haftadan ıtıbaren zararı olmaz dedı
ıkı tane zaten
ara ara çamasırımda ıslaklık oluyo dedım mantardandır dedı suyu iyi dedi
2kılo olmuş güzel kızım
en son 3 hafta önce gitmiştim 1500gr civarı idi şidmi 2kilo olmus 3 haftadır etçil beslenıodum işe yaramıs çok şükür:)
1ay sonraya randevu verdı bıraz gec aslında ama biişe olursa gel dedi
bızden haberler sımdılık bu kadr:)
kızlar bende bişey sordum dün cevap veren olmadı çatı muayenesine giderken elbise giymek dahamı iyi rahatlık açısından gidenler varsa cevaplayabilirler mi?
Kizlar hepinize gunaydin dun cok kotu bi aksam gecirdik esimle tv izlerken tuvalete gittim tam sifona basarken bi baktim klozetin ici kıpkırmızı kan peceteyle kendimi kontrol ettim bi baktim durmadan acik pembe kan geliyo esimle hemen hastaneye gittik herzaman muayene olduğum dr yoktu ordaki dr beni kanuni sultan suleymana gonderdi sabaha kadar oradaydı k alttan muayene etti hersey yolunda su anda kanama yok dedi nst baglandim hafif sancılar cikti ama onemli degil dedi dr tam cikarken lavaboya girdim bi baktım yine ayniheryer kan dr gegeri dondum soledim tekrar alttan muayene falan derken yine aynisini soledi beni eve gönderdi geldm eve baktim yine ayni hala devam ediyo neden oldu anlamiyorum normal kanamalar dedi dr bebek asagi indikce içerden kanama olabilir dediler ama yinede korkuyorum
4 gozle bi haber beklyozEvet ccnm gidicem birazdan esim isten izin alip geliyor simdi bu sorulara cvp bulana kadar dr dr gezicem cok korkuyorum dunden beri acaip terliyorum korkudan umarım bir sorun olmaz
kızlar aramızda üç kişi rahatsızdı.Ne durumdasınız merak ettim
Ne zamandır fırsatını bulup yazamadım...nasılsınız....ben buğün öğlende bebek odası bakmaya gidecem...yarında kayınvalidem ve eltimi iftara alıcam..almayacaktım ama eşim çağıralım dedi...bayağı bozuldum eşimin öyle demesine sonuçta halimi görüyor zaman zaman ayaklarımın üstüne basamıyorum..nasıl ağırlayacağım bilmiyorum..benim eşim neden böyle neden hiç beni korumuyor kendisi demesi lazım anne hamile üstelik çalışıyor alamayız diye...ama yok nerde....eltim 5 aylık hamileyken kaynanamın bir odasını süpürmüş kaynım kaynanama yapmadığını bırakmadı...nasıl karıma bu haliyle ev süpüttürürsün diye...ama yinede kötü benim...offf çok doluyorum kızlar...yemek yağması sorun değil evide kızkardeşimle izne ayrıldıktan sonra temizliğini yapacaktık...hepsini bir pazara sığdırmak olmuyor...Allahım yardım etsin...en çok üzüldüğüm şey eşimin beni kızımı düşünmemesi...bize hiç değer vermiyor...
