2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkdaşlar herkes ii maşallah bebeklerimizin sağlıkları dışında bişey düşünmüyoruz hepimiz bizimde bu ayın 11 indeydi son kontrolümüz 30. haftanın içindeykken ölçümler hep farklı çıktı ama takmıyorum doktorum normal dedi boyu 36cm kilosu 1251+_ 84 gr çıkmıştı şimdi nekadar oldu bilmiyorum tartıya göre kilo almamış görünüyorum şuan 11 inde tartıldığım kilodayım acaba bebeğim kilo almadımı die düşündürüyor beni

canım senin kilo almaman bebeğininde almadığını göstermez bende bu ay kilo bile verdim ancak bebeğim azda olsa kilo almış bence ona takılma

günaydınlar......

herkese günaydın kızlar

Herkese günaydın tatlı hamişler inşallah çok güzel ve sıkıntısız bir gün geçiririz... Bir haftayı daha bitirmek üzereyiz bebişler bir hafta daha büyüdüler çok şükür Allah'ıma benim yarın doktor kontrolüm var bakalım bizim minnoşun nasıl durumu kilo almış mı sizlere bildiririm durumu... Hepinizi kocaman öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

günaydınnnnlar :)

günaydın arkdaşlar herkes ii maşallah bebeklerimizin sağlıkları dışında bişey düşünmüyoruz hepimiz bizimde bu ayın 11 indeydi son kontrolümüz 30. haftanın içindeykken ölçümler hep farklı çıktı ama takmıyorum doktorum normal dedi boyu 36cm kilosu 1251+_ 84 gr çıkmıştı şimdi nekadar oldu bilmiyorum tartıya göre kilo almamış görünüyorum şuan 11 inde tartıldığım kilodayım acaba bebeğim kilo almadımı die düşündürüyor beni

herkese günaydın kızlar

hepinize gunaydinlar kizlar
izmirli canim bende hic kilo almadim son 1 ayda ama bebek aliyordur icimizi ferah tutalim:KK16:

canım senin kilo almaman bebeğininde almadığını göstermez bende bu ay kilo bile verdim ancak bebeğim azda olsa kilo almış bence ona takılma

bende öyle düşündüm ama genede bebeğim kilo alıyorsa bi agırlık oluşuyo sonuçta dijital tartıda belli olmalı die düşünüyorum neyse bir sonraki kontrolüm bayram sonra 15inde o zaman öğrencez

kizlar kasilmalariniz ne durumda ben cok kasilmaya basladim ve bazen nefesim kasiliyor yavas yavas sancili geliyor arkadanda ama cok duzensiz sizler ne durumdasiniz?

canım doktorda bana boyunu ölçemıyırz dıyor
kafa capına bakıo karın kısmına bacak kısmına
karnı haftasyla uymlu dedı kafa yapısı bı hafta gerı bacakları gelişim olarak onde dedı
ama boyu nekadr hıc bılmıyorum
ne kadr kısa kı yanı su kadr cm dıyebılıyor mu?

Canım fl diye bir ölçüsü var bacak boyu sanırım
O ölçüyü 7 ile çarpınca tahmini boyu çıkıyor.
Bizim seninle bebeklerimiz tam ters :))
Benimkinin kafası önde bacakları geride
İnşallah düzelir :/

Hepinize günaydın kızlar...
Dün gece uyutmadı benim kıpırdak kızım :emir_bebek: Karnımın içinde dört döndü. Sabah 5 - 5,30 gibi uyuyabildim. Büyüdükçe hareketleri daha da belirgin, güçlü hale geldi. Cumartesi kontrolümüz var, 2 hafta önce 2000 g'dı. Acaba ne kadar büyüdü?

Geçmişi okudum, yavaş yavaş başlıyor galiba artık sancılar :KK52: Alppin'den sonra 2. bebek müjdesi kimden gelecek bakalım?

valla canım benim de geceleri belime ve kasıklarıma ince ince gecici ve düzensiz sancılar giriyo son bir hftadır

son haftalardayiz cok normal biliyorum ama ya gercek sanciyi yalanci sancidan ayiramazsam diyorum korkuyorum

Hepinize günaydın kızlar...
Dün gece uyutmadı benim kıpırdak kızım :emir_bebek: Karnımın içinde dört döndü. Sabah 5 - 5,30 gibi uyuyabildim. Büyüdükçe hareketleri daha da belirgin, güçlü hale geldi. Cumartesi kontrolümüz var, 2 hafta önce 2000 g'dı. Acaba ne kadar büyüdü?