Kizlar hepinize gunaydin dun cok kotu bi aksam gecirdik esimle tv izlerken tuvalete gittim tam sifona basarken bi baktim klozetin ici kıpkırmızı kan peceteyle kendimi kontrol ettim bi baktim durmadan acik pembe kan geliyo esimle hemen hastaneye gittik herzaman muayene olduğum dr yoktu ordaki dr beni kanuni sultan suleymana gonderdi sabaha kadar oradaydı k alttan muayene etti hersey yolunda su anda kanama yok dedi nst baglandim hafif sancılar cikti ama onemli degil dedi dr tam cikarken lavaboya girdim bi baktım yine ayniheryer kan dr gegeri dondum soledim tekrar alttan muayene falan derken yine aynisini soledi beni eve gönderdi geldm eve baktim yine ayni hala devam ediyo neden oldu anlamiyorum normal kanamalar dedi dr bebek asagi indikce içerden kanama olabilir dediler ama yinede korkuyorum
Ne zamandır fırsatını bulup yazamadım...nasılsınız....ben buğün öğlende bebek odası bakmaya gidecem...yarında kayınvalidem ve eltimi iftara alıcam..almayacaktım ama eşim çağıralım dedi...bayağı bozuldum eşimin öyle demesine sonuçta halimi görüyor zaman zaman ayaklarımın üstüne basamıyorum..nasıl ağırlayacağım bilmiyorum..benim eşim neden böyle neden hiç beni korumuyor kendisi demesi lazım anne hamile üstelik çalışıyor alamayız diye...ama yok nerde....eltim 5 aylık hamileyken kaynanamın bir odasını süpürmüş kaynım kaynanama yapmadığını bırakmadı...nasıl karıma bu haliyle ev süpüttürürsün diye...ama yinede kötü benim...offf çok doluyorum kızlar...yemek yağması sorun değil evide kızkardeşimle izne ayrıldıktan sonra temizliğini yapacaktık...hepsini bir pazara sığdırmak olmuyor...Allahım yardım etsin...en çok üzüldüğüm şey eşimin beni kızımı düşünmemesi...bize hiç değer vermiyor...
mrb hanımlar.. aynı durumda insanlar görmek ne kadar güzel bi duygu.. çatı muayenesine giden oldu mu çok merak edyorum 36. haftadan önce oluyor mu ki.. bi de ayıp olmaz umarm gerçkten yardıma ihtyacım var bu temzlik konusu(( ağdaya gideym diorum açıklık yapıomuş da bi çok kişi ağdadan erken doğuma gitmiş die duydum.. sizler nasıl yapıorsunuz yardmcı olur msunuz..
inşallah herkese sağlklı sıhhatli çocklar nasip etsin Rabbmm.. artk ben de bol bol yazarm ne güzel bi yermş burası :))
Birkac gundur sirt agrilarim nedeniyle haftada 2 kere doktora gidiyorduMm..nstye baglandim sancim yoktu
Doktor soguk aldigimi soyledi cunku sanciyi ona baglad kizim kendini gizlemisti
Cumartesi gunu babamiz ve teyzemle kizimin son esyalarini almj icin carsiya gittik cok yorulmustun karnim acayip sertti..o gun cok sinirliydim lavaboya gecti iccamasirinda gafif pembemsi kan gordum panik oldum hemen teyzemi aradim normal dedi ayina girince olur dedi lavabodayken sumuksu bir akinti geldi yine panik oldum ama belli etmedimcok aciktim yemek hazirladik gece saat 1 de yedikten sonra telefondan akintinin nedenini arastirirken lavaboya gitme ihtiyaci duydum kalktigimda suyum geldi tum kiyafetim islanmisti hemen esimle hastaneye gittik ve acilmam cardi sancimin artmasini beklediler butun bagirsagi bosalttilar 5 dakikada bir lavaboya gidiyordum sancilarim artti ve doktorumun gelmesini bekledik..bende heyecan ve korku giderek artti kizimmm geliyordu..daha hicbirseyi hazir degildi ne varsa cantaya koydu kucuk teyzesi..dogum odasina aldilar doktorumda geldi saat 3.30 gibi ebelerin yardimiyla ikinmayla saar 4:10 gece kizimi meydana getirdim cok zordu ma kizimin sesini duyunxa hersey bur anda gecti...cok guzel bir duygu allah herkese kolay dogum nasip etsin..cok zor olmadi kimse kormasin allah yardimci oluyor ve annem gokteki melegimin yanimda oldugunu hisssettim..bna guc verdi..annemin ismiyle yasatacagim kizimi...
Bizdennnn bu kadar kizlarrrrr sanmayin dogum yaptimdiye sizinle ilgilenmiyecegim her konuda yardimci olabilirimmm kendinize ve findiklariniza iyi bakin canlarimmmmm...