Geçmişi okudum, yavaş yavaş başlıyor galiba artık sancılar :KK52: Alppin'den sonra 2. bebek müjdesi kimden gelecek bakalım?

bende cok merak ediyorum benim kizimda dun bol bol yer degistirdi durdu ama oyle uyumusumki hayal meyal hatirliyorum suanda oyle kipir kipir ve durmadan kasiliyoruz bakalim hayirlisi:KK16:

son haftalardayiz cok normal biliyorum ama ya gercek sanciyi yalanci sancidan ayiramazsam diyorum korkuyorum

bende cok merak ediyorum benim kizimda dun bol bol yer degistirdi durdu ama oyle uyumusumki hayal meyal hatirliyorum suanda oyle kipir kipir ve durmadan kasiliyoruz bakalim hayirlisi:KK16:

yok be tatlım sanmıyrum öyle olacağını muhakkak ayırt edci bişeyler olacaktır merak etme

merhabalar kızlarrrr her şey yolundadır inşallah gece uyku tutmayan arkadaşlar varmış ben de aksine sürekli uyuyorum yaa şöyle sabah erkenden kendiliğinden kalkan insanlara oldum olası özenmişimdir:KK43: kabuslarımda bebişim doğmuş ağlıyor ben uyuyakaldığım için duymuyorum çatlıyo çocuk ben hala uyuyorum nasıl dert etmişsem kendime rüyalrımda görüyorum:KK1:

Doğduktan sonra koşturacaklar peşlerinden bu cadı kızlar :KK55:
Gerçi doktorum da hareketli olması çok iyi diyor. Sağlıkla kavuşsak da sevsek bebişlerimizi :KK16:

selam herkesee...nasıl gidiyor?
bebişinin hareketleri azalan var mı kızlar benim fındığım eskiye göre yavaşladı sanki yeri mi daraldı acaba?
salı günü kontrolümde nst ye bağladı dr kasılmam çıkmadı ve daha 2 gün önce bebişim çok çok hareketliydi.ama dün geceden beri yavaşladı hareket ediyor dönüyor ama eskisi gibi değil normaldir heralde.sona yaklaştıkça korkularım artıyor sizde benim gibi misiniz içimde hep kötü bir his var kızıma bir şey olacak diye çok korkuyorum ben:KK14:

Doğduktan sonra koşturacaklar peşlerinden bu cadı kızlar :KK55:
Gerçi doktorum da hareketli olması çok iyi diyor. Sağlıkla kavuşsak da sevsek bebişlerimizi :KK16:

evet bencede saglikla ve hayirlisiyla kavussak artik kuzucuklara:KK16::KK16:

selam herkesee...nasıl gidiyor?
bebişinin hareketleri azalan var mı kızlar benim fındığım eskiye göre yavaşladı sanki yeri mi daraldı acaba?
salı günü kontrolümde nst ye bağladı dr kasılmam çıkmadı ve daha 2 gün önce bebişim çok çok hareketliydi.ama dün geceden beri yavaşladı hareket ediyor dönüyor ama eskisi gibi değil normaldir heralde.sona yaklaştıkça korkularım artıyor sizde benim gibi misiniz içimde hep kötü bir his var kızıma bir şey olacak diye çok korkuyorum ben:KK14:

canim korkma eger cok fazla endise ediyorsan doktorunu bir ara icin rahatlasin :KK16:

merhaba kızlar.....
ben 2012 eylül annesiyim:))) biz artık 10 aylık olduk.:)))
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
inanılmaz hareketli ve uyumayan bir kızım var.o yüzden ne oluurrrrrrr bol bol uyuyun.9 ay kusmama rağmen hamileliğin gerçekten güzel bir süreç olduğunu söyleyebilirim.
bu arada gerçek sancıyla yalancı sancıyı emin olun ayırt edebilirsiniz.gerçek sancıda aşağı doğru inanılmaz bir baskı oluyor ve kasılmalar nefes almanızı bile zorlaştırıyor.:nazar::nazar:

evet bencede saglikla ve hayirlisiyla kavussak artik kuzucuklara:KK16::KK16:

canim korkma eger cok fazla endise ediyorsan doktorunu bir ara icin rahatlasin :KK16:

doktorum iyi diyor ama kendime laf geçiremiyorum ki birde etrafımda iyiliğimi istemeyen kişiler var kıskanç kişiler çok korkuyorum onların istediği olacak diye öyle bir bakıyorlar ki gözlerinden korkuyorum ne zaman o kişiyi görsem o gün baygın gibi oluyorum sürekli uyuyorum eşim bile şaşırıyor.bilmiyorum nazara kötü göze inanırmısınız ben pek inanmazdım ama bu kadından sonra kendimmi hep kötü hissediyorum:KK50:

doktorum iyi diyor ama kendime laf geçiremiyorum ki birde etrafımda iyiliğimi istemeyen kişiler var kıskanç kişiler çok korkuyorum onların istediği olacak diye öyle bir bakıyorlar ki gözlerinden korkuyorum ne zaman o kişiyi görsem o gün baygın gibi oluyorum sürekli uyuyorum eşim bile şaşırıyor.bilmiyorum nazara kötü göze inanırmısınız ben pek inanmazdım ama bu kadından sonra kendimmi hep kötü hissediyorum:KK50:

canim bende nazara inanirim kendi kendine 3 ihlas bir fatiha seklinde 7 kere kendine oku faydasini goreceksin aynisini bebeginede uygula dogduktan sonra:KK16::KK16:

canım hiç stres yapma bende 2 aydır kilo almadım hiç ama bebeğim alıyor.Beslenmene sen yinede dikkat et.yediklerimiz yavrularımıza yarasın yeter.

nazara bende inanıyorum.içeme vesvese girdiğinde elimi karıma koyup ayetel kürsi yi okuyorum canım.Sanada tavsiye ederim.

X